Školní aktovka

258
30.8.16 13:39

Školní aktovkaa

Ahoj, můžete mi prosím poradit jakou školní aktovku jste koupili svým dětem? Jaká se vám zdá nejlepší?
Někdo mi radí Hama, někdo Emipo a také jsem slyšeůa Topgal…
Každý mi říká že tahle je nejlepší, ale mě mate ten rozdíl v ceně…Hama stojí i 5tisíc, Emipo se dá sehnat za 1500,–…to mi přijde zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58843
30.8.16 13:43

@DankaF záleží co dobře sedí dítěti na zádech a kolik jsi ochotná investovat :nevim:
Malý má aktovku Lego, protože jsem s ní byla velmi spokojená i u dcery. Ve výběru jsem měla ještě Hama, ale nakonec vyhrála osvědčená. Topgaly nejsou špatné, ale má je každé druhé dítě a není výjimka, že se sejdou 2 stejné ve třídě :nevim:
Emipo měla nejstarší, ale vydržela jenom 2 roky co se týče velikosti, jinak kvalitou byla super.
Každý radí to s čím má dobrou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.16 13:55

Hele, podle mě aktovka za 5000 je zbytečnost. Já kupuju Topgaly a jsme s nimi náramně spokojení. Je mi jedno, že má někdo stejnou aktovku jako dcera, jsou dobré, poměrně levné, drží, fakt dva roky bez zjevných známek opotřebení, velikostně vydrží v pohodě dva tři ročníky. Takže za mě topgal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
30.8.16 14:01

Dcera má Bagmaster, stál 2000, byla to maximální částka, kterou jsem byla ochotná investovat.
Zas na druhou stranu, je opravdu lehoučká, snadno se otvírá a má „rostoucí“ záda (ale nedělám si iluze, že zrovna tuhle vlastnost využijeme - budu ráda, když se aktovka dochová do konce roku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.8.16 14:06

@tezi Moc děkuji. Topgal tedy nebrat :D nerada bych aby měl stejnou ve škole ještě s někým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
30.8.16 14:06

Já koupila topgal, aktovku. Teď jí bude mít dcera i do druhý. Do třetí už budeme asi kupovat batoh.
Kamarádka koupila rovnou batoh, od topgalu. Ten by měl vydržet až do 4třídy.

Hlavná je aby se líbila dítěti, vzhledem i funkčností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.8.16 14:07

@terinka4444 Já zase dám za tašku klidně 6tis, to mi nevadí. Spíš mi jde o záda, lehkost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.8.16 14:08

Já tedy ani moc nepočítám že by jí měl i do druhé třídy :D ale uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
30.8.16 14:09
A u nás má dcera Topgal jediná :mrgreen:
@DankaF píše:
@tezi Moc děkuji. Topgal tedy nebrat :D nerada bych aby měl stejnou ve škole ještě s někým :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.16 14:10
@DankaF píše:
@terinka4444 Já zase dám za tašku klidně 6tis, to mi nevadí. Spíš mi jde o záda, lehkost..

spíš o výjimečnost, ne? Ty Topgaly jsou parádní lehké, vlastnostmi super, nicméně ano, může se stát, že nebude ta taška ve třídě jedinečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.8.16 14:13

@terinka4444 Ano i o vyjímečnost :) mám vyjímečné dítě, tak dostane vyjímečnou tašku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.8.16 14:15

@Netopirek My jsme malá obec a nerada bych aby se sešlo 5dětí se stejnou taškou :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
30.8.16 14:20

@DankaF tak my jsme v Praze. Ale stejně jako ty můžou přemýšlet ostatní a pak s se stejnou vyjmečnou taškou za 5tis jich tam bude několik.

Jestli ti nezáležení na ceně, tak si zajeď na stránky dobrých aktovek a řekni synovi ať si vybere. A nebo jestli to nemáte daleko do nějakého obchodu kde mají víc druhů aktovek, tak ho vem tam ať si ji vybere.

U nás byla rozhodující i cena. Jsem počítala, že budu ráda, když jí vydrží rok, tak jsem do toho nechtěla moc investovat. Kdybych věděla, že jí vydrží, tak za ní dám i víc jak 2tis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.8.16 14:23

@Netopirek To u nás vážně nehrozí :D :D :D Ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
30.8.16 14:25

@Netopirek u nás je právě Topgalů opravdu hodně.
@terinka4444 pro mě je Topgal batoh pro prvňáky nepřehledný. A z mého pohledu byli i dost těžké.
Ale jak jsem psala, každý preferuje něco jiného a bude doporučovat to co má vyzkoušené.
Děti měli Emipo, Topgal, Lego a Walker a každá ta aktovka/batoh má svoje výhody a nevýhody. Mě pro malé děti vyhovuje Lego aktovka, protože je velmi lehká, prostorná, přehledná. Proto jsem ji teď koupila pro dalšího prvňáka.
@DankaF ono záleží jak je aktovka velká. Některá vydrží jenom do 1.třídy, jiné vydrží klidně i ty 3 roky. A s tím mít jinou aktovku. Sice je dneska obrovský výběr, ale občas se stane, že děti mají stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí