Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kvaček.. čapí teorii jsem nějak vypustila, poprvadě jsem si na ní ani nevzpomněla, asi už jsem dlouho doma ![]()
Petro, jsem ráda, že se mi směješ
. Holky okamžitě poznaly Míšu na fotce
Héda večer měla zábal při 39,4, pak usínala s 38,6, v noci 39,3 a ted od rána 36,7 a nižší, tak tomu fakt nerozumím. Zdá se být v pohodě a nic jí nebolí ani neschází. U vás vše O.K.?
Záleží na tom, na jaké stavíš teorii.. Můžeš říct, že pán Bůh stvořil Adama a Evu a ty si miminko udělali, a pán Bůh tady byl odjakživa
![]()
Petro, myslíš, že ty opice pobere? Do takhle krutý pravdy se mi právě moc nechce i přesto, že jí opice fascinujou ![]()
Vždyť říkám že záleží na tom, na jaké stavíš teorii
Tak ty opičky no..
No už si dcera našla jinou zábavu, tak mám dostatek času přemýšlet, až se zeptá příště, ale půjdu na to nejspíš přes opice. Nechci lhát, ale ani vyděsit
jjeleno..u nás vše dobrý jen t. je doma měl to co míša…a kde na fotce??..jinak já se tradičně nudím, jo a dnes se zaplatily konečně okna a na konci srpna budou vyrobená..říkaly 5-6 týdnu.....tak to jediný je nový
opice..tak pořád to je lepší vysvetlit než nákyho boha…ktromě toho buh taky přece jako člověk vznikl z opice…a já bych boha rozhodně netahjala domu…
no tak to svet na čápa
![]()
a nebo jí na pc najdi vývoj opic..jak sme jim podobné..a jak sou povahově stejný jako my že to vidí i v zoo ![]()
Petro, no v podpisu… okna do vašeho baráku? Tak to je super, to jsem zvědavá, ![]()
Co bylo driv, slepice nebo vejce?
Ja ti nevim, ale mam pocit, ze toto je silne filozoficka otazka, na kterou neni jednoznacna odpoved. Ja bych teda sla do te vyvojove teorie, najdi si na netu nejake obrazky, jak je to tam od mloka pres plaza az po cloveka. Zacina se bakterii a bakterie se k nam zrejme dostali na nejakem meteoritu z kosmu ![]()
Nicmene bych klidne i priznala, ze se to zkratka nevi, protoze u toho nebyl nikdo, kdo by to zaznamenal pro budouci generace a uz se to zrejme nikdo nikdy nedozvi. Priznat, ze se neco nevi, mi neprijde jako neco spatneho.
Zalezi na tom, jak moc je schopna chapat. Mozna je to i chvile, kdy zajit treba do knihovny a patrat spolu po odpovedi, aby se naucila, ze informace jako takove znat nemusime, ale musime je umet vyhledvat.
Ahoj holky, dneska mě 4letá dcera dostala otázkou, kdo se staral o úplně první miminko na světě. Fakt jsem v koncích, předpokládám, že vývojový teorie by fakt ještě nepobrala. Co jste na takový otázky odpovídaly vy? Taky už padl dotaz, jak první miminko vzniklo, protože na to přece musí být tatínek a maminka a ty taky museli být miminkama
. Díky, díky