Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
potřebuju prosím rady. syn byl bohužel ve styku s dětma co měli průjem jinak nic jiného. bylo to před dvěma dny..včera přestal celkem jíst a pít a byl víc maminčák dneska měl 2× průjem poprvé byl rozbalený a byl to uplný gejzír až na protější stěnu
ještě jsem tohle nikdy neviděla… dnes nechce jíst ani pít.
doktorka bude až odpoledne…zatím bych potřebovala rady jestli mu mám dávat jen čaj a jaký? drží takto malé děti nějakou dijetu? nemá teplotu hraje si normálně jen chvílema je maminčák )za normálna nebývá mazel) celkově je hubeńour takže bychnechtěla aby nějak zhubnul
..v pátek máme jed na dovču tak jsem z toho celkem špatná… hlavně nevím co mu mám dávat a co ne abych mu nerozdráždila bříško
dík za rady
dávala bych čaj, nevím, jestli kojíš, každopádně, jestli je na UM, tak mě dr doporučovala Nutrilon Low lactose..jinak malá měla průjem nedávno, k obědu jen mrkev a ke svačině jablko, banán a pak jsem koupila smectu…
sterezie píše:
dávala bych čaj, nevím, jestli kojíš, každopádně, jestli je na UM, tak mě dr doporučovala Nutrilon Low lactose..jinak malá měla průjem nedávno, k obědu jen mrkev a ke svačině jablko, banán a pak jsem koupila smectu…
je na um. nedovedu si představit jak bych do něj dostala smectu
sama to nedokážu pozřít ![]()
já myslím, že mi dr radila dát smectu do čaje
tak jestli jste na um, tak fakt doporučuju ten spešl nutrilon, normálně ho malá nesnáší, ale tenhle pomohl..
jinak je to různý, malé se třeba vracel průjem cca každých 14 dní na dva tři dny, ale ona to má kvůli zubům (a dnes už ho konečně vidím
)…každopádně s průjmem určitě k dr, aby nedošlo k dehydrataci ![]()