Dětské šplechty = občas trapas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
384
8.3.10 13:33

Dětské šplechty = občas trapas

Kdyby se našly nějaké veselé příhody s dětma, aby nás trochu pobavily v tyhle zimní dny :mrgreen:

V bazénu oblékám cca 3letého syna a on před všemi maminkami najednou povídá:„Maminko, tatínek má taky pindíka, oooooobrovskýho.“ 8-o (podotýkám, že plaval tou dobou jen s tatínkem :twisted: )

Jindy jdeme na procházku a z jednoho domečku vyleze taková pohádková babička a říká:„Ahoj chlapečku,jsi na procházce s maminkou a tatínkem?“ a můj syn se na mě podívá a ještě před tou babičkou říká:„Mami, to byla ježibaba?“ :oops:

Večer se malej koupe ve vaně a najednou říká:„Hele, rejnok.“ (…a on držel svýho pytlíka úplně roztaženýho) :lol: 8-o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
8.3.10 13:35
zelvoon píše:
Kdyby se našly nějaké veselé příhody s dětma, aby nás trochu pobavily v tyhle zimní dny :mrgreen:

V bazénu oblékám cca 3letého syna a on před všemi maminkami najednou povídá:„Maminko, tatínek má taky pindíka, oooooobrovskýho.“ 8-o (podotýkám, že plaval tou dobou jen s tatínkem :twisted: )

Jindy jdeme na procházku a z jednoho domečku vyleze taková pohádková babička a říká:„Ahoj chlapečku,jsi na procházce s maminkou a tatínkem?“ a můj syn se na mě podívá a ještě před tou babičkou říká:„Mami, to byla ježibaba?“ :oops:

Večer se malej koupe ve vaně a najednou říká:„Hele, rejnok.“ (…a on držel svýho pytlíka úplně roztaženýho) :lol: 8-o :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tak já zatím žádnou takovou historky nemám, ale zasmála jsem se řádně :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.10 13:38

Ahojky - dobrý nápad:-)

moje 2,5 letá neteř prohlásila, když její dědeček vycházel ze sprchy nahý - jeeee, děda má hovínko:-)

když měla moje sestra cca 3 roky, seděly jsme ve vlaku, upozornila jsem jí, že prochází černoch, tak jak se zastavil před otvírání dveří oddělení ve vlaku u našich sedaček, tak mu koukla přímo do očí a nahlas vykřikla - ježišmalja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.3.10 13:49

no tak rejnok je nejvíc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.3.10 13:57

S pindíkem toho je víc, tak doufám, že na mě nikdo nepošle sociálku :lol:

Malej je veliký milovník dinosaurů a opět ve vaně říká:„Koukej mami, dinosauří boj.“ (pro ilustraci…dva tyranosauři bojovali o dobytí jeho postavenýho pindíka :lol: :oops: )

O Vánocích manžel vystřihl malému krásný papírový Betlém a ten malý nevděčník po chvilce říká:„Tati, tohle je fakt naprd, s tím se nedá hrát.“ … a šel ho vyhodit do koše. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.3.10 13:57

Krásné téma :palec: !
Naše malá má průpovídky nejčastěji zatím jenom formou otázek - nejraději v autobuse, čekárně u lékaře apod.
V autobuse se mě pořád vyptávala „a ploč je pán chlupatej? paní je velikááá (starší korpulentní dáma :lol: )“ .
U dětské lékařky mě jednou naprosto uzemnila - vrzly dveře a malá (sedící u mě na klíně) mi pěkně nahlas a vyčítavě před paní dr. povídá „mami ty prdíš!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.3.10 14:04

Podobná diskuze už tady byla, ale nemůžu ji najít :nevim:
Kdesi jsem slyšela (nebo četla), jak holčička hlásí v MŠ pí učitelce: „Máma doma tátovi líže šulínka, ale já nee!“ Taky drsný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.3.10 14:05

Super storky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
8.3.10 14:06

Super téma :-D
Tak náš mladej viděl poprvé černocha a jásal na celé město. Mamí tady je bubu pán!

A na svého stojícího pinďu říkal. Velkej je krásnej je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.3.10 14:10
zelvoon píše:
S pindíkem toho je víc, tak doufám, že na mě nikdo nepošle sociálku :lol:

Malej je veliký milovník dinosaurů a opět ve vaně říká:„Koukej mami, dinosauří boj.“ (pro ilustraci…dva tyranosauři bojovali o dobytí jeho postavenýho pindíka :lol: :oops: )

O Vánocích manžel vystřihl malému krásný papírový Betlém a ten malý nevděčník po chvilce říká:„Tati, tohle je fakt naprd, s tím se nedá hrát.“ … a šel ho vyhodit do koše. :jazyk:
:lol: :lol: :lol: tak malej má fakt dokonalý hlášky :-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.3.10 14:12

:lol: :lol: koukam pindici vedou…super…uz odmalicka vedi co je nejdulezitejsi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
8.3.10 14:13
lulje píše:
Podobná diskuze už tady byla, ale nemůžu ji najít :nevim:
Kdesi jsem slyšela (nebo četla), jak holčička hlásí v MŠ pí učitelce: „Máma doma tátovi líže šulínka, ale já nee!“ Taky drsný :lol:

https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
8.3.10 14:26

Super téma. Fakt jsem se pobavila.
Taky přidám naše zážitky.
Nikolka si asi ve dvou letech stěžovala, že ji svědí pipinka, tak když jsme šly do poradny s Lucinkou, tak jsem jí slíbila, že ji na to paní doktorka něco dá, aby to nesvědilo. Bylo léto, Nikolka byla v princeznovských růžových šatečkách a nějaká paní se nad ní úplně rozplývala a ptala se jí: „Kampak jdeš? Na procházku?“ A Nikolka na to: „K paní doktorce, svědí mě pipinka.“
Nedávno jsem chystala oběd a Nikolka mě pozorovala, jak loupu cibuli a ošklíbala se, že cibuli nejí, tak jsem jí tak ve srandě řekla, že bude jíst cibuli, až se z ní bude kouřit. A Nikolka šla za tatínkem a říká: „Tatínku, já budu k obědu kouřit cibuli“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
8.3.10 14:36

Ahoj,
tak rejnok mě fakt pobavil :mrgreen: :mrgreen:
No Matyáš asi před rokem v naprosto přeplněným autobusu velmi nahlas a zřetelně zahlásil: „Mami, já prdim a smrdim.“
Teď o víkendu jsme jeli do Prahy autobusem, kde v televizi pouštěli videoklipy. Hrála tam skupina Arakain, jejíž všichni členové mají dlouhé rozpuštěné vlasy hozené do obličeje. Matyáš na to koukal a říkal: „Jéé, mami, to jsou ty bubáci.“
A do třetice - z legrace jsme se oňuchávali a očmuchávali a když jsem se rozplývala, jak voní, tak Máťa potom prohlásil: „Já voním, protože jsem krásnej a štíhlej.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
8.3.10 14:41

Ještě přidám
Jela jsem se synem autobusem do Prahy a šeptala jsem mu aby si nešahal na pindíka.
A on na celý autobus že se mu lepí. Řekla jsem že teda koupíme trenýrky a lepit se mu nebude. Jeho odpověď že to nemusím, tatínek má trenky a taky se mu lepí. Viděl jsem jak si na něj šahá. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí