Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera bude mit 4.narozeniny a nejak me nenapada zadnej darek:-) Myslela jsem kolo/odrazedlo, ale to uz je asi pro mensi deti, ze? Tak uz normalni kolo se slapkama - uz by to zvladala? Zatim svisti jen na kolobezce…
Já myslím ,že to kolo je dobrej nápad..My ho malýmu chceme taky koupit k narozkám ,akorát ke třetím..a teda s těma přídavnýma kolečkama:-)
my dávali kolo s kolečky ke druhým narozkám, ke třetím dostala velkou koloběžku a ke čtvrtým dostane větší kolo:) takže kolo je určitě dobrý nápad. pokud zvládá koloběžku nebude mít problém s rovnováhou, takže to půjde rychle. ![]()
A muzete doporucit nejake kolo? A pokud ma nekdo jeste jine napady nez kolo, tak uvitam, potrebuju tipy i pro babicky:-)
Synovcovi kupuji většinou nějakou hru. Vždy se snažím vybrat přiměřeně věku. Úspěch měli padacé opičky na stromě ![]()
http://www.maxikovy-hracky.cz/…mattel-52563
Nebo Medvídek Pu - kouzelné pero - barvy ![]()
Ahojky kolo jsme kupovali k druhým narozeninám takže určitě dobrý nápad.Nevím co má teda tvá dcerka ráda,ale co nějaký kočárek s panenkou?Nebo třeba nějakou deskovou hru?Člověče,kloboučku hop?
Ted zase frčí ten dětský počítač. ![]()
Ahoj, kolo jsme kupovali už je 3. narozeninám, ke 4. jsme koupili brusle., ale to asi když ještě nejezdí na kole není dobrej nápad. Dcera ted našloa zálibu v kartách - kvarteto, baví jí domino a pexeso už válí perfektně. Ted projevila přání naučit se hodiny, tak jsem jí je včera koupila. Jsou jí ted 4 a 2 měsíce
No nase mala uz ma zas ten det. pocitac od dvou - je spis prave na pismenka atd. nez na sport..:-) Takze myslite kolo s pridavnyma a pripadne pak pridavny sundat?
Simono, my jsme loni kupovali SCWINN TIGER a vyhovuje nám, je to 12 a příští rok v 5 dostane 16. Přídavný kolečka jsme používali asi 14 dnů, hned pak jezdila bez. Kolo slouží i letos a snad ho zdědí i malá.
Kdybyste chtěli společenskou hru, doporučuju Princezny na plese. Anežka ji dostala v úterý a od té doby ji hrajeme pořád, co jsme doma. Hned v úterý jsme ji hráli do půl jednácté
.
Anežka měla 4 roky před měsícem a největší radost měla asi z nádobíčka (krom umělohmotného dostala i malinké porcelánové z Ikea).
Ahoj, budeme kupovat větší kočárek, nejspíše od této paní, pak budeme chodit na procházky s miminkama obě ![]()
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Kočárek už právě dostala nedávno k svátku. Na koloběžce jezdí, ale tím kolem si nejsem jistá… Jak veliky - 12 už je asi málo, že jo? Ale 14 mi už zas přijde pro větší… Když zatím ještě na kole vůbec neumí…
Simčo mi jsme naší dcerce koupili ke 4. narozkám trampolínu
kolo dostala ke 3.nar. a kolečka jsme tam ani nestihli dát protože rovnováhu se naučila držet na kole/odrážedle takže sedla a prostě jela ![]()