Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, měli jsme teď v rodině trochu hektické období, tak nám nějak nedošlo, že už na tento víkend máme naplánovanou oslavu Jonáškových 3. narozenin.
Já vůbec netuším, co mu koupit, protože mi příjde, že všechno už má (koloodrážedlo, různé stavebnice, mraky aut od nejmenších po největší, pískoviště, hřiště se skluzavkou, různý mininábytek na ležení i sezení…), prostě jsem v pasti. Já asi tak na rychlo nic nevymyslím. Babička měla docela dobrej nápad a koupila mu houpací síť (zavěsíme ji na zahradě mezi stromy a myslím, že o ni bude bitka
).
Máte prosím někdo nějaký tip? Budu vděčná za každou reakci.
Dík, špatně přihlášená Niki2
ahoj no jak tak koukám pokud řešíš třetí narozeniny co budeš řešit za dva roky? dítě má radost ze všeho takže vodní pistolku nebo nějakou super blbinu , obyčejný míč..... jak to vezmu podle svých dětí z největší blbosti mají nejvíce radosti…
Tak náš Kubík měl největší radost z vodní pistole a obřího bublifuku…ostatní hodnotné dary /např. kolo/ ponechal bez povšimnutí ![]()
My budem k tretim narozkam kupovat urco nejaky doplnky k drevenym vlackum, dokoupime neco ke stavebnicim. Nejakou knizku, pocitadlo, terc na zed s kulickama se suchym zipem, mozna basket.kos. Taky neco jako sotftenis ale v detskym provedeni. Obcas si v hrackarstvi vezmu ty jejich letaky a vzdycky me neco napadne co se hodi.
loupeznice -mám podobný problém…malé jsem koupila http://www.svethracek.cz/karta.php?…da se v něčem pořád patlá…třeba u něj objevíš skrytý talent ![]()
http://www.zbozi.cz/…kladni-sada/?…
toto taky není špatné…
http://www.kouzelnyhrad.cz/…pastelles-60
taky tohle…ale je to dražší
Ahoj, tohle řeším taky, synovi jsou 2 roky a má hraček že nevíme kam s nimi a ty velké s kterýma si už nehraje prodáváme, protože bysme museli mít nafukovací byt, abysme je mohli schovat pro další. Takže když malej něco slaví, tak už předem hlásím aby mu babičky a dědové nekupovali hračky, stejně koupěj aspoň blbinu, ale tak letos jsem je poprosila, aby mu místo další haldy hraček přispěli na velkou postel, ze který měl Honzík taky velkou radost
Narozeniny a svátek už má letos za sebou, k Vánocům plánuju takovou tu podložku, jak se na ni maluje fixem plněným vodou, po zaschnutí obrázek zmizí a může se malovat zase, navíc tím nemůže počmárat zdi, nábytek atd, takže dobrá věc, jinak k narozkám vlastně od nás dostal ještě baťůžek, to je potřebná věc, ale taky z ní měl radost, zkus praktické věci které stejně potřebuje, ale takové aby z nich měl zároveň radost
To bys nevěřila když jsem šla do první třídy, jakou obrovskou radost jsem měla třeba z penálu a tašky do školy ![]()
Ahoj, co koupit stolní hru, např. člověče nezlob se s krtečkem… Pojd si hrát, nebo máme ještě hru s Ferdou mravencem, ta se jmenuje Pohádkové hraní. Dceru to baví hodně a už si s náma začíná hrát i malá(2,5)
Záleží,kolik chceš investovat.Já jsem svý dceři i synovci kupovala dětský laptop.Už nevím jak se jmenuje,ale je na něm hlava medvídka Pú.Stál cca 1000kč.Nebo mě napadá piáno(klávesy),nebo jiný hudeb. nástroj (úžasně se na to hraje rodičům na nervy) ![]()
Nářadí nebo celý stůl s nářadím,tabule na kreslení,…teď mě nic jiného taky nenapadá. .{color: gray} ![]()
Nety muzes sem hodit nejaky odkaz na to psani s tou fixou? Nejak nevim, jak to nazvat a pod cim hledat, ale zaujalo me to!
duplo nějakou větší sadu, my máme připravený traktor a k Vánocům kombajn (sehnali jsme v akci)
cokoli k vláčkodráze
knížky - u nás vede Mašinka Tomáš a pak jedna pohádková
oblečení - letos asi cokoli s Tomášem, už vidím, že radost bude obrovská
blbosti za pár kaček - např. bublifuk, létající talíř, balon
povlečení - máme Krtka, Rumcajse a Rákosníčka a ze všech byl pokaždě nadšený
hudební nástroj - pianko, bubínek, tamburína, foukací harmonika
společenský hry - máme i Pojď si hrát, ale to ho zatím moc nebere. Co ale překvapilo, tak je Ćerný Petr s pohádkovýma postavama. Hraje to teda vždy s jedním dospělým, tahá karty a hledá dvojice. Vždycky hledá kartu do dvojice a když vytáhne Krtka (Č.Petra), tak se straaašně řechtá a hlásí „nemá kamaráda“ ![]()
a určitě potěší třeba dárková taška plná pytlíků bonbonů ![]()
Přeju hezkou oslavu