2m mimi najednou odmita UM

2239
9.7.06 08:47

2m mimi najednou odmita UM

Ahoj,

uz jsem z toho docela na prasky. Dcera byla vzdy dobry jedlik, ale vcera v deset rano mela posledni regulerni porci UM. Od te doby mi flasku odmita nebo do ni nacpu maximalne 50ml jednou za 5 h, coz je dost malo. Je mozne, ze by ji najednou Nutrilon nesmakoval??? Teplotu nema, ale je z toho nejak podrazdena a propina se mi, jakoby ji bolelo brisko…
V sest rano mi vypila stovku, ale ten uz zase protestuje…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
9.7.06 10:05

Teri,

no stejný jako Val - pokud budeš mít čas, písni mi na icq… A drž se - v hlavě ti musí vibrovat jediná věta: ŽÁDNÝ DÍTĚ JEŠTĚ DOBROVOLNĚ HLADY NEUMŘELO…

• Citovat
  • Upravit
3743
9.7.06 13:56

Teriku, malá mi ve vedrech také odmítá mlíko. Spíše by ho popíjela po troškách a pak má z toho bolení. Snažím se o 1,5-2h odstupy, případně ji dám pít něco jiného.
Může to být cokoliv jiného, ale tohle mně napadlo první. Ještě můžeš zkusit jí dát to mlíko míň teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.7.06 07:34

ahoj, to ze zadne mimi dobrovolne hlady neumre je sice pravda, ale sestrence mala odmitala jist z toho duvodu, ze od narozeni v sobe mela infekci moc. cest a proste si spojila, ze kdyz pije tak potom cura a boli ji to. Byla jsem u toho, kdyz denne snedla max 200 ml Hamilonu. Jinak byla vesela, spokojena, ale jist ani nahodou. Trvalo to az do 4-mes. kdy na to nahodou prisla rodinna znama pediatricka. Moje dite zbastilo v te dobe pres litr MM denne.
Zkus si v lekarne koupit tzv. curaci papirky, detekce infekce v moci a urcite se porad s doktorem. Zvlast kdyz je takove horko prtata pit MUSI. Drzim pesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
11.7.06 07:47

No jasně.

Mé dceři vyšetřili všechno možné - byla zdravá, jen prostě nemá ráda mléko, trvá to do dneška.

Měla jsem na mysli spíš něco jiného - nenechat se svázat doporučenými denními dávkami UM a hlavně z toho nezešílet…

• Citovat
  • Upravit
139
11.7.06 08:08

jasne, hlavne uzasne prevazovani, to jsem nenavidela uz v porodnici…jak se ti dite nevejde do tabulek je to spatne… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
11.7.06 08:11

Ahoj,

tak Zoe po trech dnech konecne zase zacala pit. Hura!!! Doktorka taky chtela odebrat moc, ale jelikoz mala nepila, tak ani necurala…Dnes se snad ten odber konecne povede.

Diky…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.7.06 08:14

sikulky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek