Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
uz jsem z toho docela na prasky. Dcera byla vzdy dobry jedlik, ale vcera v deset rano mela posledni regulerni porci UM. Od te doby mi flasku odmita nebo do ni nacpu maximalne 50ml jednou za 5 h, coz je dost malo. Je mozne, ze by ji najednou Nutrilon nesmakoval??? Teplotu nema, ale je z toho nejak podrazdena a propina se mi, jakoby ji bolelo brisko…
V sest rano mi vypila stovku, ale ten uz zase protestuje…
Terik
Teri,
no stejný jako Val - pokud budeš mít čas, písni mi na icq… A drž se - v hlavě ti musí vibrovat jediná věta: ŽÁDNÝ DÍTĚ JEŠTĚ DOBROVOLNĚ HLADY NEUMŘELO…
Teriku, malá mi ve vedrech také odmítá mlíko. Spíše by ho popíjela po troškách a pak má z toho bolení. Snažím se o 1,5-2h odstupy, případně ji dám pít něco jiného.
Může to být cokoliv jiného, ale tohle mně napadlo první. Ještě můžeš zkusit jí dát to mlíko míň teplé.
ahoj, to ze zadne mimi dobrovolne hlady neumre je sice pravda, ale sestrence mala odmitala jist z toho duvodu, ze od narozeni v sobe mela infekci moc. cest a proste si spojila, ze kdyz pije tak potom cura a boli ji to. Byla jsem u toho, kdyz denne snedla max 200 ml Hamilonu. Jinak byla vesela, spokojena, ale jist ani nahodou. Trvalo to az do 4-mes. kdy na to nahodou prisla rodinna znama pediatricka. Moje dite zbastilo v te dobe pres litr MM denne.
Zkus si v lekarne koupit tzv. curaci papirky, detekce infekce v moci a urcite se porad s doktorem. Zvlast kdyz je takove horko prtata pit MUSI. Drzim pesti ![]()
No jasně.
Mé dceři vyšetřili všechno možné - byla zdravá, jen prostě nemá ráda mléko, trvá to do dneška.
Měla jsem na mysli spíš něco jiného - nenechat se svázat doporučenými denními dávkami UM a hlavně z toho nezešílet…
jasne, hlavne uzasne prevazovani, to jsem nenavidela uz v porodnici…jak se ti dite nevejde do tabulek je to spatne… ![]()
Ahoj,
tak Zoe po trech dnech konecne zase zacala pit. Hura!!! Doktorka taky chtela odebrat moc, ale jelikoz mala nepila, tak ani necurala…Dnes se snad ten odber konecne povede.
Diky…
Terik