2. třída - kytku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26453
31.8.16 14:03

@Janasas

já už je mám 3 roky, takže mě znají a vědí, co si můžou dovolit. Poukaz do vinotéky byl od maminky-učitelky :mrgreen:

zrovna tak vědí, že háčkuju (proto ta galanterka) a vědí, že sportuju. Mě to potěšilo, opravdu se trefili. Ostatně - trávím s nimi a jejich dětmi dost času i mimo školu.

ale uznávám, chce opravdu vědět, že se učitelka neurazí a jede na stejné vlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.8.16 14:11

@Pudloslava Mně kytka udělá radost vždycky, i během roku. Obzvlášť, když je ze zahrádky :) Bonboniery a čokolády jím, ale když se jich sejde víc, dopadne to tak, že nejím žádnou (ještě teď jich mám hodně z konce šk. roku) :oops: Kytka v květináči potěší, ale o to hůř někdy doma hledat místečko a přeprava může být pro někoho taky náročnější. Flaška je dobrý nápad, ale jak píše neumisa - když ji předává rodič. Jednou mi donesla holčina flašku vína a byla jsem na vážkách, jestli ji doma nevzala z nějaké spižírny, jestli o tom rodiče vůbec ví :think: Hrníčků mám přeplněno, mýdýlek taky - i když ty se časem spotřebují. :) Určitě neurazí oříšky, káva, drobné výrobky z manufaktury. Ale já mám radost z každé drobnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
31.8.16 14:12

@neumisa jako já to zle nemyslela, ale já bych se i bála dát jakoby dražší dárek- myšleno řezaná kytka, a nebo nějaká lepší očkoláda, jakože to bude působit blbě..
my máme pani učitleku 55 zhruba, tak možná i proto ta obava :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.08.16 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
31.8.16 14:15

Zajímalo by mě, jak by se učitelka dívala na propisku- ale nemyslím někde za 20 kč, jak mají, ale pěkně v tom penálu, nějakou dražší, někdy se to prodává jako luxusnější pero, třeba i tužkou…
Jediná vlna co bych řekla je - opravovat červneou chyby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26453
31.8.16 14:18

@Janasas

v pohodě :kytka: dej tak, jak to cítíš.

Třetina třídy mi chodí do sportovního oddílu, který vedu, jezdím s nimi často na turnaje a soustředění, takže mám s nimi i s jejich rodiči i jiné společné zájmy, než jen školu.

Kdybych s nimi netrávila tolik času, tak by si to nejspíš taky nedovolili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26453
31.8.16 14:19
@Janasas píše:
Zajímalo by mě, jak by se učitelka dívala na propisku- ale nemyslím někde za 20 kč, jak mají, ale pěkně v tom penálu, nějakou dražší, někdy se to prodává jako luxusnější pero, třeba i tužkou…
Jediná vlna co bych řekla je - opravovat červneou chyby :mrgreen:

psacích potřeb není nikdy dost :mrgreen: dobrý nápad, ocenila bych. Nejlépe i modře píšící, červených mám vždycky mraky, ale modré se přede mnou schovávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.8.16 14:33

@Janasas Nějaká hezká propiska nebo pero je velice praktický dárek. Parádní nápad! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43061
31.8.16 21:40

Kafe me teda vubec nenapadlo, u nas plati spis jako horsi darek - pokud to neni nejaka luxusni znacka. Uvazovala jsem o nejakem caji na nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26453
31.8.16 21:42

@Pudloslava

ten jsem dostala jednou a už tu stojí dva roky - nemůžu si pomoct, ale smrdí jako zmoklé seno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí