Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Malinkej se ted snazi porad neco strkat do pusinky,sat a prisavat se uplne ke vsemu,jen ne k lahvi s mlickem,tak si rikam,ze asi zoubky,mame 5mesicu.
Dnes jsem ho chovala v naruci,on se vzdy podival po okoli,otocil hlavinku a zaboril se mi do krku,pak si tak zuzlal a olizoval mi oblicej i krk a kdyz se na me moje mama vecer podivala,tak mi oznamila,ze mam na krku poradnou modrinu-cucflek-tak takovy jsem nemela snad nikdy!!!!Zrovna ten den za mnou prijel na navstevu kamarad,moc se mi nedari vysvetlit,ze to mi udelal muj 5ti mesicni syn,nikoliv kamarad.
Jo a zitra jdu na ultrazvuk stitne zlazy,tak mi bude asi trapne,preci jen 15mi uz bylo davno ![]()
Našemu je 6 měsíců a do pusy strká taky všechno. Už asi měsíc vyhlížíme zouby, protože nehorázně slintá, jsou to přímo potoky. A o cumlání mi ani nemluv, když ho chovám, tak mám stále ocumlané triko, ruce, no prostě co mu přijde pod ruku.
Ale cucflek
to se mu ještě nepovedlo.
Jo náš flašku taky odmítá, já tedy ještě kojím, ale již máme příkrmy a čaj jsme do minulého týdne dávali po lžičkách. Od pondělka má nový hrneček s hubičkou, tak dneska už si ho podrží i sám a je schopný z něj i něco vypít.
Člověk musí pořád zkoušet a vymýšlet jak na ně
.
To dělá Markét taky
Chytím ji za ruku a ona si tu mou přitáhne a hned ji cpe do pusy
A kdybych ji občas neodtrhla, tak mám cucfleky taky ![]()
Tak malá dělá lautr to samý!
Cucflek se jí jednou povedl na ruce a podruhé pod prsem ( to jsme totiž ani jedna nepoznala, že nedudlá bradavku ).Ale na krku, to se jí naštěstí ještě nepovedlo
.Každopádně moje housenka má čtyři měsíce a také už pomalu vyhlížíme zuby…slintá jak bernardýn, v puse furt něco má a je strašně nevrlá!
Malej cpe do pusy všechno co má po ruce už asi od 4 měsíců, je to taky přísavka… no a zuby vyhlížíme už měsíc a pořád nic
Ale udělat někomu cucflek se mu ještě nepovedlo, já ho nenechám a ostatní taky ne
![]()
Ja jsem netusila,ze to je takova rychlovka,sup a uz je moncl,ted uz si dam samozrejme pozor
.