Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsichni, zakladam tema spise pro odlehceni.
Kazdy vecer se mi stava, ze se podivam na hodiny a je vzdy 21:11.At se podivam v praci, doma na navsteve.Vzdy je 21:11.Tento cas nikterak nevyhledavam, proste se jednou za vecer pidivam a vzdy v tuto dobu.
Nejvice to resim kvuli tomu, ze v tento den jsem se narodila
.
Co to muze zpusobovat? Nejaky denni rytmus, ze se divam vzdy ve stejnou dobu? Nevim…
@sara1000 Jéé, já to mám podobné, narodila jsem se 22., a v noci se budím či koukám na hodiny a velmi často je 22.22h:-D, já na to věřím, síla dvojek:-D
Já třeba na hodiny v obýváku kouknu vždycky v za tři minuty půl šesté. Už několik týdnů. Potřebují vyměnit baterky ![]()
Asi náhoda ![]()
Taky jsem měla takové období, když už jsem si říkala, že už to prostě není možné..:-)Teď už nic takového nemám..:)
Joo, mě se to poslední dobou stává skoro pořád
buď 22:22 nebo 11:11, ale nějak to neřeším, jen se vždycky zasměju ![]()
@Etcetera78 píše:
Já třeba na hodiny v obýváku kouknu vždycky v za tři minuty půl šesté. Už několik týdnů. Potřebují vyměnit baterky
@Etcetera78 píše:
Já třeba na hodiny v obýváku kouknu vždycky v za tři minuty půl šesté. Už několik týdnů. Potřebují vyměnit baterky
Prave, ze necumim furt.Dnes opet stejna situace. Cylezla jsem vany, lehla do postele, ze si naridim budik a tam 21:11.A tak je to neustale.Jsem v praci delam, delam a kdyz jdu kolem mobilu, tak rychle kouknu na hodiny a to same. Kouknu se na hodiny ciste ze zvedavosti kolik je hodin snad 3× za den:-)
@sara1000 píše:
Ahoj vsichni, zakladam tema spise pro odlehceni.
Kazdy vecer se mi stava, ze se podivam na hodiny a je vzdy 21:11.At se podivam v praci, doma na navsteve.Vzdy je 21:11.Tento cas nikterak nevyhledavam, proste se jednou za vecer pidivam a vzdy v tuto dobu.
Nejvice to resim kvuli tomu, ze v tento den jsem se narodila.
Co to muze zpusobovat? Nejaky denni rytmus, ze se divam vzdy ve stejnou dobu? Nevim…
Já věřím, že člověk v sobě nějak vnímá čas. Na ten čas se soustředíš. Já dlouho vstávala v 6:42. Pak se mi změnil časový rozvrh a vstávala jsem později, přesto jsem se několik měsíců stále budila 6:42 i bez budíku ![]()
@Etcetera78 píše: