29.týden těhotenství - břicho mi přestalo růst

5
31.8.12 14:56

29.tyden - bricho mi prestalo rust

Zdravim, mam dotaz …jsem v 29.tydnu a prijde mi, ze mi bricho prestalo rust a vubec vsichni mi rikaji, ze na 7 mesic je nejake male. Doktor je na dovolene, tak musim pockat jeste 10 dni…nevi nekdo neco vic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
čtverda
31.8.12 14:58

:mrgreen: buď ráda, co by za to jiné mamky daly. pokud ti doktor na poslední návštěvě neřekl, že je něco špatně, co se bojíš? uvidíš poslední měsíc, budeš růst jak houby po dešti, jak já. celé těhotenství jsem zůstávala na své váze, přibrala jsem zatím pět kilo, jsem na začátku devátého měsíce a roste mi najednou břicho jako by mě ho někdo napustil plynem :dance:,takže se vůbec neboj. miminko je určitě v pořádku, nemusíš se bát, že se ti narodí nějaké pidimimi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
17226
31.8.12 15:06

@momon Ahoj, samozřejmě nejsem lékař, a tvé bříško nevidím, ale u prvního tehotenství jsem měla mnohem menší břicho než ostatní(plno lidí tipovalo o 2měsíce méně) a vše bylo OK, protože syn byl uložený od začátku níž. Když se narodil, tak to byl macek :lol: Nyní mám 3týdny před termínem porodu druhého syna a opět mi tipují terpve na 7.měsíc, a dle UTZ je zase miminko velké, ale níž uložené.
Nenech se vyplašit velikostí břicha, jde hlavně o to, zda nemáš bolesti nebo jiné komplikace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
31.8.12 15:12

Hele tezko rict, ale s nejvetsi pravdepodobnosti je vse v poradku. Ja jsem tehotna po treti, takze bych mela mit pandero, ale opak je pravdou. Jsem 38. tyden a lidi mi typuji tak 6. mesic… Dokonce por. asistentka, ke ktere chodim na kontroly me poslala na kontrolni UTZ, ze se i ji zdalo bricho male. Dite mam uplne tabulkove, pravdepodobne teda lehce nizsi vaha, ale treba stehenni kost nadprumer, takze nejak se tam to mimino evidentne posklada. Vody mam take dost, tak nevim, proc mam ted to bricho mensi. Na UTZ mi jeste rikaly, ze z 200 zen, ktere jsou na UTZ poslany s udajne malym brichem, jich pouze 3-5 ma nejaky skutecny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
31.8.12 15:24

Jé já se taky přidávám s malinkým břichem. Jsem ve 27.tt a břicho mám fakt prťavý :mrgreen: Prcek roste jak má a to je to nejdůžitější :lol:. Neboj se, určitě je vše v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
31.8.12 15:34

Pokud citíš pohyby, tak bych se nenervovala…Já jsem s první dcerou měla tak malé břicho, že jsem nosila pořád stejné rifle s páskem a když jsem v termínu porodu dorazila s bolestmi na příjem, tak mně sestra vyrazila, že TADY je příjem rodiček a nééé pohotovost… :mrgreen: :mrgreen:
I přes malé břicho dcera vážila 3,7kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
31.8.12 15:35
  • Citovat
  • Upravit
20557
31.8.12 15:43
@čtverda píše:
@peggy.sl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ted už se taky směju, ale tenkrát mi do smíchu nebylo, když začala velká panika jak asi to dítě bude malý, když jako nemám to mega břicho…začali přivážet inkubátory a oživovače…no psycho..a nakonec vylezl buřtík a nikdo nechápal jak je to možný.. :mrgreen:
A ještě vtipnější byl první výjezd s kočárem..všichni se ptali jestli to je jako adoptovaný, že mně nikdo neviděl s břichem.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
31.8.12 15:43

Ono ti za chvili zase zacne rust, ver mi :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
čtverda
31.8.12 15:48

@peggy.sl :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: já se dneska potrhám smíchy. to je parádní :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
7680
31.8.12 15:50

@peggy.sl Tohle už jsem tu četla kolikrát a vždy mě to pobavilo, přestože věřím, že v tu chvíli to určitě vtipný neni :mrgreen: Překvapuje mě, že i když je asi běžnější rodička s megabubnem, tak pořád tohle ty sestry tak překvapuje - vždyť už na to snad musí být zvyklé, že ne každá má velké břicho :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
31.8.12 15:52

Dnes začínám 35. týden a asi před 14 dny se mně známá ptala, kdy si pořídíme druhé dítko. Po mé odpovědí že v půlce října na mě koukala s otevřenou pusou :mrgreen:. Břicho mám také malé ( stejně jako s prvním synem, ten měl 3,5 kg a na sále se por. asistentky divily, kde jsem ho tam měla ukrytého ), ve 32 tt měl malý odhad 2 kg a je údajně uložený níž a vzadu. Pokud cítíš pohyby nijak bych se nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
31.8.12 16:00

Já mám též malé bříško(27+5tt-viz foto v mem albu),pohyby citim o stosest, Honzik roste, tak jak ma, tak se nestresuju :).....od zacatku jsem nepribrala ani kilo..do poradny(7+0tt) jsem sla se 69,30kg a ted mam 68,20kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
31.8.12 16:04

@dasjana :lol: no vidíš, jak se máš fajn.je to dobře, když je vše v pořádku :potlesk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
5
31.8.12 16:21

Jeee to jste me docela uklidnili, dekuji moc, uz je mi lepe, ja cekam totiz uz 3 ditko, ikdyz jsem ho neplanovla. mam dva kluky, a oba byli docela malicci pri porodu a pak to dohnali, ted by to mela byt holcicka, tak snad to bude v poradku, ikdyz jsem se ze zacatku moc nesetrila, protoze jsem ji necekala…jsem premyslela i po potratu, ale na to jsem nemela odvahu…dekuji za rady a detem zdar!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí