Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@žandyska Touarega nemame, mame Peugeota 308SW, coz neni nijak extra siroke auto, ale ma v druhe rade 3 delene sedacky s isofixy a mame v nem 2× Besafe Izi Flex (kategorie 15-36) a 1× Romer Dualfix (kategorie 0-18). Az dcera vyroste z Romerky, vymenime ji za treti Besafe Izi Flex, mame vyzkouseno, ze se vejdou.
@1mila2 píše:
Prosim te, to mate ty sesacky na isofixech?
Ja furt ziju v tom, ze kdyz je dam na isofix, tak se proste vejdou „nahore“ vzdycky
Nam se teda vejdou, uprostred cybex pallas (myslim), a na bocich Remmy. Tak jestli ti je nahoda a jiny by se nevesly
Cybex Pallas/Solution maji hodne siroke ty bocnice, proto se nevejdou, i kdyz by sly pripnout na Isofix. Dokud jsme meli jen 2 deti, tak jsme je meli taky, takze vim, jak jsou na tom rozmerove. My jsme je kvuli tretimu diteti museli menit za uzsi, konkretne Besafe Izi Flex, ktera je primo delana na to, aby mohly byt 3 vedle sebe - bocnice se da na vnitrnich stranach zuzit a odepnout takove ty cudliky zvysene bocni ochrany.
My kupujeme toho Tourana, bude podobne velký jako octavka, jenze tam pravé nenacpeme ty tři sedačky. Uvnitř je místa dost, kufr velký…
@Lucka1111 píše:
@1mila2 máme je na isofix. A to snad není rozdíl zda jsou nebo nejsou na isofix, ne? Ty naše sedačky jsou nahoře širší než dole a to sedadlo v autě je stejně široké dole i nahoře. Ale určitě se najde spousta sedaček, které jsou užší. My máme 2 děti a nějaké třetí dítě vezeme výjimečně, takže to řešit nemusíme. Co jsem pochopila tak vy máte WW Sharan, ten je určitě větší než to co máme my, tam se 3 sedačky musí vejít v pohodě. Pokud ne tam, tak už snad nikam
Jj, do sharana v pohode.
Ja zila v tom, ze kdyz nacvaku na isofix, tak se proste nahoře vleze vzdycky
tak mame kliku, ze mame zrovna tyhle 3sedacky
![]()
Spousta lidi to do auta rve bez isofixu, protoze s isofixem by tam dali jen 2. Pak si lamou ruku u pripoutavani, pac tam na to fakt neni misto. To bych pak chapal, že když se s tezi vejdou dole, ze nahore tezko
ale fakt jsem myslela, ze pri isofixech je to v pohode
a ze ty sedack nejsou zas tak siroky, a ony nektery jsou
![]()