2,5 letá a dudlík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
4.11.16 15:29

Dcera nema dudel od 22 mesicu. Myslim ze zasadni je to aby dite rozumnelo a bylo vyzrale. Dceri jsem par dni vysvetlovala, ze dudlik maji miminka a ze kazi zoubky. Ze misto didliku ji koupim hracku. Souhlasila v obchode si vybrala panenku. Asi 3 vecery byly blby, ale slo to. Je teda fakt, ze kdyz byl dudel usinala sama, ted lezime s ni a cekame az usne. Nevadi nam to, uzivame si to. Kdyz jsem se pokousela sebrat dudel v 18 mesicich vubec to nechapala vydrzrela jsem 2 vecery a sla koupit novy. Me mama vzala dudel v 1 roce a nechala me rvat az do usnuti, to me ptijde hodne drsny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
4.11.16 15:50
@divomys píše:
Dcerka má stále dudlík, sice většinou na spaní, ale má. Dohodli jsme se, že ho dáme na Mikuláše čertovi. Ale k tomu dudlíku když usíná si ještě žmoulá její haderku ( je to kousek látky, jakoby usináček) je na obojím závislá. Když usíná, tak tu haderku drží v ruce, nebo si ji žmoulá po obličeji atd. Teď jestli ji to mám na toho Mikuláše obojí vzít ( za výměnu si vybere v hračkářství hračku) nebo aspoň nechat toho usináčka. Já bych byla pro obojí najednou, ale zase aby neměla nějakou psychickou újmu :)

Chapu dudlik, ale proc chces vzit i hadrik-usinacek? Cemu to vadi? Nektere deti usinaji s plysakem, plenou, autickem,…jeste ve skolnim veku a nenapada me jediny duvod, proc by to melo byt spatne. Muze se ti stat, ze po sebrani usinacka ji budes uspavat ty misto nej. Proc chces diteti rusit uspavaci ritual, ktery mu ani jeho okoli nijak neublizuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.11.16 16:22

@tronelka psala že dudlík a hadra jedině dohromady..že musí mít oboje..jen dudel nebo jen hadra u dítěte neprojde..tak neví jestli zrušit naráz nebo ne..protože když bude chtít hadru bude prostě chtít i dudel..

• Citovat
  • Upravit
348
4.11.16 18:57

@tronelka ano přesně tak jak jsem psala. Když uvidí, nebo bude mít tu hadru, tak si vždycky vzpomene na dudlík a bude ho vyžadovat. A pořád ji to bude připomínat, že měla s hadrou i dudlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.11.16 12:24

Ahoj, já to měla podobně, 2,5letý syn měl dudu, ale protože se narodila sestřička, tak ho měly oba. Syn je od babi krapet rozmazlovaný, takže vždycky když jsem se snažila, tak ona bohužel podlehla:-), tak jsem čekala na prázdniny (tedy už mu bylo 3,5roku) a dudu sebrala a hodili jsme ho popelářům do auta. Chvíli po večerech „remcal“, že ho chce, ale bez řevu a o pohodě, takže v klidu ho seberte, vyměňte za hračku, ale dečka plyšák či jiná hračka do ruky do postýlky je přece v pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí