Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máte někdo doma knížku Lžička plná cukru a máte s ní dobré zkušenosti? Poradili mi ji v rodinném centru, prý je to úplně nová knížka plná šikovných výchovných rad pro malé děti. Už jsem se dívala na internet a zvažuju, jestli recenze a reklama nelžou a mám investovat do sebe a vzpurné dcerky. Stojí ca. 250 Kč, tak to snad nebude taková rána pro rozpočet. Četl ji někdo?
Koukala jsem na net a taky me laka tak snad nam nekdo napise nejakou recenzi ![]()
Našla jsem si recenze a ukázky z knížky:
Knížka vypadá moc hezky a prakticky. Prima den
Sue
Ahoj,
knížku jsem si koupila včera. Už ji mám přečtenou, zatím jen zlehka, byla jsem zvědavá, o čem je (nalákaly mě některé ty ukázky).
Jsou tam hodně zajímavé tipy jak řešit různé situace s dětmi. Sama na tohle nemám moc buňky, ale určitě si tam něco vyberu.
Knížku jsem si koupila. Líbí se mi. Je určitě dobrá pro všechny rodiče, co jsou unavení z věčného handrkování, fňukání, reptání a odmlouvání dětí. Není to samozřejmě všelék (ale co je, že jo ), ale je tam hodně rad a fíglů, jak zabránit vzniku konfliktů a přechodu do ječení, vztekání a tak. Líbí se mi, jak se zbavit dudlíku, co se špatnou náladou dítěte, hry na ukrácení cestování nebo čekání u doktora, i princeznovské hry pro holčičky. I co s nezdravením, špatnými způsoby. Je tam i tvořeníčko z papíru, hry s křídami, uspávání brečánků (pohádky, uklidňující rituály). Docela vtipné je, co s krkáním, lhaním a sourozeneckými hádkami. Líbí se mi a určitě ji doporučuju dál