Řídká žlutá stolice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2830
27.12.10 00:32

Řídká žlutá stolice

Tak máme zase problém… :-(
Malá má 7 měsíců, stolici má pravidelně jedno denně, tvrdou jako dospělák. Poslední týden ji má trošku řidší.. ale pořád v normě (přisuzovali jsme to babiččinému vývaru, který jsme jí dali) a dnes má průjem, uplně žlutou stolici s hrudkami, nebo uplně vodu v plínce… kakala myslím 5×

Co by to mohlo být? máme jít k doktorce? Nevím jesti tam je mezi svátkama.. myslíte, že by t mohlo být něco vážného? teplotu nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
27.12.10 00:41

Nerostou jí zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
27.12.10 09:26

No to mě taky napadlo… v puse nic vidět není… dolní dva už má a ty byly bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.7.11 20:11

zkouším obnovit diskuzy - dcera necelých 13 měsíců má poslední týden řídkou, spíš tekutou a kysele zapáchající stolici - měnila jsem jí mléko, přecházely jsem z Beby 3, kdy měla stolici spíš tuhou, bobky - ale ne tvrdé, na Beba Bifidus Junior ( plechovka od uk. 1 roku ). Myslíte že to může být tou změnou a nebo je nějaký problém? Nejlépe, máte zkušenost? :nevim:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
17.7.11 20:34

napadli mě zoubky? jinak bych to přikládala tomu mléku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.7.11 20:43

mě právě zaráží ten kyselých zápach. Dásně máme nateklé už 7 měsíců, pořád nám nějaký „hajzl“ leze :roll: ale nikdy u toho neměla tak dlouho a takový průjem… jedině že by to bylo tím že jí lezou stoličky…jestli je teda možné že u každého zubu je jiná reakce 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.7.11 22:48

To budou Rotaviry.......... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.7.11 22:52

Po takové době bych radši hned zajela do nemocnice, hlavně musí furt a hooodně pít, aby nebyla dehydratovaná…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.7.11 01:55

Pije dost - teda myslím že je to dost - kolem 500ml za den + ovoce + UM a jí normálně :think: hlavně jsem pohledala - rotaviry:

Onemocnění obvykle začíná zvracením a horečkou mezi 38 až 40 stupni Celsia, následuje těžký průjem s několika desítkami vodnatých zelených stolic za den po dobu 4-5 dnů. Vzácněji se může objevit i horečka se zvracením bez rozvoje průjmu.

Teplotu nemá, vodnaté stolice má dvě denně a ani nezvrací a má hodně dobrou chuť k jídlu.

Ale díky za upozornění, raději zavolám ráno dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
14.11.23 08:44

Ahoj, obnovuji diskuzi. Dcera, 12 měsíců měla doteď jednu stolici denně, bobek už jako dospělý. Teď poslední týden má občas normální bobek, ale většinou žlutou, řidší stolici a kadí mi několikrát denně, tak 3-4×. Teploty nemá, nezvrací, jí jako blázen. S pitím bojujeme, ale spíše toho teď vypije víc než míň. Ta stolice není vodnatá, jen řidší a teda častější, občas v tom jsou bílé fleky a kousky jídla.
Zuby teď asi nějaké rostou, ale doteď nikdy průjmy neměla, když rostly..?
Jo a před pár dny jí skončila rýma a trochu kašel, tak jestli to nemůže být ještě dojezd toho?

Dávám spíš dietní jídla, často heřmánkový čaj. Přítel by šel k lékaři, já bych ještě počkala.

Co byste dělali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
14.11.23 10:18

Ještě mě napadlo, že jsme teď dávali pár nových potravin?
Mandarinka, jemně solím, česnek,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+