2+1 a tři děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.5.17 11:33

2+1 a tri deti??

Ahoj holky.Rada bych se zeptala zda jde nejaky cas byt v byte o 60m2 v 5?zjistila jsem ze jsem otehotnela pres antikoncepci.Mam 4 letou dceru a 15m syna.Jsem rozhozena a nevim jak se rozhodnout. Nechci rozhodovani od vas za mne ale potrebuji se nekomu sverit a vypovidat. Uvazujeme az doplatime hypoteku za 4 roky ze byt prodame a pujdeme do vetsiho s mensim doplatkem.Jen si rikam zda s detmi mame vubec sanci alepson na 500.000 pujcku…ted mame podobnou pujcku na byt a v pohode splacime.Ale manzel si jj bral jako bezdetny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elot
2.5.17 11:38

@Certik.Mata My jsme byly ve 2+1 do tří let nejmladšího. Dalo se to ale bylo nám těsno. Teď jsme ve 3+1, brali jsme si hypotéku. Nevím kolik máte příjmy na tom záleží jestli dosáhnete na hypotéku.

• Citovat
  • Upravit
6657
2.5.17 11:39

Moje sestra takhle vychovala 3 děti a nikdy mi nepřišlo, že by tím nějak trpěly. :nevim:
Rodiče na sklápěcích postelích v obýváku (přes noc ložnice, ve dne obývák), nejstarší kluk svůj pokoj, mladší holky spolu ve druhém pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13708
2.5.17 11:40

Tak dá se všechno ;-). Záleží na dispozicích bytu. Navíc děti máte ještě malé, takže si myslím, že klidně můžete spát všichni v jedné ložnici ještě pár let ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jestli ti to pomůže, jako děti jsme nějaký čas žily s rodiči v chatce, která odpovídala velikosti zhruba 1+1 (možná malému bytu 2+1). Trauma si z toho nenesu, naopak to bylo moc krásné období.
Byly jsme také 3 děti (+ poměrně často tam naši měli na hlídání a přespávání ještě mou sestřenici). ;)

• Citovat
  • Upravit
914
@Certik.Mata píše:
Ahoj holky.Rada bych se zeptala zda jde nejaky cas byt v byte o 60m2 v 5?zjistila jsem ze jsem otehotnela pres antikoncepci.Mam 4 letou dceru a 15m syna.Jsem rozhozena a nevim jak se rozhodnout. Nechci rozhodovani od vas za mne ale potrebuji se nekomu sverit a vypovidat. Uvazujeme az doplatime hypoteku za 4 roky ze byt prodame a pujdeme do vetsiho s mensim doplatkem.Jen si rikam zda s detmi mame vubec sanci alepson na 500.000 pujcku…ted mame podobnou pujcku na byt a v pohode splacime.Ale manzel si jj bral jako bezdetny

Tak ono kdyz se chce tak jde vsechno :) Zalezi na vas, jak se na to s manzelem citite.. Ja mam jedno dite a zatim druhy neplanuju ani nahodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.5.17 11:41
@klamonožka píše:
Moje sestra takhle vychovala 3 děti a nikdy mi nepřišlo, že by tím nějak trpěly. :nevim:
Rodiče na sklápěcích postelích v obýváku (přes noc ložnice, ve dne obývák), nejstarší kluk svůj pokoj, mladší holky spolu ve druhém pokoji.

Pokoj, pokoj a obývák asi nebude 2+1 :think:

@Certik.Mata Záleží na vašich příjmech :nevim: pokud byste si brali jen menší část z hodnoty nemovitosti, tak bych v tom neviděla takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16044
2.5.17 11:42
@klamonožka píše:

To byly holky v kuchyni? Nebo to nebylo 2+1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
2.5.17 11:43

@Certik.Mata Kdysi to bylo úplně normální, podle mě je toto dětem úplně jedno (do určitého věku). A pak bude všechno záležet na financích, co si můžete dovolit. Aspoň budete maximum času trávit venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
2.5.17 11:45

Znama ma tri deti na 50m2 (i s manzelem).. takze asi to jde. Obetujete jim jeden pokoj a vy budete v obyvaku. Neznam vase prijmy, tak s tou pujckou neporadim. Kdyz se mate radi, vsechno spolecne zvladnete. Detatko bych si nechala, jednou by ti bylo lito, ze jsi ho dala pryč. Dvě, nebo tři, to už dáte :srdce: oblecení, hracky, kocar urcite mate.. Preju at se rozhodnete dobre, i kdyby to mela byt ta druha volba, hlavne at jste stastni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 11:46

@elot manzel je cisnik takze ma zaklad ja pocitam ze se vratim snad so puvodni prace.Pres pul rokem mu volala pani z lisky cmss a ze mu muzou pujcit az 800.000 na jeho plat ale nevime podminky.Kdyz prodame byt staci nam max 300.000 na pujceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 11:47

@whooro dekuji…hodne jsme nakloneni na to, ze do toho pujdeme…manzel uz premyslel jak to prestavi. Starsi dcera nechce bez nas spat…takze koupit palandy a nam postele aby se to sem veslo pujde. A pak setrit a hledat vetsi byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 11:50
@BaMaK píše:
@Certik.Mata Kdysi to bylo úplně normální, podle mě je toto dětem úplně jedno (do určitého věku). A pak bude všechno záležet na financích, co si můžete dovolit. Aspoň budete maximum času trávit venku ;)

My jsme co nejvice pre jaro az podzim venku j na chate treba.My jsme spocitali ze bychom velkou cast mohli usetrit. Tchanovci majk 3+1 ale bohuzel my nemame vytah…takze vymena nejde ac nad tim i uvazovali.Kdyz by to bylo prizemi asi to je jedno.Ale jsme ve druhem patre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16044
2.5.17 11:53

@Certik.Mata A v jakém stavu a lokalitě máte to 2+1? Známá takhle super vyměnila byt tak, že nafotila svůj zrekonstruovaný byt, napsala k tomu komentář, že je to pár minut do Kauflandu a na polikliniku, dům s výtahem, zastávka MHD před domem atd. a nabízí výměnu se slušným doplatkem odpovídajícím stavu druhého bytu, a tenhle svůj inzerát naházela do schránek ve čtvrti, kde byly domy s velkými byty obývané převážně důchodci a bohužel tedy bez výtahu. Ozvalo se jí několik zájemců a nakonec to vyměnila téměř bez doplatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
2.5.17 12:01

@Certik.Mata máme 3 děti a jsme ve 2+1. prostřední syn potřeboval vlastní prostor tak manžel rozdělil jeden pokoj na dva ;) + máme ještě dvě fenky ale malinké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí