3 a půl - všechno cucá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4548
3.8.10 14:22

3 a půl - všechno cucá

Mám 3 letou slečnu. Do jejích 3 let jsem se usmívala nad vším, co mělo varování, ze není pro děti do tří let, ona si nikdy do pusy nic nestrkala, nekousala, jako miminko moc nedudlala, pri růstu zubů nepoužívala chladící kousátka…zato od tří let, kdy by tedy podle varování děti měly přestat strkat všechno do pusy, si do ní narve všechno. Hlavicku od panenky, vodítko pro králíka, všechny hračky, ruce, vlasy, oblečení, prostě všechno, co má v ruce a vejde se ji do pusy. Nepomáhá nic, po dobrém po zlém, domluva, vysvětlení, zabavování cucaných předmětů…
Co s tím? Fakt mě to rozčiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21502
3.8.10 14:37

klárka mi dělá to samé a začalo to když jí rostly stoličky. bohužel jí to zůstalo ale postupně s tím přestává. spíš mě napadá, jestli to nevidí u mladšího sourozence a nebo si tím může vynucovat tvoji pozornost. jinak nic jiného než trpělivost a vysvětlování neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.8.10 15:45

No my máme podobné čuňátko. Je mu dva a půl a jak už se tu píše, začly růst stoličky a od té doby vše cucá a olizuje. Olizuje záchod, popelnice, špinavé ruce, strká si do pusy kamínky, občas dokonce nějaký spolkne. Jinak je to ale chytrej a šikovnej kluk :lol: Zvažuju očkování proti žloutence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
3.8.10 18:01

No proti zloutence ockovana je o to nejde, i kdyz zloutenka zdaleka neni jediny, co muze chytit strkanim veci do pusy a stolicky ma uz davno davno…mela je uz mnohem driv nez zacala vsechno strkat do pusy a sourozence mela taky mnohem driv nez vsechno zacala strkat do pusy. Fakt netusim, s cim by to mohlo mit souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí