Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, syn má od patku prujem, kakal i 5× denne, když počítám i takového to uprcnuti. V sobotu jsem mu dala borůvkovou presnidavku a v neděli mel sice řidší stolici, ale už to nebyl prujem, tak jsem myslela, že je to v pořádku. Ale dnes už kadil 3×, z toho jednou prujem - úplně žluta voda. A ja mam také ode dneška prujem. Teplotu ale nemá, ji a pije normalne. Jen je trochu podrážděný. Za to me je pár dni už pěkně zle. Takže zítra asi určitě k Mudr, že? Díky za reakce
My měli teďka něco podobného, nejdřív průjem malá, za dva dny v noci já a tutéž noc za dvě hodiny i manžel. Stěr malé u doktora a výsledek? Kampylobakterióza… hmm… takže přeju hodně štěstí ať je to jen nějaké podráždění střeva?
něco od průjmu jsi dávala? nám hodně pomohla smecta.
@pipiska nedávala, proto ze jsem si myslela, že to má ze zubů. Ale když to mam i ja, tak to asi bude nějaký bacil. Vy jste to měli taky bez teplot? Jedla a pila mala normalne?
@pajule022 zkus Enterol, jednu kapslicku vysypej do jidla nebo piti a uvidite zitra. Nema zadnou prichut, takze by nemel byt problem. Jinak pokud je to uz 3 dny, asi bych zitra radeji zasla k doktorce.
@pajule022 ano bez teplot, jen průjem a křeče. Asi nějaký lehký průběh, protože odpoledne už řádila na trampolíně ![]()