Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky
, prcek, kdyz se narodil měl 2,97 kg a shodil na 2,73 kg .
Dnes mu jsou dva měsíce a dva dny,byla jsem u dr. na kontrole kvůli nastydnutí a nechala jsem si ho u té příležitosti zvážit a má 5,97 kg … Kolik važí nebo vážili vaše dětičky ? Přijde mi to nějak moc ![]()
Příspěvek upraven 14.09.11 v 19:13
dcera mela to same (porodni vaha 3050 g), ve trech mesicich cca 7,5 kg. pribirala kilo a pul mesicne, plne kojena. tak bud v klidu
. lepsi nez kdyby nepribiral ![]()
je nadherny
![]()
to na dcerce to bylo hodne vid, zvlast pak, treba v pul roce, ale vyrostla z toho a je pekna holcicka a kdyz ma nemoc nebo nechce jist, tak me to nestresuje ![]()
P.S. vlozila bych foto,ale nejak jsem tady na ten system jeste neprisla ![]()
malá měla por. váhu 3,8kg/50cm, od nar. jsme na UM, v 6ti týdnech měla 5880/58cm,, včera měla 9 týdnů a určitě bude mít nejmíň 7kg
jí 120ml každé 3hodinky, je pravda že malá a hubená nemá být po kom. všechny děti z rodiny byli takoví cvalíci, ale vytáhli se, nikdo by ten apetit dnes na nich nepoznal
akorát jsou mi nepříjemné ustavičné poznámky cizích lidí
![]()
malej měl rovných 3kg při porodu a v šestinedělí 6kg. Přibírá do teď dost, ale už ne 500g týdně jako na úplném začátku. V 6 měsících má 8990g
Je to kus chlapa. Dcera měla v roce 9200g
. Už se rozhýbává- plazí se, péruje na kolínkách a tak se nebojím že bude cvalda- vyběhá to později. Bude asi vysokej, z obou stran máme chlapy kolem 2m.
Dneska jsem byla u lékaře a má 5810g ted má měsíc a půl. Narodil se s 3560g a shodil na 3440g.
Malá porodní váha 2885g po propuštění 2700g a 47cm v ukončeném druhém měsíci měla 4880g a 55,5cm
Hmm,to nám Mudra ještě nenadávala, že je tlustá ![]()
Ve dvou měsících 5800gr, ve třecj měsících máme 6920gr ![]()
Porodní 3860gr, shodil na 3600gr
Super
a já pořád jen poslouchám jak mám tlusté dítě
to jsem ráda že vám dětičky také tak pěkně přibírají
a některý lidi s těma kecma je treba
![]()
když už tady píšete váhu při propouštění z nemocnice, tak se musím pochlubit
…malej se narodil s 3000g, samozřejmě málo shodil, ale odcházeli jsme s váhou 3100g (normální pobyt 3dny)- byli jsme v porodnici pochváleni, že je to neobvyklé ![]()
Tak my při narození 4490g/53cm
, z porodnice jsme šli se 4100g. Ve dvou měsících jsme měli 5820g/62cm a zatím naposledy v 10 týdnech jsme měli 6070g/66cm. Do poradny jsem příští týden, tak jsem zvědavá kolik budeme mít, ale osobně si myslím, že už tolik nepřibíráme (a né že by mi to vadilo, kdo se s ním má pořád tahat
). ![]()
Mates narozen 3.44,při odchodu z porodky zase 3.44 ![]()
Na 6ti týdnech 5.59 a na 3 měsících 7.70 ![]()
Dr.nikdy nic neřekla…
Jen trapní a neomalení kolemjdoucí teda často ![]()
my měli při narození 2520g/44cm, kvůli problémům s kojením sme se dostali ve 14 dnech na 2160g a pak už jenom kynul, ve 2 měs. 4490g a ve 3 měs. 5560g/58cm…a to sme prý tlustí..