Krvácení a pozitivní test

12505
8.3.10 12:22

krvácení a pozitivní test

ähojky zase otravuju jak už sem tady dneska psala tak sem dnes po 14 dnech..bazálí teplota je furt nahoře nad37 a tak sem se testla..nevím proč i přes to krvácení a test je pozitivní..na první pohled..já to nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3590
8.3.10 12:37

Sunny neboj to muze byt ok..ja jsem sem tam krvacela az do 12tt..
Zajdi si kdyztak k dr. napise ti treba nejaky leky na udzeni a ja jeste brala askorutin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.3.10 12:42

jj ten mi donese za chvilku přítel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
8.3.10 12:50

Sunny dojdi si k dr. Když krvácíš, tak tě vezme. Jestli máš zpoždění 14 dní, tak aspoň něco by už být vidět mohlo. Ascorutin ti podle mně na krvácení (červené) nepomůže. Třeba můžeš mít hematom, může ti nasadit nějaké léky.
Pozitivní test nic neznamená, hCG klesá pomalu, mohla bys ho mít klidně pozitivní i pár dní po potratu.

Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
8.3.10 14:07

ahoj sunny,
já jsem byla ve stejné situaci, měla jsem pozitivní test a měsíčky přišly normálně v termínu…

ted jsem ve 26tt a úplně v pohodě 8-)

zajdi si za dr. at ti napíše Utrogestan, ten je na podporu těhu. v ranné fázi, dává se právě při tom krvácení… v prvním trimestru to bývá celkem časté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.3.10 16:12

a ten je jenom na předpis??daly by mi ho i bez něj??mám dr daleko a nevím..no zajdu tam nejspíš bude mě mít asi za histerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
8.3.10 16:28

ahoj, jestli je to krvácení nepravidelné, s přestávkami, tak bych nehledě na vzdálenost šupajdila k dr., raději být za hysterku, než litovat :wink:
u mě se tak projevovalo mimoděložní těhotenství, bohužel, k dr. jsem byla objednaná, ale už jsem nestihla dojít…
hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.3.10 17:54

holky a za jak dlouho po tom ascorutinu bych měla přestat krvácet??ono už to přestává skoro nic..tak uvidíme zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
8.3.10 21:01

sunny, lež, nohy nahoře, jez ascorutin. ten utrogestan k tomu by byl dobrý, ale je jen na přespis. S 14denním zpožděním a pozitivním testem, tě doktor vezme rád, rozhodně nebudš za hysterku. to už je šestý týden a možní bude něco na utz. Ale aspo%n krev by ti vzal. Držím moc palce, vím, co to je za nervy.
Ta druhá čárka je stejně silná jak kontrolní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.3.10 21:09

no asi sem otěhotněla později,jelikož čárka se objevila až tak v pátek a tak sem se netestovala do dnes v pátek tam byl stínek a dneska je skoro silná jako ta kontrolní…je o dost silnější než v pátek..no uvidíme bt furt nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
9.3.10 10:41

sunny, k doktorce bych stejně zašla jestli to není mimoděložní těhotenství… já jsem tam přišla v 6tt, prtože jsem měla normálně menzes a pozitivní test, ale to špinění je celkem časté… Dr. tě určitě nevyhodí, zkus tam prvně zavolat, já tam tehdy volala a řekli mi at naklušu co nejdřív… Ten Utrogestan je jen na předpis… čárka na testu je výraznější každý den těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
9.3.10 10:45

od 5tt už je na UZ vidět zárodek a tzv.gestační váček, jestli se teda nejedná o mimoděložní těhu, a právě proto bych si určo zašla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.4.12 16:45

Krvácení a pozitivní test

Zdravím všechny, otěhotněla jsem snadno, nijak jsme se nesnažili, jen se přestali chránit. Poslední ms 18.3, další měla být 17., ale nic, ani náznak. vydržela jsem osm dní, včera (25.4) jsem si udělala test z dopolední moči - jasně pozitivní (dvě čárky zjevné), dnes opakovala z ranní moči - opět pozitivní. K doktorce jsem objednaná 3.5, tj příští čtvrtek. Odpoledne jsem začala mírně, slabě krvácet. Teď už zase nic. Tak nevím. Jiné komplikace nemám, jen mě už několik dní bolí prsa (mám je velká odjakživa a kolem menstruace mě bolela vždy. Tak co - normální? Na dítě se s mužem těšíme, plánovat se tohle nedá, jen bych ráda věděla, na čem jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
26.4.12 20:02

skus test zopakovat cca v neděli, buď tam čárky budou, nebo to samo odešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
26.4.12 20:41

Pokud to bylo jen slabé krvácení, tak to mohla být nějaká cévka či něco podobného… pokud by se jednalo o spontální potrat, tak by to mělo být silnější než běžná MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí