26+0 bolesti 46s

135
22.3.12 13:48

26+0 bolesti 46s

jak už uvádím v nadpisu,mám bolesti-slaboučký,ale cejtím to (cca po půl hodině) a mají dýl než 30s poslíci… (kolem 46s) manžel v práci,já doma se starší,ještě bydlíme na konci světa… že jsou to jen delší poslíci a ne porod? 8o pohyby cítím normálně… jsem 26+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
22.3.12 14:08

Nešlo by třeba alespoň zavolat na gynekologii? :think: Takhle to tady asi nikdo nepozná…může to být jenom tvrdnutí břicha a nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22017
22.3.12 14:12

Chápu, že jsi nervózní… ale jak my to tady můžeme vědět? 8o

Mohou to být poslíčci, může to být porod - můžeme si hodit korunou, stejně jako Ty.

Jelikož jsi teprve ve 26. týdnu, neriskovala bych, zavolala manželovi nebo si jinak pořešila hlídání dítěte (případně sehnala někoho, kdo mne tam i se starším dítkem odveze, třeba kamarádku) a jela na kontrolu do porodnice. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
22.3.12 14:14

Nápodobně. zajisti si hlídání a fič do porodnice. jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
22.3.12 14:15

Podle čeho soudíš že by to vypadalo na porod?Jsi ve 26.tt-to je dost nepravděpodobné.Krom toho kontrakce určitě nejsou po půlhodině.Jak dlouho už to sleduješ?Intervaly by se musely zkracovat.Já bych řekla že to nejsou ani poslíčci ale prostě jen bolesti způsobené roztahováním dělohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.3.12 14:18

A kolikrát už jsi to dneska měla? 5× denně prý je to normální,tedy poslíci,víckrát už to chce lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.3.12 14:42

Jsou to bolesti, jakože to bolí nebo je to jen tvrdnutí a je to nepříjemné při pohybu? Mě takhle břuch tvrdne už od nějakého 17tt a rozhodně víckrát, než 5× denně.
Stejně ale nemůžeš udělat nic lepšího, než minimálně zavolat na gyndu nebo rovnou do porodnice. Oni už tě navedou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí