Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maja25 od letoska se i prvotrimestralni u Apolinare plati. A ten v 2. trimestru taky, pokud jde o ten podrobny morfologicky screening. Hrazeny z pojisteni je pouze obyc utz, kde se ale nezkoumaji pripadne vady atd. Kazdy ten screening je za 1400kc
Mě první v tom sanusu stal 1500 a ted v g centru prý taky 1500 ![]()
Já se teď budu objednávat na druhý screening opět ke special. Byla jsem tam i na prvním platila sem 1500 Kč a teď budu platit to samé 😊jinak moje dr mi každou kontrolu dělá ultz. A kontroluje čípek. Pak půjdu na pojišťovnu a nechám si ty vyšetření proplatit 🙂
@Anonymní píše:
Mě první v tom sanusu stal 1500 a ted v g centru prý taky 1500
A o co se ti jedna? 2.screening se proste nove plati. Jeto podrobny utz, dost podstatny. Nemusis na nej jit, muze ti udelat obyc utz gynekolog, coz neni to same.
Ahoj holky, můj dotaz zní obdobně, gynekolog mě na 1. screening odeslal na specializované pracoviště, 2. dělá on sám, termín jsem si tedy u nej domluvila. Každopádně když teď pročítám, jak důležitý je 2. screening a porovnam si vybavení jeho ordinace se specializovaným pracovištěm, kde jsem byla na 1. Screeningu, je to opravdu neporovnatelné, respektive z mého laického úsudku ten ultrazvuk byl zde daleko čitelnější než u mého gyn. A tak se Vás ptám, vzhledem k tomu, ze termín již mám, myslite, ze je blbe termín zrušit a říct, ze chci jít znovu na specializované pracoviště a domluvit se s nim až na nějakou další klasickou prohlídku? Já vím, ze má priorita je zdrave dítě, ale zaroven je mi to blby vůči němu. Děkuji za radu a vaše zkušenosti😏.