2,5 letá a dudlík

348
4.11.16 12:45

2,5letá a dudlík

Dcerka má stále dudlík, sice většinou na spaní, ale má. Dohodli jsme se, že ho dáme na Mikuláše čertovi. Ale k tomu dudlíku když usíná si ještě žmoulá její haderku ( je to kousek látky, jakoby usináček) je na obojím závislá. Když usíná, tak tu haderku drží v ruce, nebo si ji žmoulá po obličeji atd. Teď jestli ji to mám na toho Mikuláše obojí vzít ( za výměnu si vybere v hračkářství hračku) nebo aspoň nechat toho usináčka. Já bych byla pro obojí najednou, ale zase aby neměla nějakou psychickou újmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
4.11.16 12:50

Téměř dva a taky ještě dudel :zed: :zed:
sebrala bych jen jedno at to není velký stres..hadra ničemu nevadí..tu bych ji nechala a vzala jindy..později..až si zvykne bez dudlu.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.11.16 12:51

Když si zvykne bez dudlu a uvidí že je vše oka, tak pak bude snazší ji vzít i hadru..když se ji řekne, že dudla už se vzdala, že je šikovná, že ji nechybí, tak zkusíme i hadru a uvidíme

• Citovat
  • Upravit
3348
4.11.16 12:52

Nevidim jedinej duvod vzit usinacka…bud rada ze dobre usina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
4.11.16 12:52

Naše je teprv čerstve 2 leta, ale má to stejne jako vaše mala. A taky mám v plánu Mikuláše, za balíček dobrot, musí dat dudlik.
Zmoula si plenku, ale tu jsem si myslela že ji nechám :think: stačí když nebude mit toho dudua, jak mu rika :)
Hračka dobrý napad! Taky dostane odměnu za statecnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
4.11.16 12:54

My to máme úplně to samé. Bez mudliny a dudáku ani ránu. :roll: taky budu zkoušet Mikuláše, ale jsem měkká a nevím, jestli až začne večer řvát, tak jestli nepovolím. On je dost ukňouranej i přes den, takže další řvaní budu těžko dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.11.16 12:55

Nějaký hadr není vůbec škodlivý, není potřeba ho dávat pryč. Dudlík ale už jo, ten má vliv na zuby.

• Citovat
  • Upravit
446
4.11.16 12:57

@micta jo z toho mam taky obavy, abych nevymekla. Ale když nebude doma ;-) a noveho kupovat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348

Ale ona to má pravě spojené, že má dudla a hadru. Musí to mít dohromady, bez jednoho ani ránu. Tak právě když uvidí že má tu hadru, tak aby se každý den neptala po dudliku. Bude to strašný boj, uzvto vidím, bude řvát několik dní a nocí. Ale nechala jsem to zajít tak daleko, tak bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720

A jinak naše sousedka chodí do druhé třídy a s mudlinou usíná stále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399

U nás čerstvě dvouletá a taky noční dudlal. Už ji několik dní zpracovávám, jestli dá dudlík čertovi, ale zatím rezolutně ne. Na násilné sebrání asi zatím nemám nervy, neb mám doma ještě nespací mimino a dva nespavce, byť dočasně, prostě nedám psychicky ani fyzicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
4.11.16 12:59

@micta taky už ho párkrát ztratila, tak jsme ho už nechtěli dávat, ale byla to hrůza jak řvala, ale teď už musíme, už je moc velká a v lednu jde do školky

Příspěvek upraven 04.11.16 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.11.16 12:59
@Půáček píše:
@micta jo z toho mam taky obavy, abych nevymekla. Ale když nebude doma ;-) a noveho kupovat nebudu…

to jsem taky říkala..zkoušela jsem trik s ustřihnutým dudlem, jenže jsem ho asi vzala moc a už ji prostě v puse nedržel..no nový jsem neměla..jak jsme přežili noc ani nevím, ale ráno jsem pádila pro nový :zed: :zed:
Ted bude mít chlap v listopadu i prosinci delší dovču, tak zkusíme asi opět vzít a prostě pár nocí prořvat ( když se nemusí vstávat do práce )…ta moje ho má bohužel ještě i přes den..ne celý, ale občas ho vyžaduje.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.11.16 13:00
@divomys píše:
@micta taky už ho párkrát stratila, tak jsme ho už nechtěli dávat, ale byla to hrůza jak řvala, ale teď už musíme, už je moc velká a v lednu jde do školky

tak hadra ve školce nevadí, dudel jo, to je fakt.

• Citovat
  • Upravit
1144
4.11.16 13:05

Dohodli jste se kdo? Vy dvě? Nebo vy doma a ona o tom nic neví? Nebo jsi jí přednesla ten nápad a ona ti to odkývala? Naše děti tedy neměli tento zvyk, nebyly na něj vůbec naučené a nechtěly ho, protože měly a mladší stále má prso dle svýho uvážení. Zato ta starší si ráda hraje hru na miminko a občas si dudlíčka bere a vypadá, že si to vážně užívá (tu slast něco sát), a jak říkám, dudlíková nebyla a kojená byla poměrně dost 2 roky.. ale miluje to. Nevidím důvod v tom nějak bránit. Samozřejmě můj vnitřní rodič policajt silně křičí, co to má jako bejt za blbost, Ona na potkání lidem říká „já už nepotřebuju dudlíka“ a všichni svorně odpovídají „jasně že ne, už jsi přece velká holka!! to mají jen miminka“ a ona ho přitom potřebuje, směšný. U starších mi přijde fajn, že i když něco takového potřebujou (kojit, dudlík, flašku), dá se s nimi domluvit, kdy na jak dlouho, za jakých okolností (jen doma, večer, odpoledne..), prostě podle potřeby a můžou být spokojení všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí