26. týden těhotenství a silný výtok

92
2.5.15 19:36

26tt a silny vytok

Ahoj maminky mam dotaz mam se bat a jit k lekari nebo to je normalni? Mam silny vytok jsem ted 26 tt. ale maleho citim jak se hybe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
2.5.15 19:40

Tak lékaře bys měla mít takového, ke kterému máš důvěru za všech okolností. Jinak silný výtok je v tomto stadiu normální, resp. pokud vydá tak do dvou lžic. Pokud jsou toho decilitry, tak to už ne.
Je důležité, aby výtok byl čirý, nezapáchal, nesvědil. Pak je to fyziologické, způsobené překrvením rodidel v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
2.5.15 19:55

Výtok je v těhotenství normální, ale pokud jsou ho decilitry, jak je tu napsáno, normální to není, pokud tě svědí, pálí, mohou to být kvasinky a doktor ti něco předepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
2.5.15 20:20

Výtok je sice normální. Ale jestli se ti to najednou nezdá. Tak neváhej a v pondělí k doktorovi zajdi.ja si taky pořád říkala že je to normální a najednou jsme rodila kvůli infekcí v 27.tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.5.15 20:23

Já mám teda v kalhotkách pořád „vlhko“ a když to zaschne je to trochu do bíla. Je toho ale málo že si toho vždy všimnu až na záchodě. Nic co by „proteklo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.5.15 20:23

No mam pocit ze jsem se pocurala. lehce tvrdne bricho zlusim si dat magnezium co jsem dostala od doktoro tak uvidim chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
2.5.15 20:29
@sabkaL píše:
No mam pocit ze jsem se pocurala. lehce tvrdne bricho zlusim si dat magnezium co jsem dostala od doktoro tak uvidim chvilku.
Ň jestli jsi to do ted neměla. Tak s tim doktorem neváhej. Tohle tady žádný řady ne vyresi. Každý to má jinak. lepsi když te někdo z koukne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.5.15 20:29
@sabkaL píše:

na to bacha, čtu zde příběhy z porodu a většina předčasných narození začíná- myslela jsem, že jsem se počůrala a odtékala plodová voda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
2.5.15 20:36
@Raddkka píše:
na to bacha, čtu zde příběhy z porodu a většina předčasných narození začíná- myslela jsem, že jsem se počůrala a odtékala plodová voda!

No tak nechtěla jsem zakladatelku hned strašit, ale je to tak.ja jsem si už deset dni před porodem hlavně při kychnuti myslela jak jsem si Krupla do kalhotek a už to byla plodovka co zacala prosakovat..nez rupla. jinak žádný s vedení. Pálení nic co by mne trklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
5.5.15 20:44

Tak jsem byla u lekare a pry malej adi bude chtit ven drive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.5.15 20:46

@sabkaL uff tak na sebe dávejte oba pozor, hl. že přišli na to co hrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
5.5.15 22:17
@sabkaL píše:
Tak jsem byla u lekare a pry malej adi bude chtit ven drive

a dal ti něco? nebo tě poslal do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí