2,5 roku nechápe nočník

Anonymní
19.10.21 20:42

2,5 roku nechápe nočník

Ahoj holky, prosím vás už si nevím rady… Mám 2,5 roku starého syna. A nechápe kdy má jít na nočník. Pokud je nahaty, tak na nočník běhá (zadna louze) když má plenku pousti to do ní a občas si zavolá a sundá ji a jde sam na nočník. Chápe, že musí na nočník, dokonce se i občas vzbudí v noci, že jde na nočník ALE! Jak mu dám slipy, tak to prostě pouští do nich. Zavolá čůra a běží na nočník ale už je počurany. Nema žádný problém, že by se bál nebo že by nechtěl :( spíš mi přijde, že to pořád nechápe :zed: už to trvá opravdu dlouho. Nějaké rady co dělám špatně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
825
19.10.21 20:53

Spatne delas jen to, ze jsi netrpeliva. Dva roky cural do pliny a bylo to tak v poradku. Najednou do neceho cura a v poradku to neni. Uvedomit si, ze potrebuje natolik vcas, aby zvladl ty ukony jako dojit k nocniku, svliknout se, k tomu proste musi dozrat a je evidentne na dobre ceste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
19.10.21 20:54

Nic nedelas spatne, proste na to jeste nedozral. A ze mladsi deti uz ano, neznamena nic. Starsi dite bylo ve 2 letech uz bez plinky a mladsi to nechape ve 2 letech vubec. Posedi na nocniku pul hodiny, pak vstane a za chvili se pokadi do plinky. Chce to cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
19.10.21 21:19

Buď klidná. Mám čtyři syny a jednu dceru. Všichni kluci dřív jak ve 3 letech nechápali, kdy mají jít na nočník. Dcera v 9 měsících se odplínkovala skoro sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
19.10.21 21:50

Je dobrej, ze běží na ten nočník, jen ještě nevychytal ten předstih, aby to stihl včas. Plinku bych mu už nedávala, je to na dobre cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
20.10.21 06:33

Nedavej plenu vůbec, zbytečně ho to mate. Jestli když je na ostro, tak si zvládne dojít na nocnik, tak chape jak to funguje a mate na půl vyhráno. Jenže pak mu das plenu a zas je to jinak :think:

Proste bych to na par dnu hecla, klidně 10× prevlekala a 10× vytirala a on se chytne ;)
Samozřejmě pokud ještě k tomu nedozral, tak se můžeš snažit jak chceš a stejně to nepůjde. Ale myslím ze je na dobrý ceste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 07:31

@misuled no nevím jestli jsem netrpěliva zkoušíme to už od 10 měsíců :nevim: proto mi to přijde divné

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure