Dětské šplechty = občas trapas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
18.3.10 11:46

Ajoooo, tak to jsem nepochopila. :oops: Ale slyšet to od ještě ani ne ročního prcka by byla pecka! Uznej ;)
Nepochybuju, že starší mladšího vyškolí ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
19.3.10 09:35
lulje píše:
Ajoooo, tak to jsem nepochopila. :oops: Ale slyšet to od ještě ani ne ročního prcka by byla pecka! Uznej ;)
Nepochybuju, že starší mladšího vyškolí ;) :palec:

:-D To je fakt, to by byl teprv mazec. :dance: Včera zase perlil kluk u večeře, když povídá:„Já ten rohlík se zrníčkama jíst nebudu, to zase budu prdět.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.3.10 09:38

Já jsem včera byla s malou v plavání. Po plavču se převlíkáme a malá mi hlásí: „Co to je? Prdelka. Pěkná. Veliká.“ a ukazovala přitom na jednu maminku vedle nás. Všechny maminy zmlkly, podívaly se, na koho byla poznámka mířena, a začaly se řehtat. Já červená až … víte kde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
19.3.10 13:32
lulje píše:
Já jsem včera byla s malou v plavání. Po plavču se převlíkáme a malá mi hlásí: „Co to je? Prdelka. Pěkná. Veliká.“ a ukazovala přitom na jednu maminku vedle nás. Všechny maminy zmlkly, podívaly se, na koho byla poznámka mířena, a začaly se řehtat. Já červená až … víte kde :oops:

:lol: :lol: :lol: V bazénu jsou vždycky nejlepší, co? My jsme měli kolem 2roků ježibabí období (viz. příhoda s pohádkovou babičkou), a tak si malej taky při převlíkání v bazénu takhle kouká na jednu maminku, co se pořádně rozhlížela kolem sebe a říká opět úplně nahlas:„To je ježibaba?“ :lol: :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.3.10 22:56
zelvoon píše:
lulje píše:
Já jsem včera byla s malou v plavání. Po plavču se převlíkáme a malá mi hlásí: „Co to je? Prdelka. Pěkná. Veliká.“ a ukazovala přitom na jednu maminku vedle nás. Všechny maminy zmlkly, podívaly se, na koho byla poznámka mířena, a začaly se řehtat. Já červená až … víte kde :oops:
:lol: :lol: :lol: V bazénu jsou vždycky nejlepší, co? My jsme měli kolem 2roků ježibabí období (viz. příhoda s pohádkovou babičkou), a tak si malej taky při převlíkání v bazénu takhle kouká na jednu maminku, co se pořádně rozhlížela kolem sebe a říká opět úplně nahlas:„To je ježibaba?“ :lol: :oops: :jazyk:

Tak to je dobrý trapas :pankac: Co jsi pak dělala? Jen se červenala jako já nebo začala omlouvat a vysvětlovat? Já to tiž nevím, jak se v takové situaci zachovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.3.10 11:17
lulje píše:
zelvoon píše:
lulje píše:
:lol: :lol: :lol: V bazénu jsou vždycky nejlepší, co? My jsme měli kolem 2roků ježibabí období (viz. příhoda s pohádkovou babičkou), a tak si malej taky při převlíkání v bazénu takhle kouká na jednu maminku, co se pořádně rozhlížela kolem sebe a říká opět úplně nahlas:„To je ježibaba?“ :lol: :oops: :jazyk:
Tak to je dobrý trapas :pankac: Co jsi pak dělala? Jen se červenala jako já nebo začala omlouvat a vysvětlovat? Já to tiž nevím, jak se v takové situaci zachovat :nevim:

Já vždycky cítím, jak :oops: a tak potichoučku šeptám do ucha toho zbojníka, že takhle nahlas tyhle věci neříkáme a přitom se koušu do rtu, neboť se mi chce hrozně smát…ale rozhodně ho neomlouvám, já doufám, že každá maminka (a dospělý člověk vůbec) má pro dětské hlášky pochopení. :mrgreen: NO a jestli ne, tak ať se s tím nějak popere, cha :pankac: Vždyť o nic nejde, že? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.3.10 11:22

Tak jak si tady brouzdám na netu, tak vedle mě tatínek s malým skládají puzzle a najednou slyším kluka říkat:„Tati, takhle ne, ty seš trdlo.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.3.10 14:39

Včera si manža po nějaké práci myl ruce v horké vodě a potom pohladil Terku po tváři a ona na něj s úsměvem - „tati, ty teplíš!!“

Pak jsem ještě cestovala s malou busem a málem zalezla pod sedačky :oops: . Terka prostě komentuje všechno a všechny :lol: :oops: . „chlapeček spinká, paní má špinavou bundu, kluci nenosí náušnice - proč je má pán?-je to kluk?, kam jede?“… Při vystupování se nás jedna paní ptala - kolik dcerce je a když jsem řekla, že budou 3r - tak prý je to pěkná vyřídilka a rozumbradička :oops: :lol: .

A dneska mi zase povídá - „podívej se jaký mám krááásný oči a jak krááásně mrkám.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
1.4.10 20:45

Tak tuhle diskuzi jsem pročetla příspěvěk od příspěvku, hezky poctivě a nemá to chybu.
Můj malej (17měsíců) říká ty základy, ale pochytil něco, co od maminky, dědečka a strejdy tedy neměl a to je: „Týý voe“ - tedy „Ty vole“ ve větě.
Když to řekl u holiče, tak se jeho tatínek (můj ex) rázně styděl :oops: .
Snažím se ho přeučit na týý joo, ale nějak mi to nejde, já Ty vole neříkám často, to spíše v nějakém údivu, nebo když jsem naštvaná, ale tohle pochytil velice rychle.Nechápu. A podle slovních příběhů, co se zde prezentovaly se těším, co mě čeká za pár měsíců a rok. Děti jsou v tomto kouzelné :-)
nebo mému malému sebechvála také nechybí. Slovo „šikulka“ se na učil mezi prvními a ví moc dobře, že je to pochvala. To jsem ho tedy takto chválila já. Takže když spapá jídlo, tak říká „sikulka“, když je pochválený, že něco zvládnul super, tak neoopemee říct to samé. Takže sebechvála mu vážně nechybí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí