Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No náš čtyřleták včera po obědě seděl u stolu a najednou povídá jako starej chlap. „Dej mi napít, dneska mě nějak pálí žáha!“
![]()
No krásný.Vspoměla jsem si taky na prdění.Má drahá si prdla:
Já-kdo to byl?!
ona-já
já-a co jsi to pustila?
ona-KRAKENA!!!
Super téma - se řechtám, že mi málem vypadl řízek z břicha
. Naše malá je děsně ukecaná a všechno komentuje -stojíme na balkoně a ona: pán má velké břicho, paní má velkej zadek
. A jednou jde naproti nám taková stará paní, vedro veliké, paní v baloňáku a v šátku a drahá praví: paní blázena
No myslím, že s ní zažiju ještě horké chvilky. Už teď bere u pokladen výhradně kondomy místo cukrovinek ![]()
… a jedna úplně odlišná - o legračním jméně a legrační situaci…
Maminko já tě mám tak rád, že si tě nechám. A nikomu tě nedám. Ani týhle mouše. Ona by tě stejně neunesla, leda by jí pomohl tatínek.....
Maminko, ty máš ale velký bříško, ty budeš mít zase miminko? (NE!!!! Jen jsem tak tlustá…
)
Já, nasrˇná: A za trest se dneska nebudeš dívat na večerníček!!!!
Syn (4r): No to si snad ze mně děláš srandu, ne?!?!?
Maminko ty jsi nejlepší maminka na světě!!!
(druhý den): Maminko, ty jsi nejlepší maminka na Jiráskový 48!!! (Mám si to brát osobně?
)
Adresu jsem samozřejmě změnila, to kdyby mi někdo chtěl psát..... ![]()
Naše skoro tříletá nedávno při už nevím jaké příležitosti prohlásila: „Jsem už velká holka, tak nepotřebuju penízky, víš?“
Myslíte, že to bude říkat i v patnácti a později? ![]()
Těchhle diskusí není nikdy dost
![]()
Dcera mi povídá: „Mami, Tygr (plyšák) je smutnej.“
Já: „A proč je Tygr smutnej?“ Dcera: „Protože jsem ho zavřela do ledničky.“ ![]()
Moje 5- ti letá dcera:
" tatii… proč máš tak velký bříško?"
on na to: " ..snědl jsem Karkulku!!"
a malá: „.. i s košíčkem???“
![]()
Tohle náš dělá taky
Ale nedávno jsme byli s kamarádkou a jejím 3-letým chlapečkem v zoo. Ten se zastavil u jelenů, šrotovalo mu to v hlavičce a zeptal se: „tetoo, a proč ten jelen má nožičky??“
Já: „no přece aby mohl běhat“
Adámek: „no ale mohl by mít křidýlka a pak by mohl létat“
No co na to říct