Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Teďka jsem si taky vybavil:
Sobota odpoledne, brněnské TESCO u nádraží, potraviny… Hrnu se nakupovat, no a jak tak míjím regály kafe a čokolád, tak u Milky tam stojí klučina tak 7-8 let, ukazuje do regálu na Milku a huláká: Babííí, babííí… to je ta čokoláda z šílené krávy… ![]()
Zůstal jsem hledět jak rypadlo na tvrdou hlinu… ![]()
Tak já taky přidám jednu z minulého víkendu:
Naše slečna se vyspinkala dorůžova, otevře oči, usmívá se, hladí mě po vlasech… Já celá na měkko jí říkám: „Haničko, ty jsi můj miláček.“ A ona se na mě podívá soucitně jak na blázna a hlásí: „Mámo, zavži pusu!“
Tak také přidám něco pro pobavení:
Petína přinesla atlas psů a že ji mám prý číst. Řekla jsem, že tam nic na čtení není a ona na: Jo jo, jsou tam ta vemena psů (myslela tedy plemena).
Babička byla lyžovat se čtyřletou neteří a jednou jí dala na zadek, protože neposlouchala. Ona se na ní podívala a řekla: Bych byla radši, kdybys už byla mrtvá. Naštěstí to chvíli poté trochu vylepšila a řekla jí, že se do ní zamilovala. A když babička jezdila moc pomalu, tak jí říkala dělej ty slimejši.
Hehe je s prckama sranda,ja jsme cim dal casteji rada ze nezijem v CR a nikdo male nerozumi ![]()
V bazenu
„Mamiko pani je veeelika,i ta druha a ma veelikej zadek vid,primo obri!“
„Mamiko ten pan ma pindu jako nas tatka vid,vsichni tatinkove,chlapci a Mickey mouse maji pindu a vsechny maminky,holcicky a Minnie maji kacenku“
„Ta pani se vubec nelibi,at uz jde hlavne pryc ode nas“
Vcera u kaluze na silnici do ktere foukal vitr
„Mamiko ta kaluz plave vid,vidis jak plave vsude?“
Atd
je to s ni sranda,kazdy den se diky ni zasmejeme ![]()
Jednou jel můj tehdy asi 3letý synovec se svým taťkou(mým bratrem) vlakem a rozplývala se nad ním (nad synovcem
) straší prý děsně zmalovaná paní. A malej jí povídá: Jako sasek vypadás
paní naštěstí nerozuměla ![]()
A můj bratr, říkal sestře, když se smála, že vypadá jak stará popelnice
To ještě nebyly plastové, jen ty kovové obouchané ![]()
Tak po kom to to dítě asi má že
Je to v genech
![]()
Tak já mám příhodu zatím nemluvící, ale trapas pěknej. Byly jsme s kočárkem v obchodě a jely jsme mezi pokladnama, vedle bývají ty cukrovinky a podobné maličkosti, malá vystrčila ruku z kočárku a vzala, světe div se, krabičku kondomů, chlapi za náma se začali řehnit: ta je ale šikovná, ta ví po čem má šáhnout
no já rudá až někde, jen jsem prohlásila: to je výchova, že?
A když byla menší, tak neuměla říct pán, jen paní, jednou se jeden pán docela naštval - prý já nejsem paní!!! ![]()
No uvidíme co přinese čas, zatím má slovní zásobu tak 100 slov, ale nespojuje - jak to příjde to budou hlody. Už teď se toho děsím, protože se chce například vždycky kamarádit s bezdomovcema
![]()
Synovec, asi tři roky, stavěli jsme spolu z lega. Navigoval mě, co kam nacvaknout a já mu říkám - Tome, já myslím, že to nebude ale držet…" - „Teto, nemysli a stavěj…“ ![]()
bezva diskuze.. naše malá je dost ukecaná a jednou večer mě dostala když ležela nahá na přebalováku a já jí mazala zadeček a pipku a ona hlásí ETĚ PIPKU..TATKA NEMÁ PIPKU…
a dost komanduje..když si lehla za tatkem na gauč tak říká VEUNKA SPAT, TATKA PRYČ…
a v autobuse když jsem seděla vpředu u řidiče, tak zrovna stál na červenou a ona zakřičela ŘIDÍČ JEDÉÉÉÉŠ
Foltexka píše:
malá vystrčila ruku z kočárku a vzala, světe div se, krabičku kondomů,
Přítelova maminka doteď nerada vzpomíná, když jeli v obchodě (přítel v nákupním vozíku) a projeli půlku krámu, ona zahleděná do nákupního seznamu, než si všimla, že mladík se drží regálku s kondomy. No a jelikož měl kolečka, tak si ho vozili sebou.
To mi připomíná, kamarádčin syn onehdy našel v koupelně dámské tampony. Rozdělal jim ty modré šňůrky, zapaloval je a hrozně se divil, že to nebouchá, myslel si že jsou to petardy ![]()
Sice to není tak úplně dětský šplecht, ale je to stejná liga. ![]()
Dneska mi Terka řekla - „mám tě moc ráda, ale nesmíš mě moc zlobit“!
. A to si ji dneska beru s sebou do poradny, tak jsem zvědavá - co bude za další perly
.
To my jsme se s mojí mladou vydaly na procházku.Kolem nás prošla celkem hodně obézní paní.Jak jsme šly kolem ní mladá na celé kolo vyhrkla otázku:Mamí,proč ta paní jedla moc čokolády??Otočila se půl ulice ![]()
Ptám se svého syna, jaký byl oběd ve školce a on říká:„Dobrej, mami, akorát mi ho paní kuchařky neoteplily.“ ![]()
no tak já jeden den říkala verunce ty jseš malej darebák že?a ona mi na to odpověděla velkej
![]()
mumisek píše:![]()
![]()
Pěkný
Dcera teď začala každýmu říkat „Pako“ nevím, kde to slyšela, ale je mi trapně, když někomu řekne „Ty jsi pako“
Říká to každýmu,kdo k nám přijde a nemůžu jí to odnaučit
A nekouká na Toma a Jerryho?? tam se zpívá ."křičí jeden na druhého Ty jsi pako, škarlí se a rvou však jenom jako … " ![]()