2letý chlapeček ven bez pleny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nechám ho kakat na „holčičku“
. Ale malý kaká vcelku pravidelně, takže vím, že ráno a večer bude, takže s tím počítám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj malej nekadil venku ani do plenky už jako miminko. Takže u nás zcela vyřešené a za celou dobu, co je bez plen nejen na ven (rok) nás to potkalo jen jednou a udělal to za křovíčkem na travičku jako pejsek a také jsem to po něm, jako po pejskovi uklidila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyLada přesně to mě taky napadlo, nechat ho prostě vykakat a uklidit to, no co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kadí venku. Lepší než to zadržovat. Prostě to zvedneš a vyhodíš. Jako po pejskovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně. zkus se tím neznepokojovat. Plenku určitě nevracej, však už jsou mu dva. Ber sebou pro začátek náhradní spodní prádlo pro případ nehody, ale nedělej velké přípravy. Stejně tu situaci nevymyslíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Run píše:
Kadí venku. Lepší než to zadržovat. Prostě to zvedneš a vyhodíš. Jako po pejskovi
Presne tak, vzit sebou vzdy pytliky na psi hovinka a kdyz se malej vykaka, tak sklidit a do kose.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My cestovali s nočníkem, na bobečku odmítal, ale pokud by s tím neměl problém, tak bych to taky uklidila, přijde mi to nejjednodušší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našemu jsou čerstvě dva a na ven je bez pleny od ledna. Občas se i vykadí tak to po něm uklidím a jedeme dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lili5 píše:
Nechám ho kakat na „holčičku“. Ale malý kaká vcelku pravidelně, takže vím, že ráno a večer bude, takže s tím počítám.
A jak se teda kaká „na chlapečka“? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kadíme venku - seberu to ubrouskem vlhkým a hodím do koše… holt jako pejsek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dvorga plenku urcite nevracej a kdyz ho to chytne venku, tak se proste vykaka tam a uklidis to a zadecek utres vlhkym ubrouskem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marmelada78 píše:
A jak se teda kaká „na chlapečka“?
Nijak, asi myslí, že ho uchopí jako u čůrání na „holčičku“. Zase bych v tom nehledala záludnosti.
Náš starší ze zásady jen doma, to chodí vícekrát, ale jak jsme pryč, tak si to nechá na doma. Netřeba se nervovat ze situace, která nemusí nikdy nastat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek jo moje zase moc nechce ve školce. Parkrát se nedovalala učitelky a pak jí pálil zadek. Takže si počká na maminku a jde kdekoliv venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky. Mam doma 2 leteho chlapecka. Ted jsme byli nemocnina a behem te doby se krasne naucil bez plenky. Chodi na nocnik. Plenku mu davam zatim jen na noc. nechci mu ji ale zase vracet, kdyz ted s.nim.chci jit. ven.
jak jste to delali vy, kdyz na.vase prcky prisla stolice a vy vedeli, ze to domu nestihnete.?? To me trapi nejvic