20. týden - kde cítíte pohyby?

1695
21.8.13 06:38

20.týden - kde cítíte pohyby?

Ahoj, kde cítíte pohyby kolem 20tého týdne těhotenství? Mě kope mimi do míst kde končí chloupky na přirození, zdá se mi to strašně nízko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2299
21.8.13 06:49

Mě taky a to jsem 23. týden :-) Teda teď už se vydává i směrem k pupíku, ale nejradši má pravý podbřišek - že by vpravo herna, vlevo ložnice? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
21.8.13 06:54

Ja jsem 22tt a me teda okopava vsude :) hrozny cestovatel. jednou v podbrisku vlevo, vpravo, pak zas u pupku… takze se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
21.8.13 07:09

Neboj postupne zacne kopat vsude.ja prvni pohyby citila hodne dole v podbrisku, okolo toho 25.tt uz jsem zacala citit i u pupiku no a od toho 30.tt kdy se mala otocila hlavou dolu tak citim hlavne nahore a dole citim, kdyz si protahuje ruce. i kdyz je pravda, ze ted ve 40.tt citim pohyby snad uplne vsude jak uz nema misto. pockej, az prcek zacne se odrazet od zeber nebo ti vystrci patu, to budes chtit zase citit pohyby jak v tom 20.tt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.8.13 07:26

Jsem sice už ve 32, ale takhle nízko mě kope taky, někdy mám pocit, že mi vykopne močovou trubici.. krom toho, že kope i všude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31402
21.8.13 08:12

@aleba to je v pohodě, mě se teď pár dnů malá taky takhle usadila (ano, usadila, včera na uzv předvedla ukázkový turecký sed) a okopává mi močák. Už to znám se synem, ten byl KP až do 36.tt a to pak je teprve perda, když kopne tříkilák :mrgreen:, tohle je zatím nic. Oni se teď ještě točí, takže někdy naopak cítím, jak si tam dole prstíčkama štrachá a nohou kopne výš, ale to málokdy. Spíš se jí zatím líbí tahle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
21.8.13 08:42

Já jsem dnes 20+0 a kope mě nejvíc pod pupíkem, ale sem tam taky do močáku i na boku, takže podle toho, jak si mimi lehne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.8.13 09:29

Nízko to není, je to normální. Ve 20tt. dosahuje vrchol dělohy zhruba k pupku, takže výš ty pohyby cítit ani být nemohou. Jak děloha bude postupně růst nahoru, tak i ty pohyby začneš cítit potom jinde a výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.8.13 10:22

Tak já jsem 26tt a malej mě kope hlavně v podbřišku :roll: někdy i nad pupkem, na boku, ale nejvíc dole… Nevím, zajímalo by kmě, co tam vyvádí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale co, hlavně, m že kopou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí