29. týden aneb jak se cítíte?

637
17.12.12 19:15

29 týden aneb jak se cítíte?

Ahoj budoucí maminky,

najde se maminka která je 29 týden? zajímalo by mě jak se cítíte a připravujete na porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Barushe
17.12.12 19:26

Ahojky :mavam:
Citim se normalne ;) Jako pri rychly chuzi me zacne tahnout bricho a bolet, stejne tak, kdyz vic taham malou, ale jinak mi nastesti nic neni ;) A jak se pripravuju na porod? Nijak :lol: To se neda pripravit ;) Nemam jeste ani nic nakoupeno do porodky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
530
17.12.12 19:32

Ja nemam take vubec nic nakoupene, zacnu po novem roce pomalu.
A porod neresim az to prijde tak to prijde ja se s tim nejak poperu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
17.12.12 19:36

To si říkám taky :-) bojím se jen abych měla všechno :-D a jak je to u vás se spaním a kopáním? mě trápí nespavost a naše malá kope neuvěřitelně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.12.12 19:42

No moje se ted dost uklidnila, koupani jsem jak hroch pomalu se nevejdu do sprchace. A to nemluvim o tom ze jsem se chtela holit ale uz si tam nevidim ;-);-) to byla teprve operace misto 15 minut mi to trvalo 45 uffff a to jsem se nedostala na nohy hihi holky to bude boj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
17.12.12 20:09

No já řeším dilema že mi každý říká že nemám břicho :nevim: nejsem hubená ani tlustá ale chci se chlubit bříškem a hodně lidí si myslí že jsem na začátku tak nevím :nevim: ale přece trochu bříško mám a s holením mám taky docela problém :-D a pořád sedím v tureckém sedu a malé se to moc nelíbí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.12.12 21:39

Ahojky holky, a jak spíte??? všude čtu že by se mělo spát na boku, ale to mi moc nejde nejlíp se mi spí na zádech, ale to prý neni dobré :nevim: do toho mě pořád pálí žáha až už je to kolikrát k nevydržení :zed: jinak bříško už mám pěkný, nesmím dlouho nic dělat nebo stát, pak mě táhne dolu a bolí…mám astma, takže už se docela zadýchávám :lol: jinak si to užívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
17.12.12 21:44

Tak maly kope cely den, ale v noci to je extrem :cert: Mozna i tim, ze spim na zadech, ale taky se mi tak nejlip spi :nevim: Divny, u dcery jsem nesnesla lezet na zadech :nevim:
No a dneska mi jeden znamy rekl, ze si podle bricha myslel, ze mame termin kazdym dnem 8o 8) :lol:

• Citovat
  • Upravit
94
17.12.12 21:45

Ahoj, já spím na boku, ale i na zádech. Jak se mi chce :) Jinak se cítím docela dobře, na žáhu mám rennie nebo kefír, jen trochu bolí břicho a v kříži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.12.12 21:48

Já tedy v noci malého necítím…on je to spíš takový lenoch jak říká pani dr :lol: cítím ho spíš když sedím u tv nebo pc…jinak se moc neozývá…ale taky mám placentu vepředu, takže je to i tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
17.12.12 22:54

@lloren Já jsem se připravila tak, že jsem si okoukla už teď úlevové polohy v první době porodní, ukázala jsem je i manželovi, aby mi je připoměl, až tu budu skuhrat. A taky jsem pořešila, kam dám synka. Rozhodně nechci, aby mi doma asistoval. A ještě si hodlám pořídit olej na masáž hráze, který mě při prvním porodu ušetřil nástřihu i veškerého poranění hráze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
17.12.12 23:43

Ahojky já také sem tam spím na zádech, byla jsem zvyklá spát na břichu tak ted se mi spí obzvlášt špatně :nevim: hlavně spím třeba 6-7 hodin a mám po spánku jsem nějaká moc čilá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
18.12.12 07:17

To ja na zadech spat nemohu, pak mam bolesti takze ja jen na boku.
Holky kolik jste pribrali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
18.12.12 07:45

@MartinaIrena Tak at vam to doma dobre dopadne :) Ja jsem na to srab :) A dceru soupnem ke svagrovy.

Pribrala jsem zatim 5kg, ono s tou nasi dracici se ani moc pribrat neda :lol:

• Citovat
  • Upravit
4507
18.12.12 11:01

@13majda13 já zatím přibrala jen 4kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie