Vitamíny pro ročního prcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
540
13.9.11 16:13

Vitamíny pro ročního prcka

Milé mamky,
doporučíte mi prosím nějaké vitamíny pro malého…které jsou chuťově dobré nebo je alespoň děti dobře snáší,takové u kterých jste měly pocit,že fakt pomáhají a nejlépe takové, které nemusím kupovat co 14 dní + jejich alespoň orientační cenu?

Děkuji mockrát :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
13.9.11 16:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.9.11 16:25

Sanostol sirup :) je to docela jedlé :)

Příspěvek upraven 13.09.11 v 16:35

• Citovat
  • Upravit
14535
13.9.11 16:27

Já bych nedávala nic, vždyť ve stravě toho dostává až až, tak proč tělo zbytečně hýčkat :nevim: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
13.9.11 16:37

Vim, ze ses na tohle neptala…
Ale, stejne jako Terrad, myslim si, ze pokud ma pestrou stravu, neni potreba ho dopovat vitaminy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.9.11 16:57

Já dávám vitamín C a D… Na podporu imunity homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.9.11 16:59

Též neodpovídám :oops: , jen postřeh - dnes mluvila v Sama doma pediatrička a zrovna se jí na vitamíny ptaly. Tak prý pokud dítě žije trvale v ČR, není potřeba dávat vitamíny. Je to prý zbytečné převitaminovávání a ničemu stejně neprospěje.
já souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
13.9.11 17:06

já bych se taky přikláněla k tomu, vitamíny nedávat. pokud ti jde jen o to, malé nějak obrnit před podzimem, zimou, tak nám se osvědčují v plné míře probiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.9.11 17:26

Za normálních okolností si také myslím, že vitamíny jsou zbytečné..ale malej mi chytl hnisavou angínu s horečkama…už asi týden toho moc nejí a ani předtím ovoci a už vůbec zelenině dvakrát nedal. Do toho mi od nějakého 6 -7 měsíce nepije mléko a poslední dobou už nechce ani mléčné kaše. Takže ty vitamíny co mají jiné děti v mléce, tak můj syn nemá. Honila jsem to na mléčných kaších, ale Mišák je jich už asi přejedený.
Každopádně bych chtěla podpořit imunitu v období té angíny a krátce po ní + bych to viděla na období v zimě kdy budou řádit chřipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.9.11 17:33

Také nejsem pro ládování vitamíny - ani dětí, ani dospělých. Nicméně měl malý přes 14dní afty, tudíž nesnědl kousek „zdravého“.Koupila jsem tyto http://www.lekarna.cz/…sirup-150ml/ cena dobrá, dává se lžička denně, takže opravdu vydrží a chuťově jako bonpari :lol: malému tedy šmakují :wink:

Peggy co dáváš za homeo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
13.9.11 17:39

My dáváme jen laktobacily. Zkoušela jsem různé vitamíny, když byl malej první rok ve školce a byl často nemocnej. Žádný neměly efekt, ani mírné zlepšení… vyhozené peníze :evil: Ted na laktobacilech je zdravej i ve školce. Jde jen o to, jestli je to laktobacilama nebo tím, že se mu utvořila nějaká imunita… Chodí do školky od 2 let věku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.9.11 17:39
kozisek píše:
Také nejsem pro ládování vitamíny - ani dětí, ani dospělých. Nicméně měl malý přes 14dní afty, tudíž nesnědl kousek „zdravého“.Koupila jsem tyto http://www.lekarna.cz/…sirup-150ml/ cena dobrá, dává se lžička denně, takže opravdu vydrží a chuťově jako bonpari :lol: malému tedy šmakují :wink:

Přesně tak, já dávala ten Multi-Sanostil, když byl syn hodně nachlazený + prodělal mononukleózu a přidaly se afty :zed: Po sirupu se dal celkem dokupy 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.9.11 17:45

Svezu se s diskuzi, moje 11m dcerka mela uz trikrat opar, cim doplnit Becko? uz jsem z toho dost nestastna a nevim, jak ji pomoct… neporadite?

• Citovat
  • Upravit
540
13.9.11 17:45
fragola píše:
kozisek píše:
Také nejsem pro ládování vitamíny - ani dětí, ani dospělých. Nicméně měl malý přes 14dní afty, tudíž nesnědl kousek „zdravého“.Koupila jsem tyto http://www.lekarna.cz/…sirup-150ml/ cena dobrá, dává se lžička denně, takže opravdu vydrží a chuťově jako bonpari :lol: malému tedy šmakují :wink:
Přesně tak, já dávala ten Multi-Sanostil, když byl syn hodně nachlazený + prodělal mononukleózu a přidaly se afty :zed: Po sirupu se dal celkem dokupy 8-)

Ten Multi-sanostol bych musela prokonzultovat s lékařem kvůli dávce vápníku. Užíváme ho už denně kvůli nepití mléka a další dávky ve vitamínu bych se bála,aby pak nehrozila případné hypercalcemie.
Ten Pikovit Prebio ho nemá, takže ho asi zkusíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
13.9.11 17:48

My jsme měli Laktobacílky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie