20 měsíců holčička vůbec neposlouchá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.1.14 05:44

20 měsíců a neposlouchá,vůbec!

Máme 20m holčičku, která vůbec neposlouchá! Je velmi živá, společenská, má ráda lidi, se všemi ráda komunikuje, ale…venku mi zdrhne přes celé sídliště, já volám a ona mi řekne „Ahoj“ a maže dál :nevim: Jen se ohlídne a i když mě nevidí, jde si po svým. Nevím, jak to budu dělat, až se nám narodí druhé mimi a ona neposlechne :zed: Už to vidim 8o nechám mimčo mimčem a poletím za naší lumpicí… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
21.1.14 06:05

Neboj :hug: To se zlepsi ;) Nekde sem slysela o voditku :think: Treba by pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
21.1.14 06:08

Taky holku nahanim, kdyz ji postavim na zem. Vcera v obchodaku opatlala ruckama vsechna skla, vylohy, sla do smenarny a do prodejny O2, pak obdivovala eskalatory a tak jsme se pohybovaly rychlosti zhruba 1m/5min. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.1.14 06:12

Já mám děti od sebe 16 měsíců a ten starší se teď vzteká a neposlouchá, takže jsem pořídila na ven batoh s vodítkem. Bydlíme ve velkém městě, když jdeme na hřiště, musíme přes cestu, takže já raději snesu blbé pohledy kolemjdoucích než aby mi utekl;-) U nás docela funguje povídání si po cestě, vždycky mu řeknu, co bude zajímavého kousek dál a on tam s nadšením jde za ruku, ale to nefunguje vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.1.14 06:21

To (nejspíš :mrgreen: ) zase přejde, neboj. Děti mají různá období, holt si chce dokazovat, jak už je velká, samostatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.1.14 08:05

To je vekem, to prejde. Syn byl stejny, zamaval mi a sel opacnym smerem, cca od 2 roku se zastavi na povel stuj a vetsinou jde pekne za ruku a ukazuje mi vse pro nej zajimave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
21.1.14 08:15

AHojky, chápu tě, syn mi hodně utíkal tak kolem 16-17m, jak si víc osvojil chození a získjal najednou svobodu. Ted jsme se přesthovali a hodně se to změnilo. SIce za ruku nechodí, ale jde mým směrem a po chodníku, když chce na trávu, kouká na mě, jestli může (na předzahrádky lezl a byla scéna :-)), když je silnice, zastaví, vbždy upozornuju, že na ni nesmí, že tam už je blízko a on to moc hezky respektuje…ale ne 100, furt se musí hlídat. Začínala bych pomalinku - nejprve bych po ní chtěla, aby šla stejným směrem jako já, třeba „jdeme tam k tomu velkému růžovému domu, jdi si po travičce, aa sejdeme se tam“ atd…ale pokud by opravdu nepomáhalo nic, dala bych púo opakovném neuposlechnutí do kočárku…U nás to zabralo, asi po dvbou dnech stačilo říct"tak si pojd sednout" a už byl u nohy :-D To se poddá, trpělivost..taky ho naháním s břichem 10 minut někde stojím než si prohlídne tu neboonu kytku, ale tak to prostě je :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.1.14 08:16

No ja uz to druhe miminko mam a starsi ma 17m a pro zmenu zas nejde vubec, bud capi u zeme nebo se pohybuje v kruhu. takze nejde jit vubec nikam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.1.14 08:19

Mam doma naprosto to stejne. Minule jsem se mu schovala, ze se treba lekne a bude se trosku vic drzet u me, ale ohledl se, nevidel me, tak si to vesele stradoval dal. Nesnasi chodit za ruku. Jakmile ho vezmu za ruku, zacne se vztekat, slozi nohy a visi za ruku. Ted se jeste zacal vice vztekat..prakticky kvuli cemukoliv, takze ja mam ted s malym prochazky za trest :( vzdycky se jen utesuji, ze to snad prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
21.1.14 08:29

@LucciaMaty přejde, toto fakt bylo měsíc zpět a tedka je klid, třeba se to ještě vrátí, ale doufám, že ne..on fakt jednu dobu nechodil pěšky pro tohle vztekání se při mé snaze ho nasměrovat, v kočárku, nešlo to jiank, já se s ním nebudu trápit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
21.1.14 08:37

Taky mám vodítko, když jdem podél hlavní silnice, nebo někde, kde je moc lidí, on je jak na pérko a ať si lidi říkaj co chtějí, já raději budu mít klid, že mi neskočí pod auto
já se otočím a dítě v háji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 09:18

Moja chodila sama vedla kocika tak od 13-14 mesiacov… ked sa chcela rozbehnut, tak som ju chytila, vratila do kocika a prikurtovala. Naucila sa. Na druhu stranu, ona je posera, uvidim co bude robit ta druha, este som ju vedla kocika moc tapat nenechala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 09:20
@Kalla1412 píše:
@LucciaMaty přejde, toto fakt bylo měsíc zpět a tedka je klid, třeba se to ještě vrátí, ale doufám, že ne..on fakt jednu dobu nechodil pěšky pro tohle vztekání se při mé snaze ho nasměrovat, v kočárku, nešlo to jiank, já se s ním nebudu trápit :nevim:

Na Viki toto fungovalo, a aky anjelik bola, ked som este bola tehotna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.1.14 11:09

To máme stejnej problém, taky čekám druhý a nemůžu se dočkat, ažstaršího budu korigovat bez kočáru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.1.14 11:11

Vydrž, bude hůř :mrgreen: :mrgreen: U nás se to začalo zlepšovat až teď, na 2,5letech, hodně se mi poslední dobou osvědčilo počítání, většinou poslechne už na dvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí