Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nevím,jestly tu už není nějaká taková diskuse,ale chtěla jsem se zeptat,kdy jste se zasmály nějaké větě svého dítěte?Mě strašně rozesmálo,když moji malou štípl komár a s velice ostrým výrazem a hrozícím prstem mi říkala"TO SI NESMÍ DOVOLIT!!!"
Ještě kamarád udělal své dceři knarozeninám postel(je truhlář)a když měla vstávat tak prohlásila"dneska se celej den budu vááálet"
Sice nejde o moje dítko ,ale dceru přítele…když jsem čekala Matese,šly jsme na procházku a najednou anetka-5 let říká…
Chudá matýsek,on vlastně ještě nikdy neviděl ten krásný svět tady kolem nás vid teto ![]()
Mě můj 4 letý syn asi před 3 dny říká: „Maminko, a ty jsi trochu tlustá, viď? A maminko, ty máš trochu tlusté bříško, viď? Trochu ti leze tričko z kalhot… Ale to nevadí, já tě mám stejně rád, i když jsi tlusťoučká - a neboj to se ti zahojí než se vdáš!“
![]()
Copak se na něj může člověk zlobit???
![]()
Lucyus12 píše:
Mě můj 4 letý syn asi před 3 dny říká: „Maminko, a ty jsi trochu tlustá, viď? A maminko, ty máš trochu tlusté bříško, viď? Trochu ti leze tričko z kalhot… Ale to nevadí, já tě mám stejně rád, i když jsi tlusťoučká - a neboj to se ti zahojí než se vdáš!“Copak se na něj může člověk zlobit???![]()
Lucyus12 píše:
Mě můj 4 letý syn asi před 3 dny říká: „Maminko, a ty jsi trochu tlustá, viď? A maminko, ty máš trochu tlusté bříško, viď? Trochu ti leze tričko z kalhot… Ale to nevadí, já tě mám stejně rád, i když jsi tlusťoučká - a neboj to se ti zahojí než se vdáš!“![]()
![]()
Copak se na něj může člověk zlobit???
![]()
Doufám, že má pravdu a fakt se mi to „zahojí“ než se vdám!!! ![]()
Když jsem čekala mladší dceru, tak mi ta starší povídala „Maminko, ty nemáš velké bříško proto, že hodně papáš, ale proto, že v něm máš miminko“. Teď už říká, že ho mám velké, protože hodně papám
. Bohužel má pravdu
.
Naše Karolínka se hrozně ráda dívá na medvídka púa. Jednou jsme šly z procházky a malá utíkala před námi a volala na nás:„Pojďte moji přátelé, pojďte“
Kajaaada1 píše:
Naše Karolínka se hrozně ráda dívá na medvídka púa. Jednou jsme šly z procházky a malá utíkala před námi a volala na nás:„Pojďte moji přátelé, pojďte“
když jsem se před 4 lety vdávala, moje mamka na svatbě plakala (klasika) a přišla za ní dcera mého manžela - tehdy 5- letá a říká: teto ty pláčeš, protože se Janička vdává, viď. ale neplač, ono tyhle věci se občas stávají. ![]()
My jsme včera večer už se Samíkem leželi a najednou si tak dlouze prdnul, zarazil se, vytáhl dudlík a zaprděl pusou a začal se tomu smát
No typický chlap.
Není to sice hláška, ale já jsem z toho měla asi pětiminutový záchvat smíchu ![]()
No ty dítka umí být někdy kouzelný a hlavně pravdomluvný, hehe
Taky přidám jeden zážitek, není to hláška. Ale než jsem otěhotněla tak jsi si v práci blokla plotýnku a nemohla jsem hýbat ani páteří, tak jsem ztěžka dojela k rodičům taxíkem, vyškrábala se nahoru a mamka se mi to snažila rozmasírovat. Když se mi začala třást kůže na těle tak bráška - tehdy cca 10měsíců z toho měl takovou bžundu a smál se celý den. Po masáži a mém následném chození se ke mě vždy doplazil a naznačil, že to chce ještě vidět a řehtal se. No, alespoň jsem Kubajzovi zlepšila den ![]()
Tak mi byli vcera na prochazce v lese manzel vezl kocarek a starsi deti cupitaly kolem nas. Cestou jsme narazily na parecek sportovcu ona na kole a on vedle ni bezel
Sli jsme pomalu a ti dva vytrvalci asi jezdili a behali porad dokola po lesnich stezkach< kdyz uz nas mijeli asi po ctvrte zena na kole a za ni udychany pritel manzel povida teda ten ma vydrz
a muj synek na to
no tati ty bys taky takhle bezel kdyby ti ta pani ukradla kolo ![]()
Ahoj,
mě se jednou zeptal 4-letý syn kamarádky:
„A jak jsem se vlastně seznámil se svým tátou?“.
No co na tohle chcete říct ![]()