Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdyby se našly nějaké veselé příhody s dětma, aby nás trochu pobavily v tyhle zimní dny ![]()
V bazénu oblékám cca 3letého syna a on před všemi maminkami najednou povídá:„Maminko, tatínek má taky pindíka, oooooobrovskýho.“
(podotýkám, že plaval tou dobou jen s tatínkem
)
Jindy jdeme na procházku a z jednoho domečku vyleze taková pohádková babička a říká:„Ahoj chlapečku,jsi na procházce s maminkou a tatínkem?“ a můj syn se na mě podívá a ještě před tou babičkou říká:„Mami, to byla ježibaba?“ ![]()
Večer se malej koupe ve vaně a najednou říká:„Hele, rejnok.“ (…a on držel svýho pytlíka úplně roztaženýho)
![]()
zelvoon píše:
Kdyby se našly nějaké veselé příhody s dětma, aby nás trochu pobavily v tyhle zimní dny![]()
V bazénu oblékám cca 3letého syna a on před všemi maminkami najednou povídá:„Maminko, tatínek má taky pindíka, oooooobrovskýho.“
(podotýkám, že plaval tou dobou jen s tatínkem
)
Jindy jdeme na procházku a z jednoho domečku vyleze taková pohádková babička a říká:„Ahoj chlapečku,jsi na procházce s maminkou a tatínkem?“ a můj syn se na mě podívá a ještě před tou babičkou říká:„Mami, to byla ježibaba?“
Večer se malej koupe ve vaně a najednou říká:„Hele, rejnok.“ (…a on držel svýho pytlíka úplně roztaženýho)![]()
![]()
Ahojky - dobrý nápad:-)
moje 2,5 letá neteř prohlásila, když její dědeček vycházel ze sprchy nahý - jeeee, děda má hovínko:-)
když měla moje sestra cca 3 roky, seděly jsme ve vlaku, upozornila jsem jí, že prochází černoch, tak jak se zastavil před otvírání dveří oddělení ve vlaku u našich sedaček, tak mu koukla přímo do očí a nahlas vykřikla - ježišmalja ![]()
S pindíkem toho je víc, tak doufám, že na mě nikdo nepošle sociálku ![]()
Malej je veliký milovník dinosaurů a opět ve vaně říká:„Koukej mami, dinosauří boj.“ (pro ilustraci…dva tyranosauři bojovali o dobytí jeho postavenýho pindíka
)
O Vánocích manžel vystřihl malému krásný papírový Betlém a ten malý nevděčník po chvilce říká:„Tati, tohle je fakt naprd, s tím se nedá hrát.“ … a šel ho vyhodit do koše. ![]()
Krásné téma
!
Naše malá má průpovídky nejčastěji zatím jenom formou otázek - nejraději v autobuse, čekárně u lékaře apod.
V autobuse se mě pořád vyptávala „a ploč je pán chlupatej? paní je velikááá (starší korpulentní dáma
)“ .
U dětské lékařky mě jednou naprosto uzemnila - vrzly dveře a malá (sedící u mě na klíně) mi pěkně nahlas a vyčítavě před paní dr. povídá „mami ty prdíš!“ ![]()
Podobná diskuze už tady byla, ale nemůžu ji najít ![]()
Kdesi jsem slyšela (nebo četla), jak holčička hlásí v MŠ pí učitelce: „Máma doma tátovi líže šulínka, ale já nee!“ Taky drsný ![]()
Super téma ![]()
Tak náš mladej viděl poprvé černocha a jásal na celé město. Mamí tady je bubu pán!
A na svého stojícího pinďu říkal. Velkej je krásnej je.
zelvoon píše:
S pindíkem toho je víc, tak doufám, že na mě nikdo nepošle sociálku![]()
Malej je veliký milovník dinosaurů a opět ve vaně říká:„Koukej mami, dinosauří boj.“ (pro ilustraci…dva tyranosauři bojovali o dobytí jeho postavenýho pindíka
O Vánocích manžel vystřihl malému krásný papírový Betlém a ten malý nevděčník po chvilce říká:„Tati, tohle je fakt naprd, s tím se nedá hrát.“ … a šel ho vyhodit do koše.![]()
)
koukam pindici vedou…super…uz odmalicka vedi co je nejdulezitejsi
![]()
lulje píše:
Podobná diskuze už tady byla, ale nemůžu ji najít
Kdesi jsem slyšela (nebo četla), jak holčička hlásí v MŠ pí učitelce: „Máma doma tátovi líže šulínka, ale já nee!“ Taky drsný
Super téma. Fakt jsem se pobavila.
Taky přidám naše zážitky.
Nikolka si asi ve dvou letech stěžovala, že ji svědí pipinka, tak když jsme šly do poradny s Lucinkou, tak jsem jí slíbila, že ji na to paní doktorka něco dá, aby to nesvědilo. Bylo léto, Nikolka byla v princeznovských růžových šatečkách a nějaká paní se nad ní úplně rozplývala a ptala se jí: „Kampak jdeš? Na procházku?“ A Nikolka na to: „K paní doktorce, svědí mě pipinka.“
Nedávno jsem chystala oběd a Nikolka mě pozorovala, jak loupu cibuli a ošklíbala se, že cibuli nejí, tak jsem jí tak ve srandě řekla, že bude jíst cibuli, až se z ní bude kouřit. A Nikolka šla za tatínkem a říká: „Tatínku, já budu k obědu kouřit cibuli“ ![]()
Ahoj,
tak rejnok mě fakt pobavil
![]()
No Matyáš asi před rokem v naprosto přeplněným autobusu velmi nahlas a zřetelně zahlásil: „Mami, já prdim a smrdim.“
Teď o víkendu jsme jeli do Prahy autobusem, kde v televizi pouštěli videoklipy. Hrála tam skupina Arakain, jejíž všichni členové mají dlouhé rozpuštěné vlasy hozené do obličeje. Matyáš na to koukal a říkal: „Jéé, mami, to jsou ty bubáci.“
A do třetice - z legrace jsme se oňuchávali a očmuchávali a když jsem se rozplývala, jak voní, tak Máťa potom prohlásil: „Já voním, protože jsem krásnej a štíhlej.“
Ještě přidám
Jela jsem se synem autobusem do Prahy a šeptala jsem mu aby si nešahal na pindíka.
A on na celý autobus že se mu lepí. Řekla jsem že teda koupíme trenýrky a lepit se mu nebude. Jeho odpověď že to nemusím, tatínek má trenky a taky se mu lepí. Viděl jsem jak si na něj šahá. ![]()