Těhotenský polyp

193
17.12.12 18:29

Těhotenský polyp

Dobrý den,

mám otázku, jsem v 12 tt a často špiním. Dnes mi byl zjištěn těhotenský polyp s tím, že mimi je v naprostém pořádku a nijak jej to neohrožuje. Máte některá z Vás s tím zkušenosti? Údajně, když se bude děloha zvětšovat, tak se sliznice stáhne dovnitř?. Děkuji za VAše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
17.12.12 18:55

Jsem také ve 12tt a polyp mám již od 9 týdne. Špiním stále, ale dr. mě ujišťoval, že mimi to neohrozí, že je to spíš kosmetická vada na „kráse“. Prý se buď vstřebá nebo spíš potom zmizí až s porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.12.12 18:58

@Catalya - tak, to jsem ráda, že v tom nejedu sama, jen než jsem se to dozvěděla, proč, to byly nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.12.12 19:16

Jj, taky jsem stresovala. V červnu jsem byla na UPT a doktoři mi doporučovali otěhotnět za 6 měsíců, jenže my to nevydrželi a těhu přišlo po 3 měsících :andel: Tak jsem byla celá mrtvá strachy, proč špiním, ale dr. mě uklidnil. Přeci si tím protivným, hnusným, vlezlým polypem nenecháme zkazit tu radost z těhotenství :) Zvládneme to i s polypem ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
18.12.12 12:03

@Catalya - Tak to je super, že se Vám to tak rychle povedlo :-). MOhu se zeptat jestli máš to špinění nepřetržitě, nebo to i ustává? Já od večera nic a teď znovu.. :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.12.12 12:34

Mám ho nepřetržitě. Akorát se mění intenzita. Ráno je minimální, ale po obědě většinou začne přibývat a večer je výtok docela silný. Já mám taky otázku, tak trochu obligátní :andel: :) Zakázal ti doktor kvůli tomu sex? Mě ho teda nedoporučuje, že prý bych pak mohla začít krvácet, že je polyp hodně citlivý a že bych pak z toho mohla být zbytečně nervózní. Tak nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 12:59

Ahoj, špinili jste kvůli polypu po celou dobu těhotenství, nebo to v některém měsíci pak zmizelo? Zmizel vám polyp?

• Citovat
  • Upravit
193
16.10.13 13:10

Ahoj, zmizel asi kolem 15 tydne a spineni uplne ustalo. Niceho se neboj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.10.21 11:38

Ahoj, taky mi dr zjistila polyp už ve 12tt. Nyní jsem 15tt pořad špiním, ráno nejvíce během dne se to ustalý. Nedoporučuje mi ho odstranit. Mám dodržovat klidový režim, žádný sex a žádná vana. Mimčo je v pořádku. Nemůže to nějak mimču časem uškodit a muže polyp během těhotenství zmizet? Nebo aspoň to špinění ustoupit.? Je to první těhotenství tak mam trochu strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí