Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pěkný ![]()
Dcera teď začala každýmu říkat „Pako“ nevím, kde to slyšela, ale je mi trapně, když někomu řekne „Ty jsi pako“
Říká to každýmu,kdo k nám přijde a nemůžu jí to odnaučit ![]()
Katˇula píše:
Ještě přidám
Jela jsem se synem autobusem do Prahy a šeptala jsem mu aby si nešahal na pindíka.
A on na celý autobus že se mu lepí. Řekla jsem že teda koupíme trenýrky a lepit se mu nebude. Jeho odpověď že to nemusím, tatínek má trenky a taky se mu lepí. Viděl jsem jak si na něj šahá.
S těma chlapama je to všude stejný, fakt se taky bavím a mimochodem se omlouvám, že jsem založila toto téma, které už někdo dávno založil - já ho opravdu nejdřív hledala, ale u mně platí:„Kdo hledá, ten NEnajde.“ ![]()
Tak vzpomínám na další a nacházím: ![]()
Opět příhoda z vany
…snažila jsem se malému pomoci umýt pindíka a on mi povídá, že takhle to tatínek nemyje a já se tedy ptám, jak ho myje a on:„No normálně, úplně celý to vytáhne.“
…jo, holky, když nám někdo nenadělil, těžko budeme poučovat ![]()
O Vánocích sedím s malým u stromečku a on najednou povídá:„Babička nemá koule…(chvilka ticha a
) …ona má zvonečky.“ … ![]()
Jo, to asi znáte každá, když celý den do vás děti hustí, že jim jen odpovídáte jo, jasný, to víš, že jo, atádadýdadá…
no a to takhle věším prádlo, přemýšlím nad nesmrtelností brouka pytlíka
a malej příjde, v ruce drží nějakou kartičku a povídá:„Mami, přišla ti pošta.“ Tak jsem to přešla právě s tím jasný, díky
a za chvíli koukám, že na zemi mezi věcmi pomalu na vyhození leží gital karta, tak mi to došlo, že ji vytáhl ze satelitu.
No, to bychom se večer divili, kdyby najednou nešla televize. Jsem si pak říkala, že ho budu muset začít víc vnímat, nebo nám ještě podpálí barák a já mu sama zapálím svíčku
![]()
zelvoon píše:
Jsem si pak říkala, že ho budu muset začít víc vnímat, nebo nám ještě podpálí barák a já mu sama zapálím svíčku![]()
Můj synovec se kdysi koupal ve čer se svým taťkou a zničehonic povídá: „jééé, tati, ty máš takovýho velkýho cvrka… a já mám jenom takovýho malýho cvrčka…!“ A švagr na to: „Šak su taky velký chlap!“
Když vylezli z vany, tak malý peláší za mamkou a hlásí: " Mami, taťka je velký chlap a má velkýho cvrka! Žes to mami nevěděla?" No a moje ségra v ten moment nevěděla, co na to říct…
![]()
Jé super diskuze
Řehtám se tu na celý kolo
![]()
Taky přidám k lepšímu: Včera jsem byla s malou na karnevalu. Když jsme odcházely a už byla převlečená do bundičky a oblékala si rukavičky, našla v kapse korunu. Podívala se na pani šatnářku a říká: Mami, dej tej pani tu korunku, já chci taky novou bundičku"… ![]()
ségry tehdy ve třech letech říká…šla jsem si koupit šampon a on rika…tyhle si nekupuj ty smrděj a sou levný..a já říkam jak to víš? a on říká asi nejsem blbej vidim tu červenou cedulku…a říkam na jinej nemám tak si čuchni…tak mi vybral a když jsme byli upokladny tak jsem si drbala hlavu a on mi říka…vidis ja ti rikal ze si je nemas kupovat stejne ti ty vlasy vypadaj:-) a to mu byli trři
![]()
Tak jsem našel tu diskusi, o které tady byla zmínka: v „Seznamu diskusí“ je kategorie „Všehochuť“, v ní oddělení „Vše možné“ a v něm diskuse „Hlášky našich nejmenších…“
Přeju příjemnou zábavu… ![]()
Naše Adélka v té době 17 měsíců na pohřbu prababičky. Dohrála první smuteční písnička Ave Maria, všichni plakali a malá začala tleskat
.
Ještě jsem si vzpomněla na jednu situaci, ale už jsem ji jednou psala do jiné diskuze, nicméně ji třeba neznáte.
Můj synovec v pěti letech vyslovoval místo „K“ … „T“ a jednou přišel ke svýmu dědovi a povídá:„Dědo, nosíš tondom?“ ![]()
pro pobavení
Včera jsem byly na procházce…na poštu,na koupit a pak na hřiště…cesta vede kolem SEXSHOPU…mají dvě výlohy…v jedné jsou figurýny ženy a muže v erotickém prádelku(slušného)..malá říká pán a paní mají pupík…vedle je fotka jak vypadá prodejna uvitř a úplně dole je vibrátor,venušiny kuličky,pouta a další věci…madam se zastavila a koukám…už jsem zadržela dech-okolo chodili lidi-CO TO JE?…co myslíš Domi?…no tohle?…a ukazovala na kytku v květináči…ufff-ty nepoznáš kytku v květináči?!..chytla jsem ji za ruka a šly jsme..jinak erotické pomůcky se u nás válejí všude
Tak já se taky přidám… Asi tak před měsícem jsem zas probrala hračky v obyváku, takže se uvolnilo místo. Najednou přišel právě vyspinkaný milostpán a pronesl - Jé, vy tady máte uklizeno, to jsem už dlouho neviděl… Jsem myslela že mu jednu střihnu ![]()
Tak já přidám jednu veselou příhodu, už skoro 4 roky starou…Starší kluk měl cca 2roky, já břicho, chvíli před porodem a tehdy už docela často jsem chodila na kontroly k dr. Jednou jsme byli s Tomíkem na hřišti, plno dětí, na lavičkách maminky. Tomajs byl na odrážedle, najednou se rozjel a když byl kus ode mě, otočil se a zavolal na mě: PAPÁÁÁ, MAMINKO, JEDU NA GYNDU!!! ![]()
Malá řekla tatínkovi když šel do práce…taťko namaž si fajfky ať Ti nesmrdí hnáty
nejsou to zlatíčka
zelvoon píše:
Ještě jsem si vzpomněla na jednu situaci, ale už jsem ji jednou psala do jiné diskuze, nicméně ji třeba neznáte.Můj synovec v pěti letech vyslovoval místo „K“ … „T“ a jednou přišel ke svýmu dědovi a povídá:„Dědo, nosíš tondom?“
Naši malou naučila iniciativně babi kreslit s propiskou - a říkat slovo ŠPIČKA, ale Terka ještě neuměla „Š“ a „K“ - a tak z toho vylezlo něco úplně jiného, co babi ani my nečekali („piča“)
. A ze začátku se jí to líbilo natolik, že jsme ji i museli zarážet, aby to neříkala někde na veřejnosti - je totiž dost hlasitá
.
Holky, to jsem moc ráda, že sem píšete, já se moc bavím a i můj manžel…co si budeme nalhávat, každý se rád zasměje a na chvíli odprostí od všedností. Takže předem díky za super příhody. ![]()
Mám ještě jednu malou příhodu. V bazénu na cvičení s dětmi malej vylézá z bazénu a přede všema maminkama povídá:„Maminko, paní učitelce tam kape.“
(učitelka stála v mokrých plavkách v mělkém bazénu a dětí pod ní proplouvaly) ![]()