Jak často dáváte Nurofen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
963
14.9.11 10:38

jak často dáváte nurofen

Ahoj maminy,

mám doma 11-ti měsíční dcerku, máme venku 8 zubů, jedničky a dvojky, a leze nám snad polovina zbytku (tvrdí to naše dr., já se jí bohužel do pusiny nedostanu) . MAlá celé dny pláče, nebaví jí si hrát, chovat se, lozit, chodit, nic. GEly nezabírají vůbec, kousátka žužláme, ale po chvilce jjí to asi moc bolí, tak zas breří, no šílené hysteráky a z jinak veselého miminka je už týde plačící chuděrka. Jediné, co stopro zabere, je nurofen. dostává ho většinou obden na noc. Ale teď nám lítá i teplota sem a tam jednou vyšší, pak spadne a malá je z toho snad ještě protivnější. Tak jsem se chtěla zeptat, jak často dáváte nurofen vy ( o těch třech dnch v kuse, to znám, ale pokud ho dávám jdnou denně, jak často bych mohla). Za poslední týden jsem už hotová, když lezly jedničky a dvojky, tak jsem si říkala, že snad horší to být nemůže a může. Uvítám jakékoli rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanahcotton
14.9.11 10:43

Já myslím, že by se měl podávat max. 3× denně a od roku 4× denně. 8-)

• Citovat
  • Upravit
963
14.9.11 10:46
Hanahcotton píše:
Já myslím, že by se měl podávat max. 3× denně a od roku 4× denně. 8-)

Myslela jsem spíš v dlouhodobějším hledisku. Když bych jí ho dávala obden jednou za den, jak moc ho můžu podávat, aby jí to neničilo játra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.9.11 11:22

poradila bych se s mudr,ale nezkoušela si homeo chamomila vulgaris?Nám pomáhají, gely nám nepomohly vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.9.11 11:27

Ja ho dala na zuby ctyrikrat (jednou to bylo i s teplotou) a uz tak mi to prislo silene moc :zed: Sama brufen skoro nejim, protoze si myslim, ze je to hrozny sajrajt.. :nevim: urcite bych se radsi zeptala doktorky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure