Antiprdíková dieta

2046
14.9.11 10:51

Antiprdíková dieta

Ahojky, jsou nám tři týdny a začly nás trápit prdíky. Chtěla bych začít u sebe a upravit stravu, aby prdíky zbytečně vůbec nevznikaly. Vynechali jsme zelí, cibuli, čerstvé pečivo, bublivodu, ale nevím, co vše vadí - nebo co se může bez obav. Poradíte? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101582
14.9.11 10:55

To budeš muset vyzkoušet, každému mimču vadí něco jiného… obecně většinou nadýmají ještě luštěniny.
Jo a bublinková voda nevadí, to je fáma, ta může nadýmat tebe, ale do mlíka ty bublinky neprojdou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
14.9.11 11:07
jj, luštěniny vím, ty jsem vyřadila jako první, úplně jsem zapomněla. díky. s tou bublivodou jsi překvapila 8-o
j.a.n.i1 píše:
To budeš muset vyzkoušet, každému mimču vadí něco jiného… obecně většinou nadýmají ještě luštěniny.
Jo a bublinková voda nevadí, to je fáma, ta může nadýmat tebe, ale do mlíka ty bublinky neprojdou ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
14.9.11 11:09

nevíte co čokoláda? obecně staví.. ale jaký může mít vliv na prdíky? po těhucukrovce jí baštím docela fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
14.9.11 11:33

prý taky vadí čerstvé pečivo, ale jak píše jani, je to u každého jiné … z čokolády by spíš mohla mít ekzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.9.11 11:42

Našeho chlapečka trápily prdíky až do sedmého měsíce a vyzkoušeli jsme opravdu všechno, i diety. Pomohla nám až homeopatika. Jmenuje se to China nebo Nux Vomica (vyzkoušejte, co vám bude líp pasovat), dá se to normálně koupit v lékárně (nebo to objednají), je to čistě přírodní věc, jenom je trochu složitější to dávkování (jsou to kuličky, které se rozpustí v převařené vodě a bez doteku ruky se musí vpravit miminku do pusinky.Vstřebává se to tkání v puse, takže to ani nemusí polykat).Měli jsme ze dne na den pokoj od prdíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
14.9.11 11:49

A Vaše zkušenosti? co nadýmalo vaše ratolesti? vůbec nevím, jak to vystopovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
14.9.11 11:59

Ahoj,
mně přišlo, že naši malou snad nadýmalo všechno :roll:
Ale u nás prdíky byly i tím, že si neuměla odříhnout a tlačilo ji bříško…
Jinak jak píšeš - zelí, cibule, dále česnek, paprika, kedluben, květák, hrušky. Luštěniny samozřejmě. Čerstvé pečivo a i veškeré kynuté - koláče, vánočka, apod.
Pozor třeba i na větší množství (rozuměj litr denně) mléka. Čokoládu jsem jedla, potřebovala jsem energii :lol:
Jinak po 3m prdíky přešly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.9.11 12:01

U nás cibule a česnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.11 12:12
jak píšou ostatní, je třeba to zkoušet…
u nás vadila kromě výše jmenovaného třeba i paprika, okurka, sýr, ředkvičky byly úplná katastrofa…
v pohodě nakonec byly asi jen bílé jogurty, starší sušenky, těstoviny, mrkev, vločky. vařilo se z toho vážně super :-( po pár měsících jsme zkoušeli znovu nasadit některé potraviny, které původně vadily - některé už jsou v pohodě, něco nemůžu doteď
kači31 píše:
Ahojky, jsou nám tři týdny a začly nás trápit prdíky. Chtěla bych začít u sebe a upravit stravu, aby prdíky zbytečně vůbec nevznikaly. Vynechali jsme zelí, cibuli, čerstvé pečivo, bublivodu, ale nevím, co vše vadí - nebo co se může bez obav. Poradíte? díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101582
14.9.11 14:53

Tak já mohla jíst skoro vše, snad jedinné co fakt vadilo bylo kafe 8-o malý na prdíky netrpěl, ale jak jsem si dala kafe, tak byl plačtivý, roztěkaný, furt se kroutil a nespal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
14.9.11 17:12

tak mám pocit, že jste mi právě vyškrtaly ledničku :mrgreen:
Mám tam kedlubny, ředkvičky; papriku už mám dneska v sobě, jsme hodně mlíkový a jedno kafčo denně si večer taky dáme. A pak se divím, že má malá prdíky…
Ale škrtejte dál :lol: , každou radu uvítám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.11 18:45

a mám pocit, že teda u nás vadila i ta bublinková voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
14.9.11 19:01

tak mojemu prckovi ted vadilo když jsem si dala já blbá ostré :zed: já miluju pálivá jídla a mě to fakt nenapadlo že to bude vadit i prckovi,jooo jak mi sme v pátek trpěli,už nikdy víc to nechci zažít :zed: :pocitac:

jinak prý vadí i hroznové víno a celkově ovoce se šlupkou-já jablko už zásadně loupu ale hr.víno si dávám po malém množství a nevadí

• Citovat
  • Upravit
170
14.9.11 20:44
byli jsme na tom podobně…a i u nás pomohly probiotické kapky
Viva13 píše:
Ahoj,
asi nepotěším, ale u nás nepomáhalo nic. Nakonec jsem zůstala téměř jen na sucharech a vodě a stejně to nepomáhalo, syn měl bolení a prdíky i tak. Pak jsem dávala Probiotický kapky BoGaia sobě (probiotka se přenášejí v určité míře i do MM) i jemu a bylo to o poznání lepší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí