Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Anonymní píše: Více
Ja zacala až po 30tt, postupně jsem prala a žehlila. Hlavně až po nástupu na MD, abych mela doma co dělat ![]()
To je spíš na tobě jak se ti chce nebo ne
ale asi bych taky začala až s mateřskou, jak píše Dahlia
je to prostě na tobě.
Můžeš začít, jestli se ti chce. Já jsem u druhyho měla všechno připravený hodně brzo a byla jsem ráda, jednak se mimčo narodilo o tři týdny dřív, ale hlavně mi bylo ke konci tak blbě, že jsem byla ráda, že už nemusím nic řešit.
Jestli jsou komody nový, tak bych je nechala nejdřív pár týdnů vyvětrat, aby se pořádně zbavily formaldehydu. Rozhodně bych do nich hned nedávala oblečení pro mimino. A prát výbavičku jsem začínala až v devátým měsíci, dlouho uskladněný oblečení taky není ok. Nový oblečení jsem prala aspoň 2×.
Noo ja jsem vele těhotenství doma takze uz ted nemam co delat a je to jak na houpačce jsou lepší a horší dny
děkuji za nazor
Tak to jsem byla rada, ze jsem byla doma až od 33tt, už tak to bylo pro me domácnost porodu dlouhé. Ale ja chodila i 2× denně na procházku, abych se nenudila ![]()
Tak odpočíveh, nohy na stole, užívej čas, kdy máš klid a doma ticho ![]()
Jeste bych pockala.. i kdyz chapu, ze te to laka
ale je fakt brzy
Začala jsem 30 tt. Kluk se narodil zničehonic 33 tt. Nic porodu nenasvedcovalo.
Zdravím mam dotaz, jsem 26+3 a přemýšlím ze bych uz začala s praním výbavičky mame totiž komody nachystane a výbavička se mi kupí myslíte ze by to bxlo moc brzy?(fusak deky ložní prádlo a oblečení)