Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj mam problém malé se ted přes vánoce udělal na přirození na pysku(prcce) takový velký puchýř plný vody 2×2cm ma 11 měsíců.plenky používám pořád stejné pampersky.změnila jsem prací prášek z dětského na náš.a koupu ji místo městské tak ve studniční vodě pač jsme se odstěhovali z bytu do baráku mame starší vanu bez proti skluzové podložky.udělalalo se ji to přes noc takže fakt nevím proč.ted se ji udělal další půchýř na vnitřní straně stehen kde se dotýká ten první velký asi se rozmnožil jo a ještě ma dva menší pupínky na bříšku taky s vodou ale nebolí ju to zřejmě. normalně se dal koupe a lice v chodítku když ju přebaluju tak si tam chytá zkoušela jsem seba med na opruzeniny ondřejovku a ted imazol zítra jdem k doktorce už jste se stím nějaká setkala ???? máto u záhybu u té gumy z plenek kolem nohy
![]()
taky bychse priklanela k nestovicim…kdyz se ji to rozliza…kdyby to mela od otlaku..tak to ma jen na jednom miste..z vodyto taky nebude…pozoruj ji dal…asi se jeste vysejou nejaky..
Neštovice nebo Molusky. Neštovice poznáš, jestli zítra ráno bude osypaná po celým těle. Molusky jsou většinou v jedné oblasti.
ja si myslím že neštovice to nejsou mato hrozně veliký jak kdyby se spalila a propíchla si ten vak s vodou a pak se ji ta kůže sloupla ale možné je všechno no uvidíme zítra přemýšlela jsem že může mit agresivní moč dráždivou třeba z mandarinek??nebo z jiného jidla ale fakt to vypada jak spálený
Ahoj. Syna od vcera boli hlava, vcera mel teplotu, dneska ne a na dlanich se mu pres noc udelali puchyre, takove tvrde, spis to vypada jako mozoly. Jen na tech dlanich. Co by to mohlo byt?
U herpetické angíny bývají puchýřky na dlaních a ploskách nohou, ale u toho jsou vysoké horečky…
A na nohách a v puse nemá nic? Mohlo by to být ruka pusa noha.
@MarketaJ píše:
A na nohách a v puse nemá nic? Mohlo by to být ruka pusa noha.
Zatim teda ne. Kontroluju to, tak uvidim.