29 tt a rockop

426
7.3.16 08:14

29 tt a rockop

Zdravím! Jsem v 29 tt a zvažuji zda jít na rockoperu. Byla jsem tam v lednu a vše ok. Ted mi ale víc lidi řeklo ze by už nesli kvůli decibelum. Venkovní koncert bych asi tolik neresila. Tam se to roznese víc nežv uzavrenem prostoru.
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
7.3.16 08:16

@Fantazie nesla bych ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.16 08:20

@Fantazie kámoška teď byla, je 30 tt, já taky chodila, nevidim v tom problém. Nelez k reprákům, odejít můžeš vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
7.3.16 08:21

Taky si uvědomuji ze radši ne. Jen mi to chvilkama přijde lito ze nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.3.16 08:21

@Fantazie nesla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
7.3.16 08:26

@Fantazie těch věcí na které zezačátku nebudeš moct chodit, nebo se jich hned zůčastnit ještě pár bude, moje kamarádka chodila až do konce těhotenství na hokej, taky slyšela víc názorů, někdo si ťukal na čelo a někomu nepřišlo nic divného. Asi než radama na miminu bych se řídila tím jak to cítíš ty, co jsi ochotná podstoupit, každý to máme nastaveno jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.3.16 08:48

Rozhodni se podle svého pocitu. Ja třeba furt lítala po koncertech a festivalech. Metalových. A bylo to v pohodě, cítila jsem se dobře a ani mimino neprotestovalo. Teď jsem zas asi 10t a v planu máme už několik akcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.16 08:50
@Fantazie píše:
Taky si uvědomuji ze radši ne. Jen mi to chvilkama přijde lito ze nemůžu.

já moc nechápu, proč bys nemohla? :think: máš zdrav. problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.3.16 08:54

Jsem teď 28tt, za poslední 2 měsíce mám za sebou 5 plesů a za 14 dní jedem na muzikál, já bych v tom problém neřešila, jen pro svůj pocit nelez někde uplně k reprákům, radši z povzdálí;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
7.3.16 09:05

Já osobne správě taky nevim zda jit nebo ne.Ples ani muzikál bych neresila. Ale ta rockopera je přeci jen trochu o něčem jiném.
Menší prostor a hlasita hudba. Je to super. Ale už v tom lednu me tam špunt kopal pěkně. Natoz ted když kope normalne dost. Na venkovním koncerte sem v mminulém tehu byla asi v 8 měsíci. Tam sem sla dal od repraku ale tady to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
7.3.16 09:10

Co me ale fakt mrzí je ze 14 dni ppřed termínem hraje nedaleko moje oblíbena skupina kterou bych zase ráda slyšela naživo. Tam ale fakt už jít nemůžu. To sem si zakázala i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.3.16 09:11

Ahoj, do Holešovic? Jaké to tam je? Taky bych se tam někdy ráda vypravila!
Dle mého pokud už jsi tam byla, tak víš, do čeho jdeš, navíc tam sedíš a snad to není tak strašný řev aby zaléhaly uši a drnčela ti hlava…? A navíc pokud nemáš žádné zdravotní problémy…Já byla kolem 32tt na Kabátech na Vypichu…na stání. Super jsem si to užila. Myslím, že negativní názory tě akorát rozhodí a znejistí a pak se tím víc budeš bát. Já bych šla ;) A kdyby cokoliv - zvednout se a odejít můžeš vždy 8)

Příspěvek upraven 07.03.16 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.16 09:19

@Fantazie já sice fakt nechápu, proč se takhle trápíš, ale rozhodnutí je na Tobě.. osobně nevidím těhotenství jako překážku - posloucháme metal a malý toho zvládnul hodně - později u takových kapel aji usínal :mrgreen: není nad to dítěti pustit nahlas Napalm death a dítko do minuty tuhoš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
7.3.16 10:26

@Gina Jojo, do Holešovic. Je to super. Vrele doporučuji. Byli jsme na Romeo a Julie a Anna Karenina. Super zážitek. Urcite vyraz. Je to uplne něco jiného. Pro me to bylo něco mezi koncertem, muzikálem a divadlem.
Právě že vím co čekat a proti resim zda jit. Nakonec ale nepůjdu. Chtěla sem ted ve str na Fausta ale nikdo jít nechce nebo nemůže. Nemam v okolí moc lidi co by na to šli a zároveň to ocenili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
7.3.16 10:30

@martina.se Chápu te. S malou sem byla v 7 mměsíci na Skworech. Po příjezdu z porodnice jsme ji pustili Kabáty a jeden čas usinala u Střihavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí