Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Etcetera78 píše:
Já třeba na hodiny v obýváku kouknu vždycky v za tři minuty půl šesté. Už několik týdnů. Potřebují vyměnit baterky
Ja to take neresim.Jen mi to prijde zajimave ve spojenim s datem meho narozeni.Jsrm vylozene 21.11.:-).
Mmch cekala jsem, kdo mi poradi si vymenit baterky v hodinach:-D
@meduzza píše:
Já věřím, že člověk v sobě nějak vnímá čas. Na ten čas se soustředíš. Já dlouho vstávala v 6:42. Pak se mi změnil časový rozvrh a vstávala jsem později, přesto jsem se několik měsíců stále budila 6:42 i bez budíku
mam to stejne
vzbudim se i bez budiku… jinak ano, ten cas v sobe mame, vemte si, ze driv v praveku taky nemeli hodinky a vedeli kdy vstat, kdy pracovat, starat se o maly, kdy jit spat atd a rezim furt stejny
Mne se stavalo 11:11,pak 00:00 atd.Moc na to neverim, nebo jo
?Ale mam pro to i logicke vysvetleni, vse je o zvyku a navyku a telo je mocny, proste automaticky si to zapamatuje a koukne. I deti, s
dospeli a zvirata, ktere hodiny neznaji, cas vytusi a vyhledavaji, pokud jsou v pravidelny cas. proste funguje bioritmus ![]()
Take se priklanim k tomu, ze mam natolik zazity denni rytmus, ze se proste vzdy trefim ![]()
@ElenaB píše:
mam to stejnevzbudim se i bez budiku… jinak ano, ten cas v sobe mame, vemte si, ze driv v praveku taky nemeli hodinky a vedeli kdy vstat, kdy pracovat, starat se o maly, kdy jit spat atd a rezim furt stejny
tak meli prece slunecni hodiny, orientovali se podle hvezd atd ![]()
@sara1000 píše:
Take se priklanim k tomu, ze mam natolik zazity denni rytmus, ze se proste vzdy trefim
ja taky ![]()
Rozhodne si nemyslim, ze je to nejake znameni datumu me smrti
.
Jelikoz uz se mi to stava pres roj a stale tu strasim ![]()
@wildcherry joo to urcite, hlavne svetlo a tma.. ale i tak uz ten rezim a ty hodinky meli v sobe ![]()
My měly s kolegyní v práci štěstí na 11:11…a mě se pak v 11:11 narodil první kluk. ![]()
@Lizzi píše:
Zasekla rucickane sranda..
ja mam zase stesti na 12:34
me se dost pravidelne stava, ze kokam na 12:43. Vzdycky si rikam, proc ne 34, ze by to bylo hezci
![]()
22.22 je prý nějak magický čas, jsem se tu dočetla na nějaké duchařské diskusi.
@Janulka1989
mě to fascinovalo v době, kdy jsem chodila spát po deváté a vždycky v tuto dobu jsem se vzbudila a na budítu tento čas, to přeci nemůže být náhoda, když se to opakovalo denně a moje tělo mělo už delší dobu spánkový režim, ne?