Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, jsem tady poprvé..Chtěla bych se zeptat, je tady někdo komu přejeli pejska? Jak jste se s tím vyrovnali?9.10.2020 se to stalo
Můj 6letý syn nezavřel branku..Byla to naše chyba, měla být zamčená. Nikdy si to nepřestanu vyčítat
Tolik to bolí. Byla to krásná jezevčice 12let, ale byla vitální a vypadala na 8..Chytrá hodná mazlivá..Neskutečná bolest..Strašně tu chybí a všude ji vidím. Nikdy neutekla, vůbec nechápem kam a proč tam šla ![]()
Upřímnou soustrast. Vím, jak ti je. Taky máme s Aničkou rádi pejsky.
Děkuji Vám..Pořád brečím, strašně to bolí..Hodně jsem četla na diskuzích, ale většinou umřeli stářím..Moje Mášenka měla 4operace páteře v Praze, tolik jsme na ní dávali pozor a pak se stane tohle.Byla jako člověk opravdu. Nemůžu to pochopit.Byla sražená na rovince, ten člověk jí musel vidět, jezdí tady u nás hodně rychle..Možná mu tam vlezla, těžko říct, ale když jsme k ní přicházeli, byla úplně rozbitá
Jen hlavička zůstala. Ten pohled nepřeju nikomu
Budu si to vyčítat do konce života. Kdybych byla v kuchyni a ne v ložnici, viděla bych ji z okna, jak vychází ze zahrady..Chvilku na to, kdy jsem šla do kuchyně, musela odejít. Dala bych za to všechno, aby to šlo vratit. Kdyby jsme ji museli uspat, vyrovnala bych se s tím lépe. Takhle jsem neměla šanci se s ní vůbec rozločit.
Máme ji pohřbenou na zahradě kočičku krásnou ![]()
@Vanda 2 ja te naprosto chapu!
Me muj 8mi let pes spadl z ochozu na baraku.. naděje byla, bylo to 50 na 50. Bohuzel po 2h se to zhoršilo a nechali ji radeji uspt.
Rikala jsem si, ze si to budu vycitat do konce zivota, ze jsem ji neohlidala. Ale uz je to cca pul roku, co si rikam, ze TEĎ ji musi byt uz dobre.
Hned potom jsme si koupili noveho a vim, ze ta co umrela, se prevtelila tadY do toho psa co mame❤️️
I kdyz vim, ze tu opravdu neni, chybi mi, miluju ji!❤️️ A nikdy na ni neprestanu myslet
Anonymní..Ano, to jsem se taky chtěla zeptat, opravdu se stalo, že novej pejsek byl hodně podobnej tomu prvnímu? Vim, že Máša byla jediná a takovýho pejska už mít nebudu, ale chovatel od kterýho jí máme bude mít na jaře štěňátka. Takže by jsme si asi jedno vzali…Moc bych si přála, aby byla Mášulce aspoň trochu povahově podobná.
Bolí mě srdce, když myslim na to, jakym způsobem přišla o život. Večer brečim do noci a v noci nemůžu spát. Pořád na ní myslim a ani se mi o ní ještě nezdálo
Tolik bych jí chtěla zpátky lásku nádhernou ![]()
@Vanda 2
Ano, ano, jsou si na 100% podobne, akorat tahle je vice divocejsi. Ale jinak podoba.
Jak pises, ze by sis od toho chovatele vzala pejska, ale az na jaře.. tak na me by to bylo hrozne pozde. Ja bych nezvládala chodit domu, bez toho aniž by ke me nekdo pribehl, zacal na me stekat, no proste jsem rada, ze me nekdo přivítá. My si jeli pro noveho psa cca za 3 dny a ty 3 dny byly krutý.. ja vypadla z baraku, zachvili jsem prisla a nikdo nebyl u dveri. Byt tebou, bych uz zacala hledat, je jedno od jakeho chovatele bude, ale bude Vam delat radost a “zapomenete” na tak nestastnou chvili. S novym psem bude tolik starosti, ze nebudes mit cas brecet:)
Anonymní..Omlouvám se, že píšu tak pozdě. Moc Ti děkuju, kéž bych i já měla štěstí a štěňátko bylo Mášulce podobný
Jinak určitě na štěňátko připravená nejsem a s určitostí vím, že si přeju miminko od toho samýho chovatele..Dnes jsem mu volala, byl moc hodnej a můžu mít štěňátko ob dvě generace, tak snad to vyjde a bude jí aspoň trochu podobná..V březnu bych ho měla mít..Děkuju ti moc ![]()
Napiš mi, prosím. Prožívám totéž, také nemám chuť do života bez svého pejska 😭 🖤
Viem, že váš psík zomrel nepeknou smrťou, aspoň vám sa to tak môže zdať, ale nie je dôležité ako to vnímame my, ale ako to vnímal váš jazvečík. Ušiel z domu, vyšiel na cestu a v momente bol mŕtvy. Podľa mňa to ani nestihol zaregistrovať a necítil žiadnu bolesť, keďže z vášho popisu bolo telíčko na kusy…aspoň takto sa utešujte
Náš bohužiaľ odišiel v bolestiach…