Dětské šplechty = občas trapas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
8.3.10 14:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pěkný :lol:

Dcera teď začala každýmu říkat „Pako“ nevím, kde to slyšela, ale je mi trapně, když někomu řekne „Ty jsi pako“ :roll: Říká to každýmu,kdo k nám přijde a nemůžu jí to odnaučit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.3.10 14:57
Katˇula píše:
Ještě přidám
Jela jsem se synem autobusem do Prahy a šeptala jsem mu aby si nešahal na pindíka.
A on na celý autobus že se mu lepí. Řekla jsem že teda koupíme trenýrky a lepit se mu nebude. Jeho odpověď že to nemusím, tatínek má trenky a taky se mu lepí. Viděl jsem jak si na něj šahá. :oops:
:lol: :lol: :lol:

S těma chlapama je to všude stejný, fakt se taky bavím a mimochodem se omlouvám, že jsem založila toto téma, které už někdo dávno založil - já ho opravdu nejdřív hledala, ale u mně platí:„Kdo hledá, ten NEnajde.“ :oops:

Tak vzpomínám na další a nacházím: :palec:

Opět příhoda z vany :mrgreen: :oops: …snažila jsem se malému pomoci umýt pindíka a on mi povídá, že takhle to tatínek nemyje a já se tedy ptám, jak ho myje a on:„No normálně, úplně celý to vytáhne.“ 8-o …jo, holky, když nám někdo nenadělil, těžko budeme poučovat :jazyk:

O Vánocích sedím s malým u stromečku a on najednou povídá:„Babička nemá koule…(chvilka ticha a 8-o ) …ona má zvonečky.“ … :-D

Jo, to asi znáte každá, když celý den do vás děti hustí, že jim jen odpovídáte jo, jasný, to víš, že jo, atádadýdadá… :mrgreen: no a to takhle věším prádlo, přemýšlím nad nesmrtelností brouka pytlíka :lol: a malej příjde, v ruce drží nějakou kartičku a povídá:„Mami, přišla ti pošta.“ Tak jsem to přešla právě s tím jasný, díky :oops: a za chvíli koukám, že na zemi mezi věcmi pomalu na vyhození leží gital karta, tak mi to došlo, že ji vytáhl ze satelitu. :jazyk: No, to bychom se večer divili, kdyby najednou nešla televize. Jsem si pak říkala, že ho budu muset začít víc vnímat, nebo nám ještě podpálí barák a já mu sama zapálím svíčku :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
8.3.10 15:03
zelvoon píše:
Jsem si pak říkala, že ho budu muset začít víc vnímat, nebo nám ještě podpálí barák a já mu sama zapálím svíčku :oops: :wink:
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.3.10 15:10

Můj synovec se kdysi koupal ve čer se svým taťkou a zničehonic povídá: „jééé, tati, ty máš takovýho velkýho cvrka… a já mám jenom takovýho malýho cvrčka…!“ A švagr na to: „Šak su taky velký chlap!“

Když vylezli z vany, tak malý peláší za mamkou a hlásí: " Mami, taťka je velký chlap a má velkýho cvrka! Žes to mami nevěděla?" No a moje ségra v ten moment nevěděla, co na to říct… :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.3.10 15:16

Jé super diskuze :palec: Řehtám se tu na celý kolo :lol: :lol:
Taky přidám k lepšímu: Včera jsem byla s malou na karnevalu. Když jsme odcházely a už byla převlečená do bundičky a oblékala si rukavičky, našla v kapse korunu. Podívala se na pani šatnářku a říká: Mami, dej tej pani tu korunku, já chci taky novou bundičku"… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
8.3.10 15:27

ségry tehdy ve třech letech říká…šla jsem si koupit šampon a on rika…tyhle si nekupuj ty smrděj a sou levný..a já říkam jak to víš? a on říká asi nejsem blbej vidim tu červenou cedulku…a říkam na jinej nemám tak si čuchni…tak mi vybral a když jsme byli upokladny tak jsem si drbala hlavu a on mi říka…vidis ja ti rikal ze si je nemas kupovat stejne ti ty vlasy vypadaj:-) a to mu byli trři :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.3.10 15:30

Tak jsem našel tu diskusi, o které tady byla zmínka: v „Seznamu diskusí“ je kategorie „Všehochuť“, v ní oddělení „Vše možné“ a v něm diskuse „Hlášky našich nejmenších…“

Přeju příjemnou zábavu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
8.3.10 15:36

Naše Adélka v té době 17 měsíců na pohřbu prababičky. Dohrála první smuteční písnička Ave Maria, všichni plakali a malá začala tleskat :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.3.10 15:50

Ještě jsem si vzpomněla na jednu situaci, ale už jsem ji jednou psala do jiné diskuze, nicméně ji třeba neznáte.

Můj synovec v pěti letech vyslovoval místo „K“ … „T“ a jednou přišel ke svýmu dědovi a povídá:„Dědo, nosíš tondom?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.3.10 18:24

pro pobavení
Včera jsem byly na procházce…na poštu,na koupit a pak na hřiště…cesta vede kolem SEXSHOPU…mají dvě výlohy…v jedné jsou figurýny ženy a muže v erotickém prádelku(sluš­ného)..malá říká pán a paní mají pupík…vedle je fotka jak vypadá prodejna uvitř a úplně dole je vibrátor,venušiny kuličky,pouta a další věci…madam se zastavila a koukám…už jsem zadržela dech-okolo chodili lidi-CO TO JE?…co myslíš Domi?…no tohle?…a ukazovala na kytku v květináči…ufff-ty nepoznáš kytku v květináči?!­..chytla jsem ji za ruka a šly jsme..jinak erotické pomůcky se u nás válejí všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.3.10 18:35

Tak já se taky přidám… Asi tak před měsícem jsem zas probrala hračky v obyváku, takže se uvolnilo místo. Najednou přišel právě vyspinkaný milostpán a pronesl - Jé, vy tady máte uklizeno, to jsem už dlouho neviděl… Jsem myslela že mu jednu střihnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
8.3.10 18:43

Tak já přidám jednu veselou příhodu, už skoro 4 roky starou…Starší kluk měl cca 2roky, já břicho, chvíli před porodem a tehdy už docela často jsem chodila na kontroly k dr. Jednou jsme byli s Tomíkem na hřišti, plno dětí, na lavičkách maminky. Tomajs byl na odrážedle, najednou se rozjel a když byl kus ode mě, otočil se a zavolal na mě: PAPÁÁÁ, MAMINKO, JEDU NA GYNDU!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.3.10 19:51

Malá řekla tatínkovi když šel do práce…taťko namaž si fajfky ať Ti nesmrdí hnáty :nevim: nejsou to zlatíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.3.10 20:06
zelvoon píše:
Ještě jsem si vzpomněla na jednu situaci, ale už jsem ji jednou psala do jiné diskuze, nicméně ji třeba neznáte.Můj synovec v pěti letech vyslovoval místo „K“ … „T“ a jednou přišel ke svýmu dědovi a povídá:„Dědo, nosíš tondom?“ :lol:

Naši malou naučila iniciativně babi kreslit s propiskou - a říkat slovo ŠPIČKA, ale Terka ještě neuměla „Š“ a „K“ - a tak z toho vylezlo něco úplně jiného, co babi ani my nečekali („piča“) :lol: :oops: :oops: . A ze začátku se jí to líbilo natolik, že jsme ji i museli zarážet, aby to neříkala někde na veřejnosti - je totiž dost hlasitá :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.3.10 21:01

Holky, to jsem moc ráda, že sem píšete, já se moc bavím a i můj manžel…co si budeme nalhávat, každý se rád zasměje a na chvíli odprostí od všedností. Takže předem díky za super příhody. :palec:

Mám ještě jednu malou příhodu. V bazénu na cvičení s dětmi malej vylézá z bazénu a přede všema maminkama povídá:„Maminko, paní učitelce tam kape.“ :oops: (učitelka stála v mokrých plavkách v mělkém bazénu a dětí pod ní proplouvaly) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí