2. kolo pohovoru, co mě čeká?

Anonymní
2.3.24 20:50

2.kolo pohovoru, co mě čeká?

Pěkný večer, chci se jen zeptat, jestli už si tím někdo prošel, tak nějaké postřehy co mě čeká.
Jsem vybraná na 2.kolo pohovoru do drogerie. Už jsem se tam hlásila teď po třetí a konečně mě vzali na pohovor. Paní vedouci říkala, ze jim tam na této pozici odchází zaměstnanci během zkušební doby. (Podle mě málo peněz, protože je to je na zkráceny úvazek a peníze nic moc, ale to mi nevadí.)
Každopádně k mému překvapeni mě pozvali i na druhé kolo, které bude prý o tom, ze si mě přímo vyzkouší na krámě. A tím nemám problem, s prodejem mám celkem slušnou praxi i na pozici vedoucích. Ale samozřejmě absolutně nemám tušení, kde co mají, plus minus se zorietuju, kde co maj, ale kdyby chtěl zákazník poradit nějakou konkrétní vec, o který nebudu mít tušení co je nebo, kde je, tak asi budu stejně vypadat jako blbec ne? :D Na kase samozřejmě taky nebudu umět, určitě mají nějaký svůj program, který já neznám, takže i tam budu za blbce. Jediný co bych zvládla by bylo doplňovat zboží, jakoze něco u čeho se asi mužu předvést :D

Nikdy jsem takhle zkousku v obchodě nezazila, pokaždé mě rovnou po pohovoru přijali a naučili mě vše v den nástupu a samozřejmě cokoliv jsem potřebovala, tak jsem se zeptala.
Tu práci opravdu chci, takže jak udělat nejlepší první dojem, když budu vlastně v úplně novém prostředí, které neznám?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
2.3.24 21:24
@Anonymní píše:
Pěkný večer, chci se jen zeptat, jestli už si tím někdo prošel, tak nějaké postřehy co mě čeká.
Jsem vybraná na 2.kolo pohovoru do drogerie. Už jsem se tam hlásila teď po třetí a konečně mě vzali na pohovor. Paní vedouci říkala, ze jim tam na této pozici odchází zaměstnanci během zkušební doby. (Podle mě málo peněz, protože je to je na zkráceny úvazek a peníze nic moc, ale to mi nevadí.)
Každopádně k mému překvapeni mě pozvali i na druhé kolo, které bude prý o tom, ze si mě přímo vyzkouší na krámě. A tím nemám problem, s prodejem mám celkem slušnou praxi i na pozici vedoucích. Ale samozřejmě absolutně nemám tušení, kde co mají, plus minus se zorietuju, kde co maj, ale kdyby chtěl zákazník poradit nějakou konkrétní vec, o který nebudu mít tušení co je nebo, kde je, tak asi budu stejně vypadat jako blbec ne? :D Na kase samozřejmě taky nebudu umět, určitě mají nějaký svůj program, který já neznám, takže i tam budu za blbce. Jediný co bych zvládla by bylo doplňovat zboží, jakoze něco u čeho se asi mužu předvést :DNikdy jsem takhle zkousku v obchodě nezazila, pokaždé mě rovnou po pohovoru přijali a naučili mě vše v den nástupu a samozřejmě cokoliv jsem potřebovala, tak jsem se zeptala.
Tu práci opravdu chci, takže jak udělat nejlepší první dojem, když budu vlastně v úplně novém prostředí, které neznám?

V první řadě bych se zajímala, jak je řešeno v ten zkušební den pojištění a co kdyby se mi stal nějaký pracovní úraz.
Kdyby na to neměli odpověď nebo to nebylo řešeno řádnou smlouvou, dohodou, nikdy bych na to nepřistoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.3.24 21:29

@1Pears1 je to cca na půl hodiny až hodinu, tak tohle řešit snad nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
2.3.24 21:34
@Mellory17 píše:
@1Pears1 je to cca na půl hodiny až hodinu, tak tohle řešit snad nemusim.

Nejspis budou simulovat zakazniky a nutit te odpovídat na stupidni dotazy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.24 21:37
@Anonymní píše:
Každopádně k mému překvapeni mě pozvali i na druhé kolo, které bude prý o tom, ze si mě přímo vyzkouší na krámě. A tím nemám problem, s prodejem mám celkem slušnou praxi i na pozici vedoucích. Ale samozřejmě absolutně nemám tušení, kde co mají, plus minus se zorietuju, kde co maj, ale kdyby chtěl zákazník poradit nějakou konkrétní vec, o který nebudu mít tušení co je nebo, kde je, tak asi budu stejně vypadat jako blbec ne? :D Na kase samozřejmě taky nebudu umět, určitě mají nějaký svůj program, který já neznám, takže i tam budu za blbce. Jediný co bych zvládla by bylo doplňovat zboží, jakoze něco u čeho se asi mužu předvést :DNikdy jsem takhle zkousku v obchodě nezazila, pokaždé mě rovnou po pohovoru přijali a naučili mě vše v den nástupu a samozřejmě cokoliv jsem potřebovala, tak jsem se zeptala.

No jít někam kde odcházejí zaměstnanci ve zkušebce 8o a hlásit se jim 3 krát na pohovor 8o Osobně bych tam nešla… to nic dobrého nevypovídá.

Jinak každý se musí zaučit a nikdo se nic nezaučí za jeden den.
Stejně je to úplně to stejné jako normální zkušebka.
Takže úplně normálně jsem tady 1 den, nevím, zeptejte se prosím kolegyně příp. (nejlépe) jít s dotyčným za kolegyní.. on se dozví odpověď a ty nové info.

My jsme si obchod postavili sami (jakožto regály a ukládaly zboží, takže to bylo v klidu). Hned jsme věděli kde co máme.
Program na kase jsme se učili v jiném obchodě a i v našem obchodě jsme fungovali velmi pomalu… Všichni nějak začínají, takže to chápali naprosto všichni jak zákaznici, tak i kolegové z jiné prodejny.

Podle mě naprosto beze strachu. Očividně tam někoho potřebují, takže můžeš být v klidu a postupně se vše naučíš

• Citovat
  • Upravit
31286
2.3.24 22:16

Jestli je to nejaky retezec, muzes se jit projít do nejake jine pobočky, okouknout zboží, rozestavení regálů, udelas si představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.3.24 23:03

@Mar__tanka1983 já byla i v této prodejně několikrát už nakupovat, ale většinou jsem šla pro určitou věc, takže jsem si to tam moc neprohlizela. Tu samou prodejnu, ale v jiném městě znám mnohem lip, tam bych asi mohla z fleku fungovat, ale maj to tam postavené úplně jinak než v této, každopádně sortiment mají stejný, jenom nebudu vědět, kde co přesně je, ale tak co si tam třeba projdu při tom pohovoru, určitě mě tam nehodej, jak do vody a starej se😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
3.3.24 14:01

Tak pokud jste v profesi prodavačka či dokonce vedoucí již fungovala, bych se vůbec nebála. A mít strach jen z toho, že nevíte, kde co mají? To mi přijde zbytečné a přeci pochopitelné. Se zorientujete během chvilky pobytu v prodejně, snad každý pochopí.. nebojtee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat