Mám doma přísavku :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
4.3.10 23:54

Mam doma prisavku

Malinkej se ted snazi porad neco strkat do pusinky,sat a prisavat se uplne ke vsemu,jen ne k lahvi s mlickem,tak si rikam,ze asi zoubky,mame 5mesicu.

Dnes jsem ho chovala v naruci,on se vzdy podival po okoli,otocil hlavinku a zaboril se mi do krku,pak si tak zuzlal a olizoval mi oblicej i krk a kdyz se na me moje mama vecer podivala,tak mi oznamila,ze mam na krku poradnou modrinu-cucflek-tak takovy jsem nemela snad nikdy!!!!Zrovna ten den za mnou prijel na navstevu kamarad,moc se mi nedari vysvetlit,ze to mi udelal muj 5ti mesicni syn,nikoliv kamarad.

Jo a zitra jdu na ultrazvuk stitne zlazy,tak mi bude asi trapne,preci jen 15mi uz bylo davno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
5.3.10 08:01

Našemu je 6 měsíců a do pusy strká taky všechno. Už asi měsíc vyhlížíme zouby, protože nehorázně slintá, jsou to přímo potoky. A o cumlání mi ani nemluv, když ho chovám, tak mám stále ocumlané triko, ruce, no prostě co mu přijde pod ruku. :lol: Ale cucflek :-D to se mu ještě nepovedlo.
Jo náš flašku taky odmítá, já tedy ještě kojím, ale již máme příkrmy a čaj jsme do minulého týdne dávali po lžičkách. Od pondělka má nový hrneček s hubičkou, tak dneska už si ho podrží i sám a je schopný z něj i něco vypít. :potlesk: Člověk musí pořád zkoušet a vymýšlet jak na ně :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.3.10 08:46

To dělá Markét taky :) Chytím ji za ruku a ona si tu mou přitáhne a hned ji cpe do pusy :lol: A kdybych ji občas neodtrhla, tak mám cucfleky taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.3.10 08:56

Tak malá dělá lautr to samý! :-D Cucflek se jí jednou povedl na ruce a podruhé pod prsem ( to jsme totiž ani jedna nepoznala, že nedudlá bradavku ).Ale na krku, to se jí naštěstí ještě nepovedlo :-).Každopádně moje housenka má čtyři měsíce a také už pomalu vyhlížíme zuby…slintá jak bernardýn, v puse furt něco má a je strašně nevrlá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
5.3.10 10:04

Malej cpe do pusy všechno co má po ruce už asi od 4 měsíců, je to taky přísavka… no a zuby vyhlížíme už měsíc a pořád nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale udělat někomu cucflek se mu ještě nepovedlo, já ho nenechám a ostatní taky ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.3.10 14:53

Ja jsem netusila,ze to je takova rychlovka,sup a uz je moncl,ted uz si dam samozrejme pozor :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí