22tt 11-12kg nahoře

Anonymní
1.1.12 18:58

22tt 11-12kg nahoře

Holky jsem 22tt, před těhu jsem při výšce 180cm vážila cca.75kg ve 12tt jsem měla navrch 2-3kg, teď mám v 22tt 87kg. Tj. co týden 1kg.
Podstatné je asi, že hýbat jsem se nemohla 3měsíce, teď už to snad půjde. Jím asi docela dost, ale zase se nijak nepřejídám, největší neřest jsou smetanové jogurty, které jím 1× denně a na doporučení Dr. Sladké nejím vůbec. Jinak mám hroznou chuť na ovoce, tak toho sním spousty.

Zajímá mě spíš od těch, co maj podobnej průběh přibírání, jak to bylo dál?

Holky, co jste nepřibrali, děkuji, ale Váš názor nebo zkušenost mi asi nepomůžou, tak děkuji, že nebudete posílat „Já nepřibtala.“, „Víc se hlídej.“ apod.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.1.12 19:04

Ahoj , ja jsem ve 12 tt a mam taaky 3 kg na hore , vychozi rozměry( výšku a váhu) máme stejné , do toho mam ted jeste sádru na nožce tak mam hrozny strah že budu taky jak pučmeloun :( no ale myslim si že to proste každa holka ma jinak a zase je lepši mit nake to kilo na vic , o to vyšší motivace bude to pak shodit a hlavně , že neni zle a nemusime vzracet , ne ?? :) Prosím Te o vysvetleni kdy Ti pan doktor řekl že nemas jit sladke ?Na tom mam zavislot ja a a kor ted přez ty svatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
1.1.12 19:04

to nic není, taky jsem měla co týden kilo nahoře, do šestého měsíce to šlo, ale pak mi to lezlo nahoru ani nevim jak.. :mrgreen: neboj nabrala jsem dvacet kilo a patnáct nechala v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.1.12 19:06

:mrgreen: ja teda tolik nepribrala fakt - ale myslim ze je dulezity co ti rekne DR, jsi hodne vysoka, coz se vaha rozlozi a pokud nemas tehu cukrovku, jist zdrave, bez sladkosti, tak bych se tim tolik netrapila…
stejne s tim nic nenadelas, je to dane i geneticky a pak to s kocarem schodis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
1.1.12 19:08

jo a jak píše barča..o svátkách za ten týden jsem nabrala 4kg, ano vidíš dobře..uplně jsem se to styděla říct pak dr, když se mě ptala na váhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
1.1.12 19:12

holka ty mi snad čteš myšlenky, sednu k emimi s tím, že založím stejné téma, jsem 24 tt a mám nahoře deset kilo z toho tak 5 za poslední 3 týdny a jsem opravdu zoufalá jsem machna měřím 164cm a už mám 72 kg a to jsem teprv v polovině co bude dál? s prvním jsem tolik nenabrala. a hlavnš nohy jak špalky je možné aby mi už natékali? A hroznně se mi zhoršili křečové žíly v lýtkách, opravdu děs na to koukat v létě mmě nikdo v sukni nepotká. Já vím někdo co by za to dal, hlavně že čekám mimi, ale toto je opravdu příliš už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
1.1.12 19:14

Mě se v prvním těhu podařilo udělat 30kg :roll: :zed: Fakt jsem se nepřežírala,dr.mi doporučoval nejíst nic slaného,ani sýry,takže jsem v podstatě byla na celozrnných rohlících s pomazánkovým máslem,pila odvary z petržele(to prý pomáhá na odvodnění) a všechno to bylo prd platný,váha lezla nemilosrdně nahoru..V porodnici jsem nechala as15,pak ještě 5 šlo dolů v poho,ale se zbývajícími 10kg jsem se teda prala hooodně dlouho.A když jsem je sundala,moc dlouho jsem si to neužila a přišlo druhé těhu,to už jsem přibrala „jen“20 a 10 mi zase zbylo,takže už zase bojuju :zed: :zed: Já si myslím,že jsou prostě typy mamin,které opravdu mohou jíst za dva a přiberou za celé těhu 5 kg a pak jsme my,který kyneme i po vodě.Diety nemá smysl držet,pokud jíš normálně,tak se s tím prostě moc dělat nedá.Já mám aspoň kliku,že se mi nedělají strie,i když jsem byla fakt jak tank.Takže jediná rada - hodně mazat,ať nezůstanou jizvy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 19:15

Barčatěhulka: Dr. se mi do jídla nemíchá. Sladké nemám ráda, takže mně ani neláká. Spíš mám chuť na obyčejnej chleba, brambory a tak.

beruska2×: pokud by to bylo jako u maminky a babiček, tak bych nepřibrala skoro nic, resp. ve III. semestru tak 6kg :?

• Citovat
  • Upravit
2377
1.1.12 19:17
Anonymní píše:
Barčatěhulka: Dr. se mi do jídla nemíchá. Sladké nemám ráda, takže mně ani neláká. Spíš mám chuť na obyčejnej chleba, brambory a tak.beruska2×: pokud by to bylo jako u maminky a babiček, tak bych nepřibrala skoro nic, resp. ve III. semestru tak 6kg :?

hlavne se v tomhle s nikym nesrovnavat - kazdej ma metabolismus jinej a pokud z toho nemas zdravotni problemy, tak bych to fakt neresila, ptz to az tak neovlivnis mmch 30kg v tehu priblala i Mila Jovovich :mrgreen: a jaka to je kocka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
1.1.12 19:19

Ahoj, já jsem přibrala celkem 19kg. Měřím 172cm a začínala jsem na váze 76kg. Z toho podstatnou část jsem nabrala na začátku těhotenství. Bála jsem se jak budu vypadat na konci, ale od poloviny těhotenství až do jeho konce už to tak tragické nebylo. Pamatuju si, že dva měsíce před porodem jsem už přibrala asi jen 1-2kg. Tak se neboj, až bude mimi venku, tak to shodíš. Já jsem v porodnici nechala 9kg a dalších asi 6kg se ztratilo někde doma během cca dvou týdnů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.12 19:23

Je to super to tu takhle číct !! :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.1.12 19:23

Ahoj,já to měla podobně,kolem půlky těhotenství co týden,to kilo.Byla jsem otrávená.Pak se to ale zpomalilo,i tak jsem přibrala 18kg ani nevím jak.S prvním dítětem 9 a s druhým 11kg.U všech mi navíc bylo blbě,takže první měsíce ani gram a pak najednou.V porodnici jsem přišlla o pouhých 6 kilo,což mě rozlítostnilo :D a to měl kluk 4-nespravedlnost.Teď je mu devět měsíců a zbývají mi 4 kila-a to jsem se dost cpala o Vánocích,do jara to hodím dolů.Takže nezoufejte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
1.1.12 19:28

ahojky holky, ja s martinkem pribrala 25kg do 33tt+5, kdy se narodil. ted jsem v 16tt a mam 8kg nahore a to mam uplne jine chute (u martinka jen a jen sladke, ted se muzu utlouct po ovoci a kyselem). vubec se neprejidam, s martinkem jsme v jednom kole a stejne kg lezou nahore. ja to ale neresim! ony pujdou dolu pak sami, dulezite je zdrave miminko a cim vic si clovek odpira, tim to ma vetsi vliv na psychiku cloveka a tim padem na mimi. jen POZOR - myslim si, ze muj predcasny porod souvisel s pribranima ze jsem se i s tou vahou vubec nesetrila :-((14dni pred porodem vyslapla rip, …) , takze pokud vaha zase prehoupne 20kg, tak se budu vice hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
1.1.12 19:36

ahojky jsem 24tyden a zatim jen kg nahore. a to ted pres vanoce a vim proc pribrala protoze vim ze sem jedla vic nez predtim. ale mam zasob jeste dost pred tehu tak tak pribrat nemusim. chce to jist petkrat denne.tri hlavni jidla (ne moc) a na svacinky ovoce. a kdyz vidim ze kilo leze nahoru dalsi den treba vynecham veceri a misto ni si dam ovoce ci jogurt nebo neco lehkeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
1.1.12 19:55

Ahoj, já do 20tt nepřibrala vůbec nic, ale pak to teda jelo nehorázným tempem, přibrala jsem 24 kilo. Byla jsem strašně zavodněná. V porodnici zůstalo 10 kilo a rok po porodu jsem na tom líp než před těhotenstvím ;)
Užívej si to, jez zdravě a často a uvidíš až budeš kojit a lítat kolem miminka, že to půjde dolů samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí