Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
prosím Vás mohly by jste mi poradit, jsme pozvaný na narozeniny dcery mé kamarádky, které je 5 nebo 6 let, teď teda fakt nevím
a nevím taky jakej dárek jí koupit ? Jaké dárky udělali vašim dcerám radost v tomto věkovém rozmezí ? Díky za vaše odpovědi.
Hezký večer.
Ema
neteř (4,5) je nadšená z dětského počítače - a nestál moc, asi 200,–
možná bych vsadila na to, že je parádnice a koupila jí dětskou kabelku, nebo nějakou letní taštičku.
Ja kupuju knizky Prvni cteni… pokud jeste neumi cist, prectou rodice vecer a ve skole se pak hodi, nektere se pak ctou i ve skole jako povinna cetba…Jinak moje dcera i jeji kamaradky se nejradeji prevlekaji do ruznych kostymu, kupuju je na MMB, uz mame princeznu, carodejnici, Snehurku…Jinak se hodil treba i batuzek(na plavani, cestovani, na skolni vylety). A hodne si vyhraje i s Legem, ale to uz je drazsi…
Jo, kabelky jsou taky fajn, ale u nas se moc libil i treba klobouk
korale, proste parada…
jo jo, taky si myslím, že paráda se bude hodit… a kdebych sehnala nějaké kabelky, taštičky pro holčičky… já mám dva kluky, tak tyhle holčičí věci jdou mimo mě.. díky. Ema
já koupila neteři taštičku v Takko - aspoň myslím, že se to tak píše - v Praze, v galerii Fénix.
Rozhodně bych zkusila i HaM a někdy se dá uspět i v CaA
Ahoj. Já mám sice teprve čtyřleťačku, ale velký úspěch u nás slavila hra Princezny na plese. Je pro děti od 5 let (ale naše Anežka ji hraje v pohodě, takže i pro mladší). Nebo mívá radost ze sponek a gumiček (jestli má holčička dlouhé vlásky). A z nádobíčka pro panenky.
tak díky všem, zkusím nějakou nákupní galerii… tak hezký večer…
Ema
u nás letí koník filly (teď tedy aktuálně princezny filly) a další podobná sběratelská zvířátka. pravda, na ty přešly s nástupem na základku, ve školce se držely větších koníků - my little pony (ať už originál nebo levnější neznačkové).
jinak v předškolním věku a vlastně i teď, když starší chodí do třetí, jim dělaly radost knížky s úkoly - teď mají tedy koupené opakování do školy, ale existuje spousta knížek s úkoly pro předškoláky. kluk má teď takovou knížku i se samolepkami „veselí piráti“, líbí se i mým holkám.