Co ke 4.narozeninam...?

809
4.6.10 21:53

Co ke 4.narozeninam...?

Dcera bude mit 4.narozeniny a nejak me nenapada zadnej darek:-) Myslela jsem kolo/odrazedlo, ale to uz je asi pro mensi deti, ze? Tak uz normalni kolo se slapkama - uz by to zvladala? Zatim svisti jen na kolobezce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12959
4.6.10 21:56

Já myslím ,že to kolo je dobrej nápad..My ho malýmu chceme taky koupit k narozkám ,akorát ke třetím..a teda s těma přídavnýma kolečkama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
4.6.10 21:57

my dávali kolo s kolečky ke druhým narozkám, ke třetím dostala velkou koloběžku a ke čtvrtým dostane větší kolo:) takže kolo je určitě dobrý nápad. pokud zvládá koloběžku nebude mít problém s rovnováhou, takže to půjde rychle. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
4.6.10 22:02

A muzete doporucit nejake kolo? A pokud ma nekdo jeste jine napady nez kolo, tak uvitam, potrebuju tipy i pro babicky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
4.6.10 22:36

Synovcovi kupuji většinou nějakou hru. Vždy se snažím vybrat přiměřeně věku. Úspěch měli padacé opičky na stromě :-)
 http://www.maxikovy-hracky.cz/…mattel-52563

Nebo Medvídek Pu - kouzelné pero - barvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
4.6.10 22:38

Ahojky kolo jsme kupovali k druhým narozeninám takže určitě dobrý nápad.Nevím co má teda tvá dcerka ráda,ale co nějaký kočárek s panenkou?Nebo třeba nějakou deskovou hru?Člověče,kloboučku hop?
Ted zase frčí ten dětský počítač. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.6.10 23:29

Ahoj, kolo jsme kupovali už je 3. narozeninám, ke 4. jsme koupili brusle., ale to asi když ještě nejezdí na kole není dobrej nápad. Dcera ted našloa zálibu v kartách - kvarteto, baví jí domino a pexeso už válí perfektně. Ted projevila přání naučit se hodiny, tak jsem jí je včera koupila. Jsou jí ted 4 a 2 měsíce

• Citovat
  • Upravit
809
5.6.10 12:58

No nase mala uz ma zas ten det. pocitac od dvou - je spis prave na pismenka atd. nez na sport..:-) Takze myslite kolo s pridavnyma a pripadne pak pridavny sundat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
5.6.10 13:04

Nemate tip na dobry kolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.6.10 18:34

Simono, my jsme loni kupovali SCWINN TIGER a vyhovuje nám, je to 12 a příští rok v 5 dostane 16. Přídavný kolečka jsme používali asi 14 dnů, hned pak jezdila bez. Kolo slouží i letos a snad ho zdědí i malá.

• Citovat
  • Upravit
15674
5.6.10 22:34

Kdybyste chtěli společenskou hru, doporučuju Princezny na plese. Anežka ji dostala v úterý a od té doby ji hrajeme pořád, co jsme doma. Hned v úterý jsme ji hráli do půl jednácté :oops: .

Anežka měla 4 roky před měsícem a největší radost měla asi z nádobíčka (krom umělohmotného dostala i malinké porcelánové z Ikea).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
7.6.10 08:25

Ahoj, budeme kupovat větší kočárek, nejspíše od této paní, pak budeme chodit na procházky s miminkama obě :wink:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.6.10 13:50

Kočárek už právě dostala nedávno k svátku. Na koloběžce jezdí, ale tím kolem si nejsem jistá… Jak veliky - 12 už je asi málo, že jo? Ale 14 mi už zas přijde pro větší… Když zatím ještě na kole vůbec neumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
7.6.10 18:51

Simčo mi jsme naší dcerce koupili ke 4. narozkám trampolínu :palec: kolo dostala ke 3.nar. a kolečka jsme tam ani nestihli dát protože rovnováhu se naučila držet na kole/odrážedle takže sedla a prostě jela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí