Psychologické vyšetření

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
17.6.10 15:23

psychologické vyšetření

Ahoj pomozte mi někdo prosím.
Minulý rok v září měl nastoupit syn (3roky) do MŠ byly bohužel problémy a DR mi doporučila vyšetření psychologem. Psycholog mi napsal posudek k sociálce o navrácení rodičovského příspěvku do 4 let kvůli synově psychické poruše a ta mi to bohužel zamítla. Nyní poslední měsíc pobíram peníze z ÚP a to mi skončí chci se tedy zeptat zda li nevíte jestli mám nějaký nárok na peníze třeba od města životní minimum a tak. Manžel sice vydělává ale bohužel to nestačí
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1984
17.6.10 15:45

Ahojky sice neporadim,ale na tomhle serveru je poradna socialní pracovnice,třeba poradí.
 http://www.mamaaja.cz/index.cfm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
17.6.10 18:06

ahojky mohla bys zkusit zazadat o prodlouzeni RP na zaklade zdravotniho stavu do 7mi let ditete. Ale dite by ti museli uznat zdravotne postizene, nebo zdravotne tezce postizene - v takovych pripadech vznika narok na podporu RP, pokud by ti dite uznali „pouze“ dlouhodobe nemocne, tak narok nevznika.
A upozornuji, ze pouze na zaklade zprav psychologa ti to neuznaji (i kdyz mozna nekde ano, ale psycholog se pro posudkove lekare nebere jako dostatecne odborny lekar, uznavaji posudek z psychiatrie)

Nebo muzes jeste zkusit zazadat o prispevek na peci, ale tam je to jeste slozitejsi v posuzovani, protoze musi dite splnovat urcitou hranici bodu samostatnosti resp. nesamostatnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí