Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zrcadlo píše:
@Certik.Mata A v jakém stavu a lokalitě máte to 2+1? Známá takhle super vyměnila byt tak, že nafotila svůj zrekonstruovaný byt, napsala k tomu komentář, že je to pár minut do Kauflandu a na polikliniku, dům s výtahem, zastávka MHD před domem atd. a nabízí výměnu se slušným doplatkem odpovídajícím stavu druhého bytu, a tenhle svůj inzerát naházela do schránek ve čtvrti, kde byly domy s velkými byty obývané převážně důchodci a bohužel tedy bez výtahu. Ozvalo se jí několik zájemců a nakonec to vyměnila téměř bez doplatku.
Mame ho zrekonstruovany a vse je tu dostupne Jak obchody, skola, skolka prave
@Certik.Mata když to není na pořád tak se to vydržet dá
my jsme byli dlouho s dvěma dětmi ve 2+kk (takové větší 1+1).Ale lezli jse si po hlavě, já i manžel potřebujeme svůj prostor. Občas práce z domova… ![]()
jestli máte chatu, tak máte velkou výhodu
Ty jo a nedá se to refinancovat dříve a koupit větší? Mne to prijde male i na dvě děti.
@Markéta80 a jak mate velke 2+1…nam jde zrusit velka koupelna ale manzel ji bourat nechce…tam by sla nase loznice
ale uvazujeme prave o vetsim bytu spise. Kamaradka ma 3+1 ale mensi pokoje a detem ho zrekonstruovali a zmensili sadrokartonem byt…takze vim ze to jde sw poskladat urcite. Nejak by muselo i
@Certik.Mata drive to az tak nezvykle nebylo. ja tak vyrustala cele detstvi
klasicke panelakove 2+1, rodice a my tri deti. v obyvaku byla v rohu manzelska postel, druhy pokoj byl detsky. ok, prostoru bylo malo, i treba uloznych prostor, jak jsme byli vetsi, chybelo nam trochu soukromi, ale jinak se to dalo. pokud byste to meli jen docasne nebo dokud budou deti male, da se to podle me zvladnout. aspon si budete blizsi
![]()
@Tichošlápek to nevim. Manzel se ma sejit ted s pani co mu vyrizovala hypoteku
@peta81 kamaradka vyrustala v garzonce s rodici a brachou.Meli jeste velkeho a maleho psa…ale byli stastni a nepoznemanelo ji to nejak.Ted ma svou rodinu i jeji bracha. Nikdy si nestezovali.
@Certik.Mata taky nevím, jak to máte zařízené, jestli máte sklep, kočárkárnu
podle mě nejhorší to budete mít s úložným prostorem
jestli máte možnost dávat na chalupu třeba zimní oblečení, tak to je taky něco jinýho
Máme 3 děti na 50 m2 a moc k žití to není. Nevejdeme se, hlavně co se věcí týká. Spíme všichni v jedné ložnici.
Moc bych chtěla do většího, ale z několika důvodů to teď prostě není možné. ![]()
Asi jde všechno. Dřív v takto velkém bytě žili dvě generace.. ohledně hypotéky opravdu záleží na Vasem příjmu. Ale je pravdou, že nás žilo v bytě 3+klidu 55 m, původně 2+1 šest. Naše dvě děti a kamarádka s malým. Byl to hukot ale dalo se. Teď máme konečně barák o vel. 170 m a už si to nedovedu představit, ale rozhodně bych kvůli místu nedávala dítě pryč..
@Tute mame sklepy dva. Jeden mensi a jeden vetsi…nerekla bych ze mame spatne postaveny byt. Akorat kdyz by byla mensi koupelna a kuchyn…slo by udelat krasne 3+1…pokoje mame velke.Mame dve skrine.Dve komody v obyvaku a komudu ve stene.Pak v postelich a v sedacce ulozny prostor.Jsme tu zvykli i ve a neprijde mi ani maly…kamaradka ma 3+1 dva balkony a stejne m2…a budou mit dve…rikam si ze na prwchodnou to tu muzeme byt si myslim
Příspěvek upraven 02.05.17 v 12:23
@Musulka12 kamaradka ma 58m s balkony a budou 4…ale detsky pokoj je jen na postele…nechce se mi davat pryc male kvuli mistu kdyz casem muze byt vetsi byt
Ahoj!!! Tri deti to je preci krásné
Taky čekáme třetí
Ja mám tri souroznece, jsem nejstarší, a bydleli jsem v 2+1,ja s brachou a segrou v pokoji(byl velký) a máma s nejmladší v ložnici. A meli jsme jeste rottweilera
v kuchyni máma měla telku a návštěvy taky mohla mit v kuchyni.. metrově to ted neřeknu, ale podle mě to bylo 64m2
Ja bych hledala možnost většího bytu hned, klidně i za cenu prodeje chaty…a hledala bych rovnou 4+1 nebo velký 3+1…My jsme 4 ve 3+1 a teda máme plánu vetsi bydlení
…A nejsem náročná na velikost, ale na ssoukromí…