2 screening u mého doktora?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
17.2.21 20:02

@Maja25 od letoska se i prvotrimestralni u Apolinare plati. A ten v 2. trimestru taky, pokud jde o ten podrobny morfologicky screening. Hrazeny z pojisteni je pouze obyc utz, kde se ale nezkoumaji pripadne vady atd. Kazdy ten screening je za 1400kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.21 20:28

Mě první v tom sanusu stal 1500 a ted v g centru prý taky 1500 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2690
18.2.21 15:42

Já se teď budu objednávat na druhý screening opět ke special. Byla jsem tam i na prvním platila sem 1500 Kč a teď budu platit to samé 😊jinak moje dr mi každou kontrolu dělá ultz. A kontroluje čípek. Pak půjdu na pojišťovnu a nechám si ty vyšetření proplatit 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
18.2.21 16:01
@Anonymní píše:
Mě první v tom sanusu stal 1500 a ted v g centru prý taky 1500 :nevim:

A o co se ti jedna? 2.screening se proste nove plati. Jeto podrobny utz, dost podstatny. Nemusis na nej jit, muze ti udelat obyc utz gynekolog, coz neni to same.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.24 21:42

2. Screening na specializovaného pracovišti

Ahoj holky, můj dotaz zní obdobně, gynekolog mě na 1. screening odeslal na specializované pracoviště, 2. dělá on sám, termín jsem si tedy u nej domluvila. Každopádně když teď pročítám, jak důležitý je 2. screening a porovnam si vybavení jeho ordinace se specializovaným pracovištěm, kde jsem byla na 1. Screeningu, je to opravdu neporovnatelné, respektive z mého laického úsudku ten ultrazvuk byl zde daleko čitelnější než u mého gyn. A tak se Vás ptám, vzhledem k tomu, ze termín již mám, myslite, ze je blbe termín zrušit a říct, ze chci jít znovu na specializované pracoviště a domluvit se s nim až na nějakou další klasickou prohlídku? Já vím, ze má priorita je zdrave dítě, ale zaroven je mi to blby vůči němu. Děkuji za radu a vaše zkušenosti😏.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky