2x naředěné ATB Klacid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
28.12.10 19:03

2x naředěné ATB KLACID

Ahoj holky, jsem asi úplně pitomá, malá dostala poprvé ATB Klacid a v lékárně mi neřekli, že už to naředili, ať si přečtu návod. Tak jsem ho četla a tam psali zřeďte s vodou a protřepejte, tak jsem to udělala :-( . Pak jsem potkala kamarádku, měli stejná atb a divila se, že jsem to ředila doma, že to měli v lékárně. Tak to vypadá, že to měla 2×, ale jinak zabrala. Myslíte, že by jsem ji tím mohla nějak ublížit? Už jsme je dobrali a zatím ok. :roll: Jsem fakt pitomá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74
28.12.10 19:18

Dala jsem stené množství a dávky co mi psala dr. Přišla jsem na to až ke konci, vlbec mě teda nenapadlo, že by mi to v lékárně neřekli, že to už naředili. Řídila jsem se návodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.12.10 19:28

a to se tam vešla ta voda k ředění 2×? my jsme dávali Klacid nedávno a nám by se tam dvojté množství do té lahvičky nevešlo :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.12.10 19:29

jo vešla v pohodě, byla tam 3/4 plná lahvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.12.10 19:30

Ale jinak je malá už po nemoci?a v pořádku?nebo to ještě není OK?pokud je zdravá tak si myslím že se nic neděje,případně bych zavolala mudře co se stalo :nevim: hlavu ti za to nikdo neutrhne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.12.10 19:32

tak to ti toho pak muselo půlka zbýt v tý lahvičce,ne? :think: jestli jste to mněli brát týden,deset dní,tak tam asi zůstalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.12.10 19:36

brali jsme to 10 dní a zbyla cca půlka. Malá je ok, už nemá ani kašel. Jsou to radosti, proč to teda nenapíšou do návodu, že to ředí lékárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.12.10 19:39

:lol: mněli ti říct že se má užívat jak je psáno na krabičce.je fakt že návody čtu taky celý,hlavně nežádoucí účinky.ale tak snad se nic nestalo,pokud je malá v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.12.10 19:44

Já taky vždycky čtu návod, i to tam píšou :-P . Zajámao mne, zda se to někomu stalo taky, ale asi jsem ta pitomá jenom já :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.10 20:05

ono v návodu se píše, že je to prášek na přípravu suspenze, takže pokud je to tekuté, už to ředili. ale stane se!

• Citovat
  • Upravit
74
28.12.10 20:15

píše se tam, že to jsou granule, i po naředění to bylo trochu hrudkovité. Předtím jsem to nikdy neviděla, tak pro příště už budu chytřejší :wink: Fakt mě nenapadlo, že by to naředili v lékárně a neřekli mi to :-( . Asi paní měla myšlenky někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.10 20:26
Vánice píše:
píše se tam, že to jsou granule, i po naředění to bylo trochu hrudkovité. Předtím jsem to nikdy neviděla, tak pro příště už budu chytřejší :wink: Fakt mě nenapadlo, že by to naředili v lékárně a neřekli mi to :-( . Asi paní měla myšlenky někde jinde

Ano, píše se tam granule pro přípravu suspenze. Takže pokud jsi to měla tekuté, tak je to suspenze. Dále se píše před použitím protřepat, proto ty hrudky. Lékárnice by ti to měla říct, ale asi by mě nenapadlo ředit něco, co už je naředěné :nevim: . Jinak pokud jsi to naředila dvakrát, tak byla malá akorát poddávkovaná, nic se nemohlo stát :wink: .

• Citovat
  • Upravit
7369
28.12.10 20:29

No co na to říct, ze byla poddavkovaná. Nemůže se v tuhle chvíli stát nic horšího než ze se ji to vrati, ale taky nemusí! Jenom je mi divné, ze se z toho dostala, nám jednou blbě naredila lekarnice klacid a dva dny to bylo lepší, jak v sobe nic nemeli, myšleno ty atb a pak zase najednou zacal hůř kaslat, nějak jsem si toho všimla, ze toho máme moc, tak jsem hnala k dr a ta mi dala novy a lékárníci jsem tam servala na tři doby. :pocitac: Ale mám pocit ze je tam ryska po kterou nalit vodu nebo se mýlím? Nebo kolik ty vody jsi tam nalila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.12.10 20:29

Před každým použitím jsem to protřepala, ale stejně to nebylo úplně tekuté i když to asi bylo 2× naředěné :-) . Hlavně že zabrala, díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.12.10 20:34

koukala jsem na lahvičku a ryska tam není. Hned druhý den jí už bylo lépe, třeba to ani na AtB úplně nebylo a trochu jí to pomohlo a dostala se z toho sama. Možná všechno zlé pro něco dobré, aspoň měla slabší dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí