Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mám dotaz jsem 23 dnů od samovolnem potratů a na testu dost výrazná čárka snažíme se o miminko muže to být z minulého teho.. hcg nebo mužů bejt těhotná?
Záleží jaký týden byl SP…a zda víš hladinu HCG ta odchází dlouho a i záleží zda odešlo vše samo nebo je potřeba revize na dočištění…nic nepíšeš o kontrolním UZ po SP ani o hladinách HCG…nebo zda jsi byla u lékaře na UZ…a hlavně po SP se dodržuje režim aspoň jedna MS bez sexu…
@MONINI83 byla jsem na umělém oplodnění a samovolně sem potratila a druhy den me vzali na vyčištění na krvi jsem byla minuly týden hcg se snižoválo zitra jdu zase na krev(byla sem na uktrazvuku dr říkal ze je vše pořádku a deloha je čísla )
@KacA417 snižovat se může ale pokud je stále tak proto se ukazuje na testu
A jsi hlidana u gynekologa? Uplne spravne by mel provadet kontroly, co tyden az dva, dokud hcg v krvi neni negativni.
Já potratila v 7 tt a během 14 dnů jsem měla na testu už jen jednu čárku. HCG dva dny před SP přes 7 tisíc. Teď vím, že když bude mít na testu ducha je to nové těhu a ne jen zbytková čárka z toho minulého…
Ahoj dámy, 25.7.2024 sem byla na laparoskopii kvůli mimoděložním těhotenstvím odebrán pravý vejcovod a 6.12.2024 sem ujistila že sem těhotná 19.12 kontrola u Dr a ten me poslala do nemocnice že dítko není v děloze ale v pravém rohu udělali mi opět laparoskopii
20.12.2024 ale nevím kdy se zase snažit o miminko můj Dr je vůl a nechce mi pomoc nijak otěhotnět kvůli mému mladýmu věku a neustále do mě cpe antikoncepci prý nemůžu otěhotnět aspoň rok mate to některá zvas stejne a otěhotněla ste a bylo vše pořádku? ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.